• Hartmut

    Vazeni,

    prosim o radu.

    Mam Maxbike Veletu s Tiagrou, kola Shimano WH-RS11. Kolo jsem koupil v roce 2015, rocni najezd do roku 2018 vcetne cca 3500 km. Posledni dva roky skoro nejezdim, loni jsem byl na kole 4×, tusim :-D No a prave, kdyz jsem se chtel vydat popate, praskla mi spice na zadnim kole. Uz v roce 2018 jsem tam mel jednu nedotazitelnou, tak jsem ji nechal vymenit. Obavam se, ze kdyz ted zase necham jednu doplnit, praskne pak dalsi, takze by to asi chtelo vymenit komplet, ze?

    Jenze ja jsem v Nemecku a do CR se v dohledne dobe nedostanu. A takovehle prace tady stoji zbytecne moc penez. Tak jsem si rikal, ze proste koupim nova kola a ta stara (nebo jen to zadni) necham preplest, az budu v CR. Je to dobry napad?

    Pokud ano, jaka kola koupit? Urcite hlinikova, nemam zadne zavodni ambice a budu rad, kdyz se na to kolo vubec dostanu. Na druhou stranu, jeden set levnych kol uz mam, tak jsem si rikal, ze by mozna neuskodilo, kdyby byla trochu lehci. Vsak az budu mit trochu vic casu, zase jezdit zacnu. Meli byste nejaky tip?

    Brzdy mam rafkove, plaste klasicke s dusi uvnitr, Tiagra 10s (jak uz jsem psal), vazim 60kg.

    Predem dekuji!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.