• Cyklofanatic

    https://www.kola-online.cz/…-2020/d65993

    https://www.fitness-zone.cz/…cf-6-9-2021/

    Mám aktuálně vybrána tyto dvě kola, obě jsou dostupná. Co myslíte? Na GT mě odrazuje ten Sram, na který tu nejsou zrovna dobre reference. Díky moc

    0 0
    • Romancero  

      no je vidět, že začínáš od nuly!

      doku na tom sám nesedíš, jsou ti všechny rady a testy na …Jestli to myslíš vážně, pak si prostě pár kol projedeš a uděláš si názor sám…a u tohoto typu kol je dobré mít v blízkosti dobré servisáky!:-)

      0 0
      • Cyklofanatic  

        Doteď jsem jezdil Meridu 26 z roku 2004, z tohodle pohledu začínám opravdu od nuly. Na druhou stranu celkem vím co chci – kolo do 45–50 tisíc, HT 29, rámy se zadní stavbou typu “softtail”, které se mi líbí i designově (Lapierre pro race sat, Silverback superspeed případně i ten GT zascar či BMC), takže zas až tak široký výběr nemám, zvláště v této době, takže se snažím zúžit výběr co nejvíce. Je jasný, ze kdyby mi to neseděl, tak to nekoupim. Na druhou stranu, když mi sedne, tak proč hledat něco jinyho, to bych pak nekoupil nikdy, vždy jsou nějaká pro a proti.

        0 0
        • Fazzy  

          SX bych se vyhnul obloukem, takže z těch dvou Lapierre. Nicméně za bezmála 55 litrů Raidon, brzdy MT401 a Deore sadu?? Jako zdražuje se, ale tohle..

          1 0
          • Cyklofanatic  

            Myslíte tedy, ze to je předražený? Já bych to zřejmě dostal par tisíc pod 50. Ono se to celkové zvedlo během dvou měsíců asi o 5 tisíc. Je to těžký, já třeba když vidím na kole super osazeni, tak mám strach jestli to není jen obchodní trik a není min kvalitní rám, který mi přijde zásadní. Ale zas tolik tomu nerozumím, tak proto se ptám tady

            0 0
            • Fazzy  

              Rozhodně je předražený. Líp osazenej je třeba i tenhle Cubík co na mě jako první vypad z googlu https://www.bike-life.cz/…ellow/d38601

              Líp osazených kol bude ale hodně. Co se týče rámu, tak to je na nekonečnou diskuzi. U velký značky, která dělá nebo si nechává dělat vlastní rámy, je teoretická šance lepší výstupní kontroly, nějakýho vlastního know how, třeba nižší hmotnosti atp, ale prasknout může všechno značka neznačka. Zároveň ale čím větší značka, tím větší sázka na prestiž a tím víc si dovolí s cenou zkusit co zákazník snese, aniž by to nějak přímoúměrně reflektovalo kvalitu kola.

              Vláken stejných jako to tvoje je tu milion, myslím, že když se tím pročteš, nějakej obrázek si uděláš. Ten výběr v současný době bude stejně nakonec dost omezenej..

              0 0
              • Cyklofanatic  

                Díky moc, získal jsem na to zas trochu jinej pohled. Btw. ten Kubík vypadá celkem zajímave.

                0 0
      • Cyklofanatic  

        To si myslím ze u každého slušného kola (ty servisaky), nevidím v této kategoriií výjimku.

        Díky za názor

        0 0
      • Cyklofanatic  

        Díky za konkrétní tip. Ta oranžová je teda hodně extravagantní, ale svým způsobem je to i originální. Osazeni to má výborný, rám moc neumím posoudit. Mate s Qayronem zkušenosti?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.