• Bed-Sore

    zdar lidi, muj bajk je osazen klikami Truvativ FiveD a stredovym slozenim Truvativ Power Spline a zda se ze je to vetsi problem nez se mi puvodne zdalo. At hledam na netu ci shanel v kamenych kramech nemuzu se nikde dopatrat mista kde by prodavali prave onen Power Spline stred. Neshanel se po nem uz nekdo ze by me pocastoval nejakou radou kam se obratit? Diky

    0 0
    • ice  

      nenapada me nic jinyho nez si zmerit sirku osy, zda je to isis nebo 4hran a ukos osy a koupit jinou, nez Truvatiff Pwr Spline

      0 0
    • Bed-Sore  

      samozrejme je tu moznost vymenit jak osu tak kliky ale to beru az jako posledni moznost. Prece jen prachy si doma netisknu :)

      0 0
      • ice  

        v tom to asi bude, musis zacit od pastelek az po slusny tiskarny a lisy,ale nechci byt jako vetsina useru tohoto serveru a placat kolem.

        doporucuju zjistit si kdo je dovozce pro CR,napsat na par E-shopu, zda by to dokazali sehnat.

        delat novy tvary stredovyho slozeni dokaze kazdej kdo ma frezu,ale ze by se pak vyrobce staral aby se to po par letech dalo jeste sehnat, to ne.

        v nejhorsim pokud je ta osicka teda uzsi nez isis by mozna slo do ty kliky vyfrezovat isis drazky

        0 0
        • kurýr na bajku  

          Právě že dovozce Truvativu je ŽITNEJ, takže sme ve slepý uličce, ale GT avalanche 1.0 2005 má mraky lidí. To mi sakra neřikejte, že tady není nikdo kdo by si věděl rady. Pokud si fakt nikdo neví rady, tak to tu skutečně dost upadá. Kubovi bych snad jedině poradil, dojít ke Štěrbovi a pokud tě vyfakuje, tak chtěj prachy zpět, nebo pučit kolo po dobu shánění novýho středu. Ze zákona má povinost.

          0 0
    • juli  

      Power Spline je dalsi „standart“ uchyceni kliky na osu. Nevim jestli je to vylozene specialita Truvativu, ale u jineho vyrobce jsem to zatim nevidel. Zkus se obratit na Helios, tel: 326 771 090, helios@kola-helios.cz Je to sice velkoobchod, ale treba ti vyjdou vstric a poslou, nebo ti reknou, kdo z tveho okoli od nich bere dily. Osu maji v nabidce 108mm na domecek 68mm.

      0 0
    • Pekáček  

      Ty drážky jsou fakt zvláštní, nechápu že někdo vymýšlí další systém co spíš jde zpět k dokonalému čtyřhranu :o) www.bikefilth.com/…s/BBTPS1.jpg

      0 0
      • ice  

        bleeee, prave sem se divoce poblil! nic hnusnejsiho sem jeste nevidel! jak tohle moch nekdo pustit do sveta, to i ten 4hran je lepsi!

        volil bych cestu Kuryra,pak Juli a pak frezka u znamyho

        0 0
      • kurýr na bajku  

        No, nevim jestli o tom víš, ale dneska sme rozebírali ložiska integrovaný osy FSA a místo rozměru, tam bylo napsáno TRUVATIV. Jedná se mi o výměnu za SKF, nebo jaxe menujou.

        0 0
    • juli  

      www.velohanak.cz za 390,–

      0 0
    • Lister  

      Hodím to sem, třeby mi někdo poradí, kdybych kupoval kliky Truvativ Firex na ISIS osu, jak dlouhá má být osa, aby byla řetezová linka 47–48mm. A když už jsem u toho kterou byste doporučili (myslím značku a typ)…a nepište prosím, že žádnou :o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.