• Domino83

    Zdravím dostal jsem se k druhému kolu a opět by mě zajímaly nějaké informace

    Rok kdy se vyrábělo a jestli použité komponenty jsou dobré i v dnešní době a vyplatilo by se investovat do opravy popřipadě zatim použít komponenty na authora ( ps jsem laik a momentalně nechci investovat do kola xtisíc) toto jsem dostal

    Ram je tuším L a kola jsou 26"

    Prosím o radu jestli třeba vidlici použít odrpruženou na authora.

    0 0
    • Dejv94  

      A to je nutný k tomu zakládat další vlákno?

      Jinak na mě to kolo působí jak nějáká Tescomrdka.

      0 0
    • jIrI___  

      Tahle vidlice už pružit opravdu nebude. Author mi připadá tak celkově lepší.

      0 0
    • pepek  

      To je nejlepší MTB, říkal to trenér

      0 0
    • novas752  

      Do těhle ultralevnejch kol z Kauflandu, Tesca atd. se investovat ve smyslu vylepšení nedá. Důvod je jednoduchý: Na kole je pro něco víc než dopravu z A do B potřeba vyměnit vlastně vše, takže si jednim upgradem vůbec nepomůžeš.

      Proto investovat do něj jen ve smyslu udržení provozuschopného stavu a šetření na lepší kolo (stroj za 10–15 000 bude mnohem mnohem lepší než tohle).

      0 0
      • Domino83  

        Dík za rady tak neják jsem si to myslel. Modry kolo jsem dostal za flašku tak jsem nevěděl jestli je z toho neco použitelnyho připadně s tím že si to přehodím na authora nebo naopak. Naposledy jsem sedel pořadně v 99 roce:) a jezdil jsem dost:) ale jak se všechno měni tak člověk a přiznam se ze nechci aby se mi válelo ve sklepě kolo za x tisíc pokud mě to třeba už znova nechytne:) takže investice do staršiho abych nekupoval „hezky“ kolo z kauflandu:) ktery nevydrží 1000 km akorát jsem si všiml že i tady na fóru jsou lidé kteří si honí ego? nebo se pletu?(viz první přispěvek na můj dotaz:) .)

        0 0
        • nox159  

          A co řekl dotyčný špatně?

          Zakládat duplicitní vlákna nemusís a „tescokolo“ to je…

          0 0
          • Domino83  

            Výběr slov možná to mám spojeny s lidma co si honěj ego a myslej ze všechno znají a všechno viděli ( tim se nechci nikoho dotknout ani ho nějak škatulkovat) a pak člověk zjistí že jsou uplně neschopni:) a všechno maj díky snaze rodičů:). S tím duplicitnim souhlasím a omlouvám se:) . A po několika hodinach bylo dodáno tescokolo. Jinak s tim taky souhlasim:))))

            0 0
            • nox159  

              a pak člověk zjistí že jsou uplně neschopni:) a všechno maj díky snaze rodičů:) – tohle zavání nejakým komplexem a pokud je čislo ve tvem nicku rok narozeni tak z toho bys měl už dávno vyrust ne? ;-)

              Jinak výber slov možná nebyl podle tvých představ, ale vystihuje to a takové výrazy se proste použivají… Kdyz nekdo tento výraz napíše, kazdy si pod tim představi práve takove kolo… takže slušne to neni, ale vystižné ano :)

              0 0
    • Bat_CB  

      Ten bajk od nejlepsiho brankare sveta je teda pekelnej:) Author uz tu nekde probehl ve foru myslim, to je takovy retro celkem k svetu…

      0 0
    • pete_ax  

      tady mas specifikaci… http://olx.pl/…ID3p0aW.html

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.