Jaké jsou kliky Truvativ Firex Team 3.3

27 nepřečtených
  • Adrenaline

    Zdravím bikery a bikerky, chci se zeptat co říkáte na tyto kliky Truvativ Firex Team 3.3, x-bikes.cz/?id_zbo­zi=1485&id_sek­ce=35&act_nabid­ka=detail nebo jaké s nimi máte zkušenosti. A co si o nich myslíte. Předem díky za Vaše zkušenosti a reakce.

    0 0
    • Zerocool  

      Z mé vlastní zkušenosti hodnotím jako perfektní kliky, super tvrdé a pevné, mám na nich natočeny možná 3 tis. bez sebemenšího problému, ze začátku jsem jen musel asi dvakrát utáhnout ty šrouby mezi velkou a střední pilou, ale jinak fakt bomba (teď asi začne psát řada členů z týmu cvakajících TRUVATISTŮ), ale jak píšu na začátku, jde o mou subjektivní zkušenost, tož tak asi…

      0 0
    • speedy gonzales  

      ja ti taky priklepnu pozitivni hlas. firexy mam uz druhe a mam je rad:-)

      0 0
    • Mamut  

      Hladaj sudruh! Negativneho je tu dost, aj odo mna.

      0 0
    • revish  

      mam firexy, najeto kol. 2500km, zatim ani prasknuti ci vrznuti, no problem, jsem spokojen.

      0 0
    • Zerocool  

      Že by jsme založili TÝM SPOKOJENÝCH NECVAKAJÍCÍCH TRUVATISTŮ:)

      0 0
    • Macik  

      Stejně jako Marapara mám natočený na fullu cca 1000 km – kliky Firex 3.3 s integrovanou osou. Zatím bez problémů, doufám, že se k týmu cvakajících Truvatistů nepřidám :-)

      0 0
    • tchi  

      Ja mam sice STYLA (cca 5 tis.), ale ta duta osa je tusim stejna jako na FIREXech.. Nevim proc, ale mam v ose vuli. Nekolikrat jsem kliky demontoval, ze snad to bude spatnou montazi, ale vule je myslim v loziskach. Ani v servisu mi nedokazali poradit.. asi bych uz do nich nesel..

      0 0
    • Ossis  

      Mám tyhle kliky a teď jsem dostal nový řetěz sram PC-58 a nejsem si jistý, jestli ho můžu nasadit.

      0 0
      • revish  

        tenhle retez je na osmikolo,ne?myslim, ze mam stejny a vozim ho s firexy

        0 0
    • MITY  

      Mám starý FiveD a jako spokojenost, měl jsem tam obyč ISIS osu, ta odešla po 2k km a pak mi tam dali ISIS karbonovou/byla drahá jak čert, ale je nesmrtelná/, ta už má natočeno přes 4k km a ani se nehla /Oblast kolem osy meju vapkou a dost natvrdo/. S Truvativ jsem spokojenej. Chystám se kupovat nový kliky…STYLA!

      0 0
    • Volf  

      Kup si LX nebo Hone..... A jestli se ptáš proč, tak si v klidu pročti historii.

      0 0
    • biker007  

      ted sem na priteklyni firexech GXP (starejch asi rok a pul) zjistil vuli mezi osou a pravou klikou…videl ste to uz nekdo? sem na to koukal jak zjara:) klika jde rukou po ose soupnout cca 3mm smerem k ramu a zase zpet…mno nic pujdou na reklamaci a vivat shimano:)

      0 0
      • Pavel100  

        reklamace…na Firex GXP 06 už jsem to viděl, na Stylech ani na jednom kousku!

        0 0
    • mosquito  

      mam teda Five D a funkcne si stezovat nemuzu, jen se mi zda divnej matros na tech prevodnicich ale driv sem mel ocel a ted tady ten lehkej 7075T6 .. parkrat sem trefil velkej sutr tak mi to „rozkleplo“ zuby na velkym tacu – no budiz, a pak mi celkem malej kamen ohnul o nejakych 45stupnu tac komplet celej – a pekne dlouho mi trvalo nez sem ho srovnal – takze kdyz pominu ty trefeny sutry tak jako dobry :)

      0 0
    • Lister  

      Tak Firexy mám doma ve dvou provedeních.

      První jsem si kupoval zvlášť a montoval na kolo sám, takže jsem předpokládal, že problémy, které vznikly, byly způsobené mou špatnou montáží, ale opak byl pravdou.

      Na těchto klikách mám problém se spojem levé kliky a osy. Klika totiž na osu nedosedne zcela a pak se tento spoj lehce pohybuje, prostě je cítít drobný pohyb pravé a levé kliky proti sobě. Kdyř povolím ten šroub co kliku drží, tak ta sama spadne a to není dobře, to by dělat nemělo. Myslel jsem, že je to tím že mám široký domeček, ale problém se opakoval i po montáži na střed, který byl řádně zafrézován a připraven.....takže blbou montáží to nebylo :)

      Druhé kliky přišly s novým kolem, po cca 50 km se totálně zadřely, vydávaly děsný zvuky a pomohlo jen sundání a řádné vyčíštění. Říkal jsem si že bude klid, ale po dalších 150 km stejný problém. Když jsem je sundal, tak jsem si všiml, že levá pravá polovina asi je nějaká zavlhlá a pokrytá takovým hnědým povlakem (jakoby rzí) – asi tam zatéká vadným ložiskem.

      No prostě dvoje kliky a 2× problém, takže už mě nikdo nedonutí, abych si truvativ kliky ještě někdy koupit.

      PS. obě kliky celkem vesele cvakaly už od počátku...... :(

      0 0
      • Zerocool  

        Máš bohužel špatnou zkušenost a smůlu, ale nejde tobagatelizovat. NA druhou stranu je spousta těch, kteří jsou spokojeni a problémy nemají. Značku Truvativ neprodávám, jen je vždy špatné házet věci do jednoho pytle, tož tak asi.

        0 0
        • Lister  

          Jen drobný dotaz – dyby si měl podobnou zkušenost, tak by sis koupil do třetice zase stejný kliky ????

          Jestli řekneš že jo, tak budeš očividně lhát :oD

          Já neříkám že žádná kliky nebude fungovat, ale co jsem se tak bavil i s lidma ze servisů, tak ti mi potvrdili, že Travativ jsou mnohem kazovější než třeba Shimana.......no a pak to klasické cvakání, to je kapitovla sama pro sebe :o)

          0 0
          • Zerocool  

            To ani netvrdím. A cvakat mi taky necvakají, to je máme doma na dvou kolech, které jezdí tak 15 závodů za sezónu – takže dostávají pěkně zabrat (myslím ty kliky)…

            0 0
          • Zerocool  

            na jednom kole FIRE X na druhém STYLA

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.