• czpetr

    Dobrý den chtěl bych poradit při koupi kola do 25 tis. i s hydraulickýma brzdama ale raději shimana.dík za tipy.

    0 0
    • mara53  

      třeba: pcshop.pells.cz/spor­t/default.asp?cls=sto­item&stiid=12069 i za cenu mírně vyšší ceny ..

      0 0
    • MlokCZ  

      Asi už to nebude úplně ideální tip pro tebe kvůli ceně, ale když ještě jsou a se slevou 50euro (takže včetně krabice a poštovného to bude stát nějakých 28tis.): www.canyon.de/…s/index.html?… Za ty peníze bezkonkureční, já bych si ty 3tis. připlatil.

      0 0
    • Lišák  

      www.bikestore.cz/inshop/shop.asp

      Rám: New Mongoose design heat treated alloy, nastavitelný zdvih 62/112mm Vidlice: SR Suntour X1 DA, 100mm zdvih Tlumič: SR Suntour XC Kliky: FSA Alpha Drive, 42/32/22 zubů Středové složení: FSA Power Drive Pedály: Mongoose alloy platform Řetěz: KMC Z-9000 Přesmykač: SR Suntour FD-DURO504 Přehazovačka: SRAM SX-5, 9 rychlostí Řazení: SRAM SX-5 Kazeta: SRAM PG-950, 11–32 zubů, 9 rychlostí Ráfky: WTB SX24 disc, 32 děr Pláště: Kenda Komodo, 32TPI Přední náboj: Joy Tech disc Zadní náboj: Joy Tech disc Dráty: nerez Niple: mosazné Přední brzda: hydraulická disková Tektro Auriga Comp, kotouč 160mm Zadní brzda: hydraulická disková Tektro Auriga Comp, kotouč 160mm Brzdové páky: Tektro Auriga Comp Řídítka: Mongoose, 31,8mm, zvýšená Gripy: Mongoose dual density Představec: Mongoose Hlavové složení: Ritchey OE Sedlo: WTB Speed V Sport Sedlovka: alloy Objímka: alloy, rychloupínák Velikost: pouze M

      0 0
    • Lišák  

      Ten LF ze zamčeného vlákna má proti GF tužší kliky, brzdy srovnávat nemůžu-nejel jsem ani jedny, funkční asi budou. GF má vzduchovou verzi Tory, jakou má LF z toho popisu nepoznám. Dualy jsem zkoušel jenom v cyklokrámu, tak zkušenosti nemám, ale na kole bych je nechtěl, zrovna jako gripshift. Ten jsem zkoušel několikrát v terénu, ale víc mě sedí páčky. U dualů by mně vadilo, že ve sjezdu, když se opírám prsty o brzdovou páku bych neměl pevnou oporu a byla by navíc možnost nechtěného přeřazení. Nicméně vyzkoušet bych si DC určitě chtěl. Třeba bych změnil názor.

      0 0
    • Fantomáš1  

      Mám doma skoro nejeté (cirka 700 km) kolo merida Matts komplet na XTR, kola Mavic 717 s náboji XTR za 27 000.- Kč. Další fota můžu zaslat na email. Kolo jezdilo jenom za sucha.

      0 0
    • petrbw  

      leader fox-out line.dá se sehnat nový kolem 22000,– www.leaderfox.cz/index.php?…

      0 0
    • dancing dog  

      Já bych si na Tvém místě hlavně buďto koupil slušný kolo něco pod 20 na včkách, myslím, že by se něco právě ted ve výprodeji sehnat dalo, nebo bych přišetřil a koupil něco málo na 30ooo… ale to jen můj bezvýznamný názor.. good luck

      ale jinak by plně Tvému požadavku vyhovovalo následující:

      zbozi.cz/sear­chScreen?q=ra­vo%20tempest&r=hint

      0 0
    • Oakey  

      jestli chceš trail bike, tak GT Avalanche, pro větší hardcore Mongoose. Sportovnější modely budou dobrý od Superioru, Kellysu, GT Zakar, Pell´s, Merida . Dobrý je taky posoudit rozdíly mezi modelama 08 a 07, jestli se novej model za ty prachy vyplatí.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.