Jak hodnotíte tyhle tretry AXON Wizard (dole je odkaz) poměr cena/výkon atd... ???

21 nepřečtených
  • Michec

    Prosím vás potřeboval bych znát názor ostatních  lidí na tyto tretry jaké máte zkušenosti atd… DÍKY moc…http://ww­w.profi-kola.cz/cyklisticke-tretry/mtb-tretry/312001-tretry-axon-wizard.html

    0 0
    • Lister  

      no pokud jde o tx tretry, tak vypadají dobře a myslím že jsem četl i nějaký test, kde dopadly slušně.

      Pro mě by to mělo ale jedno velké ale…a to je AXON. Tuhle firmu nějak nemusím, nelíbí se mi její přístup k zákazníkovi a taky to, že dostupnost jejich věcí je dost mizerná. Dokonce dost časro mají v katalogu i věci, které reálně vůbec nedovezou. Už jsem u nich chtěl několikrát kupovat, ale vždy mě zklamali.

      0 0
    • miki.k  

      Presne tyhle tretry jsem si na tuhle sezonu koupil. Zatim jsem s nima moc spokojenej. Nevim jak moc je dobra firma Axon. Nejdriv se mi do toho taky nechtelo jit ale pak me presvedcila cena. Pokud ses z Prahy tak maji outlet kde to prodavaj vsechno za polovinu. Takze jsem tyhle tretry koupil za 1000. Takze supr cena. Na noze sedi dobre. Vyborna je prezka na utahovani. I kdyby se mi za sezonu rozpadli tak litr… Nevim ale jestli bych si je za 2000 koupil. To uz bych vahal vic. Nakonec bych asi zvolil specialized s BG. Jenze ty zase nemaj tu prezku takze to je pak tezky… Rozhodne si myslim ze to nejsou spatny boty! Mam k tomu pedaly s kuframa  od crankbrothers a nemuzu si stezovat.

      0 0
      • Al_Bunda  

        Nejsem z Prahy, prosim te, kde je ten outlet axonu?

        0 0
        • miki.k  

          jj je tam jak psal kolega. byl jsme se tam kouknout asi pred tydnem a tyhle tam maj uz jenom ve 45 myslim… ale ta zenska rikala ze do 14 dnu ji privezou zbozi. ten kramek je primo na strahovskym stadionu myslim evzena rosickeho se jmenuje. musi se vylest jakoby do 1.patra. ale pozor na velikosti. ja jsem si kupoval 46 a normalne mam 44… chce to zkusit!

          0 0
    • roud  

      Vozim je druhym rokem a myslim že za ty peníze se nic lepšího sehnat nedá :O)

      0 0
      • Xibal  

        Po dlhej dobe som sa tiez odhodlal vyskusat tretry a prave mi do rany prisli vypredaje axonu www.cyklodoplnky.sk

        Nasiel som tam minulorocne veci za dost smiesne ceny. Sam este neviem ci sa s tym naucim jazdit tak mi to pride ako fajn volba skusit najskor nieco lacne a ked tak casom skusit nieco kvalitnejsie.

        0 0
        • roud  

          trošku to doplním po době co jsem je vozil mi na obou časem praskla podrážka letos jsem je vyměnil za shimana jinak pro začátečníka si myslím že ty tretry od axonu jsou dobrá volba :O)

          0 0
      • teepeex  

        mel jsem je

        nejsou spatny ale:

        pasky se suchym zipem jsou sesity z kozenky a zipu, po roce se

        nit prosoupe a musis to zasivat, navic ta kozenka neni uplne kvalitni, takze tam casem zbyde jen suchac:)

        samotna podrazka(kopyto) je velmi tuha(coz mi vyhovovalo) ale dezen byl po dvou letech osoupan jak u silnicnich treter:)

        ale za 1.5k to ujde

        0 0
    • LUMO  

      Mámje třetím rokem maximalní spokojennost za ty penize není snad nic lebšího.

      0 0
      • michal_t  

        Kamos je jezdi 7 let, v hodne spatnyho podminkach (bahno,dest,ka­meni), opravdu jim dava zahul a v pohode, myslim, ze tak 30tis km na nich ma. Tedka mu odpadava spicka, takze brzo pujde cela podrazka, ale porad fungujou.

        0 0
      • kyl  

        Mám je taky třetí rok a akorát nepoužívám tu hliníkovou přezku na dotažení,ničí zoubky na pásku,domáčknu to vždy palcem.

        0 0
    • Lakii  

      Jezdil jsem je 5 let, ted jsem koupil spesly (i kdyz axony by jeste chvili vydrzely) a abych rekl pravdu, osobne nepoznam rozdil. Jestli nesli s kvalitou dolu, tak je to dobrej kup.

      0 0
    • kali222  

      kupoval jsem je na sklonku roku 2005, ale pouzival jsem je spis na osklivejsi pocasi a nebo v zime(na to jsou samozrejme diky „otevrene“ spicce-dost velka plocha sitky-nevhodne). celou dobu OK. ted uz v spd nejezdim a zazracne nemam problemy s kolenem :)

      0 0
      • Ludo  

        Zdarec, mam prosbu trosku od temy, jazdim spd a zacalo mi haprovat lave koleno, niekde mi kedysi vraveli ze to moze byt z naslapnych pedalov, nevies nieco viac o tom? jazdis crank brothers teraz? dik

        0 0
        •  

          nevím jestli Ti pomůžu, ale z dod kdy jsem kdysi jezdil spd shimano mě po větších porcích km celkem pravidelně pobolívaly kolena, po přechodu na šlehače (větší stranová vůle) je bolest pryč

          0 0
          • McBlacky  

            ono dost lidí si neumí nastavit spd, základ je mít při svém stylu šlapání vůli na obě strany. dost lidí to nastaví jako že na jednu stranu víc a na druhou mín a pak jsou problémy. Poznáš to i když vyměníš kufry na stejné botě, nastavíš je trochu jinak a hned bolest…

            0 0
            •  

              každopádně mě šlehače kde je nastavitelná vůle 15 nebo 20 stupňů dělá na kolena líp než shimana kde (nevím to přesně) se taková vůle nastavit nemá, nebo je o dost menší (už se nepamatuju, třeba to někdo osvětlí), a síla vypnutí s tím nemá co dělat

              0 0
              • Ludo  

                Vdaka, skusim to nejak poriesit, ked tak pisnem ako to dopadlo,

                0 0
    • McBlacky  

      od axonu jsem už dost věcí měl a kvalita je různá. Něco se rozpadně rychle, něco vydrží.

      u bot bych se primárně neřídil tím jestli mají přezku nebo jen sucháče. Daleko důležitější je tuhost boty a tvarování pro chodidla.

      boty vydrží podle stylu jízdy. Pokud se za ně rve, tak nedaj ani 10 000km, klidného ježdění vydrží xkrát tolik.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.