GT zaskar 9R Comp 2015 nebo GRAND CANYON AL 5.9 2017

10 nepřečtených
  • Kubafila

    Zdravím všechny,

    a prosím o radu. letos si chci koupit nové mtb a rozhoduji se mezi GT zaskar 9R COm nebo Canoyn Grand Canyon 5,9 model 2017. Momentálně jezdim na GT all terra 26' 5–6 let už přesně nevím. Přenechávám bratrovi jinak bych se ho nezbavoval. A momentálně se nemůžu rozhodnout. Hodně jsem byl rozhodnuty opět pro GT , ale pak mě navedl ať se mrknu i na Canyon. Proto bych se rád zeptal lidí co mají zkušenosti s těmito koly aby poradili na co si dát pozor a co teda doporučují. Překvapilo mě že hodně značek přešlo na přesmyk se dvěma převody ale Canyon zůstal u třech. Rád si vyslechnu vaše názory.

    Děkuji za vaši pomoc.

    http://www.koloshop.cz/…tte-Gun.html

    https://www.canyon.com/…-al-5-9.html

    https://www.canyon.com/…-al-6-9.html

    0 0
    • THORX  

      GT ;-) Canyon 2017 u GC je úplně k smíchu

      0 0
    • zit  

      Protoze GC AL .. modely 2017 uz nejsou tak vyhodne jako byly modely 2016 napr. Crand Canyon AL SL 6.9 2016 bylo kolo se super vybavou v pomeru ceny vykon a cena byla 28 000 kc pri uvedeni modelu 2017 cena sla na 30899 kč ?! Soucasny model 6.9 2017 nema cenu ani resit dej si je do porovnani modelu a uvidis ;-))

      0 0
    • Lachtis  

      To, že Canyon šel v porovnání s rokem 2016 s cenou výše a výbavou níže je fakt, ale pořád to jsou kola, která oproti drtivé většině konkurence (neříkám všem) jsou stále výhodnější. V tomto konkrétním případě je to asi jedno, které vezme (pokud teda nelze GT vyzkoušet v krámě – což je oproti Canyonu výhoda) – jinak jsou výbavově ± stejná (mám na mysli AL 5.9). Rozhodoval bych se asi podle toho, zda chceš 2×10 nebo 3×10 – což je u těchto kol jasný rozdíl…

      0 0
      • maajkee  

        Spíš je to klasickej model.Relativně neznámá značka do toho začně dupat, začne prodávat rozumný kola za pěknou cenu, proběhnou pozitivní recenze, poptávka se zvýší a ceny lezou nahoru, nahoru a najednou je z toho známá značka s uplně normálníma cenama jako mají ostatní známé značky a objeví se pak další neznámá zančka, začne do toho dupat… :)

        0 0
        • Lachtis  

          Jasně takhle to funguje o tom asi žádná, ale pořád jsou výhodnější než jiné, zavedené značky.

          Na příští rok uvažuji o fullu v 29 a jako horkého kandidáta budu mít Neuron AL 8.9 ( https://www.canyon.com/…-al-8-9.html ). Ukažte mi konkurenta od jiné značky se stejnou výbavou za stejný peníz…? P.S. ne 2016 a loňské modely, které jsou se slevou, to bude tenhle Neuron ke konci příštího roku taky o cca 10 tis. Kč levnější :-D

          0 0
        • KoudakT  

          Těžko jim to mít za zlé. Kola jdou na dračku, čeká se na ně týdny až měsíce, nějakou dobu jsou vyprodaná úplně. Tak proč nezvýšit cenu…?

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.