jake mate zkusenosti s GT avalanche expert 07??

13 nepřečtených
  • petr242424

    uvazuju o koupi ale jeste nejsem uplne rozhodnut. pleas piste :)

    0 0
    • revish  

      mam Avalanche 1.0 a jsem spokojen, postavil jsem si na tomle ramu vlastni bike, viz. muj profil, podle mne se tyto ramy moc nelisi, vybava je taky v pohode, alespon me by vyhovovala, vidle je v pohode, ja bych to bral.

      0 0
    • game_over  

      jezdim Avalanche Pro – a jsem velmi spokojen, jinak mozna te zklamu ale asi ho nesezenes kamos ho tedka taky schani a nahodou sehnal ale jinak asi bohuzel dovozce nema a mit asi v dohledny dobe nebude, ale pokud se ti postesti tak to urcite vyhozeny prachy nebudou

      0 0
      • ravag3r  

        Mám ho už čtvrt roku. A povídám ti, za ty prachy lepší neseženeš. Jsem nadmíru spokojen. Ten bike má duši:))

        0 0
    • Zeppelin  

      Právě jsem se se svým expertem ;-) vrátil z vyjížďky po Plzni. Kolo perfektní, co ti budu povídat. Málem jsem si rozbil hubu v padesáti kilometrový rychlosti z kopce. Nečekaná levotočivá zatáčka (jel jsem tou cestou poprvé), klopil jsem to co to dalo, ale při tý rychlosti se to nedalo vybrat, tak jsem začal brzdit a najednou jen citím, jak zadní kolo klouže po silnici z jedný strany na druhou, tak jsem povolil, ale abych se nevysekal o nejbližší strom a nějak to vychytal, tak jsem to znovu zašlápl a zadní kolo jelo zase zpátky na opačnou stranu… Posranej až na botách, ale naštěstí jsem to ukočíroval :-/ Uf, tak jsem to ze sebe dostal… A na co že ses ptal?

      0 0
    • Zeppelin  

      Ale teď vážně. Brzdy jsou perfektní, i při vysoký rychlosti dokážou během vteřiny zaseknout kolo (80kg, cca 50km/h z kopce – vlastní pokus), kromě vidlice se nikde nic neozývá, nic nevrže (po cca 300+ km), co se týče vidle, je hlučnější,j akoby vzrže, ale neni to na závadu, je to tím, jak uvnitř „přelévá“ olej, kámošovi dělá to samé, jen v podstatně menší míře, taková „vada“ kusu, jinak pracuje tak jak má. Na 80kg by to chtělo tvrdší pružinu, ale jinak bez problému. Přehazovačka řadí přesně, pláště jsou na silnici hlučný a těžce se valí, ale tohle kolo patří do terénu, tam sedí jak přibitý, když zrovna nelítáš vzduchem. Řídítka jsou docela široký (zeby 640mm?), ale neni problém si zvyknout, pokud přecházíš z užších, asi to má svůj důvod. Kromě sedla, zapomněl jsem na něco?

      0 0
      • ravag3r  

        Určitě, na takovýhle řidítka se nedávaj rohy:)) Jo a ta vidle mě taky dělá to samý, mimochodem, asi je to OK…

        0 0
        • game_over  

          at si je tam klidne ma ja mam taky na vlastovkach rohy – jde o moje pohodli a jestli to nekdo krizuje me nezajima ja s tim jezdim, vyhovuje mi to a to je pro me nejdulezitejsi

          0 0
        • Zeppelin  

          Možná se rohy nedávaj, ale mě vyhovují a u mě má přednost pohodlí před designem ;-) Co se vidle týče, řeší to sluchátka v uších nebo nevnímání, na závadu to ale jinak neni, říkal to jeden technik.

          0 0
    • petr242424  

      diky vsem za ohlasy na kolo. jen co zkonci zkouskovi jdu ho koupit :)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.