• Otisaq

    Zdravim,

    nevite o nejakem dobrem bikeshopu v Ostrave pripadne v okoli, ktery by mel velky sortiment helem MET ? Mam totiz zajem o MET predatore v tehle barevne variante: www.met-helmets.com/…765/2004.jpg Ale rad bych ji videl nazivo. Pripadne jesli ji nekdo ma, nehodil by fotky ? :-)

    dik

    0 0
    • Blackbiker  

      mluvíš mi z duše-je někde na Ostravsku MET?METe ozvi se:-)snad se ozve:-) Ps:taky chci Meta,ale Parachute

      0 0
    • slavekRM  

      V Ostravě. Vždycky mívali největší výběr v Maxcursoru v Zábřehu. Maj jich dost vystavených, ale doporučuji se zeptat. Spoustu zboží mají na skladě, kam nevidíš.

      0 0
      • raceman  

        maxcursor už je nedováží, pouze doprodává staré modely.. včil tam má něco jiného.. zbývá asi jump sport

        0 0
    • Luma  

      Met jsem viděl v AZcyklo v F-M,ale jestli mají nové modely to nevím.

      0 0
    • Sabbath  

      Zdar. Metky mají v Bagbiku. Mají taky eshop.

      0 0
    • Otisaq  

      Tak dnes sem to vyresil, koupil sem v jumpsportu na nadrazni 5th element za 2100Kc :-) Sice trochu zapraseny, ale za tu cenu :-)

      Jinak sem jeste objevil v marianskych horach, kousicek od zastavky Prostorna smerem na porubu je prodejce s kolama Kellys, a mel tam hodne velky vyber levnejsich METek.

      0 0
      • marek2000  

        Jake barvy a velikosti este maju? Som svoju rozbil :(

        0 0
        • Otisaq  

          Mam pocit ze uz zadnou:( Ale videl sem v cykloexpert.cz ze ji jeste meli mam pocit za nejakych 2500.

          0 0
    • Blackbiker  

      Pánové já jsem z té Ostravy vždycky akorát naštvanej-připadá mi to že tam prodávají pouze obyčejná kola a věci na ně.Tedy kromě asi toho MaxCursoru-tam se musím vypravit kuknout:-) Každopádně hledám taky Metku Parachute-nemůžu ji za boha sehnat-myslím naživo zkusit.Přes e shop není problém ale co když mi nesedne že?:-) hmota-taky mi ještě neprdla a to už měla dost za sebou :-) i když by se měla přilba měnit častěji než ta moje ups-proto chci Met ale nea ne ji sehnat-jsem ochoten jet okruh Nový Jičín,Kopřivni­ce,Těšín,Třinec,Val­mez jen kvůli přilbě-neviděli jste ji někde?

      Taky ty metky mají vnitřek jen polystyrén-je to tak?Tohle má moje stávající přilba zevnitř-nějaká tvrdá plastická hmota-hodně odolná tedy

      0 0
      • Blackbiker  

        jo jinak tohle je ta vysněná MET PARACHUTE

        0 0
      • Otisaq  

        Do maxcursoru uz jezdit nemusis:( Tohle mi napsali na mail: //Dobrý den,

        přilby Met již nemáme běžně v nabídce, ale jsem ji schopen pokud ji bude mít dodavatel k dispozici zajistit, jen potřebuji znát velikost a barvu.//

        Jinak, kdyz kupujes neco na objednavku(pres internet/tele­fonicky a pod) tak mas pravo na vraceni zbozi do 14 dnu bez udani duvodu. A myslim, ze kdyby ses s tim eshopem predem domluvil,ze je to prece jen helma a ta nemusi sednout,tak by jsi nemel mit extra problemy.

        0 0
    • Pitrz  

      Zdar. Taky včera jsem jsi koupil Metku v Mariánkách. Je to obchůdek Kellys, kousek od Hulvák. Mají tam na výběr asi z 10ti modelů, já měl zálusk na Met Dedalo a měli ji tam i v mé barvě takže spokojenost :o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.