• JirkaP

    Zdravím, vím takových témat je tu spousta, ale přece se vás chci zeptat. Chtěl bych horské kolo do 10 tisíc, s tím, že jezdím hlavně lesní a polní cesty Krkonoše… občas silnice. Měřím 177cm a vážím cca 75kg.

    Koukal jsem na: http://www.polygonbike.cz/…ozmic-cx-1–0 Je dobré?

    Řeším dilema, zda si nepřiplatit například do 12000 například: http://www.bradsky.cz/…-p-6216.html s tím, že tam jsou kotouče, vlastně ani nevím jestli je potřebuji, či ne, jsem važně nerozhodný, koukal jsem i na decathlon: http://www.decathlon.co.uk/…8206682.html , ale to kolo mi přijde dost těžké 15 kg ve velikosti S je podle mě už dost.

    Obecně jsem to tady prolezl a řídím se názorem že vidlice nejlépe XCR, výbava alivio a vejš, jen prostě nevím které atd.

    Budu rád za každou radu či vyjádření. Vítám i další nabídky.

    Děkuji moc.

    0 0
    • JJ13  

      Přesně na tato kola jsem se díval.

      Nano kolo jsem vybral přítelkyni, jel jsem na něm jen jednou, když jsem ho seřizoval, a dobré. Nejsem odborník, ale komponenty jsou podle mě vyvážené. Na nějaké extrémy to sice asi není, ale jinak můžu doporučit.

      Ty kola polygon jsou podle mě co se týče cena – výkon paráda. Alespoň ty co doprodávají. Zrovna todle cos vybral jsem chtěl koupit sestře (14 let), jenže je na ni příliš velké. Jinak ty některé další modely od Polygonu bych bral hned.

      Tadle značka se mi líbí čím dál tím víc.

      Já osobně bych se Véček nebál a šel bych do Polygonu

      0 0
    • felix.org  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • Zerocool  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.