GT i-Drive 4 – 3.0 model 2006 nebo GIANT Trance 4 model 2005

17 nepřečtených
  • Brontosh

    Ahoj kamaradi, prosim o tip. Chci si koupit fulla za par kacek a vyber jsem si zuzil na tyto dva kone. Dnes jdou koupit opravdu za hubicku. O novem kole mam predstavu, ze chci krasne pohodlneho fula, se kterym se budem mit radi:) Vim, ze ste tu vsichni vychvalovali toho Trance, ale moc sem se nedozvedel o tom GTcku. Ma lepsi vybaveni a solidni kotouce. Ale je to taky pohodlny stroj? Napiste mi prosim vase zazitky a dojmy. Do 14 dni bych si chtel udelat druhe Vanoce:) Mockrat dekuju.

    www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?…

    www.progresscycle.cz/firma.asp?… (musis kousek sjet dolu:)

    0 0
    • MlokCZ  

      A za jakou cenu jsi je viděl, abych případně mohl dávat i alternativy. A kolik chceš maximálně dát peněz?

      0 0
    • Kero  

      No ja mam GT IDXC co je take iste ako to tvoje a som uplne spokojny tak s komfortom ako aj s vlastnostami GT-cka, sice mam trochu horsiu vybavu a presne to GT co zrejme chces kupit som mohol mat aj ja keby som tyzden predtym ako to dali na web nekupil to moje ale som spokojny.

      0 0
    • hannawald  

      Trance muzu doporucit, jsem s nim max spokojenej, oproti HT dost rozdil, kdyz trochu odlehcis, tak i dobre akceleruje, jsem fakt spokojenej. Koupil jsem ho v akci, celej az na par veci rozprodal a vylepsil. Ten ram je stejnej jako na top modelu (u 07 uz je top model v karbonu), za tu cenu super.

      0 0
    • JJ  

      Sám mám I-Drive 5, ale presne o tomhle I-D 4 jsem puvodne uvazoval, dokonce jsem jako protipol mel Trance:) Jako nevyhodu u GT bych videl krome vidle, ktera je tak na 60 kilovyho cloveka, v tlumici bez regulace utlumu, ale da se zvyknout. U Axela na Giantovi alespon seridis tvrdost. I-D 4 jsem zkousel kratce, pomerne jede a je pohodlnej. Brzdy na GT jsou opravdu lepsi, ale i Trance ma kotoucovy naboje, tak by investice do kotoucu nemusela byt casem takova palka. Myslim, ze Trance vic pojede a GT bude pohodlnejsi, kazdopadne tezka volba.

      0 0
      • mar_tin1  

        kterou vidli mas na mysli? ta moje j4 z idrivu rozhodne na 60kg neni… standardni pruzina v ni je na 72–82 kg… dal jsem ji pritelce na kolo a nic moc teda…

        0 0
        • JJ  

          Kdyz jsem tu J4 s U-turnem kraticce zkousel, tak se silene propadala do zdvihu, ale jaka tam byla pruzina nevim.

          0 0
          • mar_tin1  

            u mne je docela tvrda… ale zase zalezi, co si predstavujes pod pojmem propada do zdvihu… ja jsem ji na vic jak 80mm na miste pri plnem zdvihu nedal…

            0 0
            • JJ  

              Při silové jízdě ze sedla mi nastavena na 100mm zdvihu chodila temer k dorazu

              0 0
            • JJ  

              Při silové jízdě ze sedla mi nastavena na 100mm zdvihu chodila temer k dorazu

              0 0
      • Brontosh  

        To je vlastne taky dalsi vec co me zajima… Co ty tlumice? To jako na tom GTcku nenasteluju vubec nic? Vazim asi 78–82 kg:) Tak jak to bude chodit? A co se da nastelovat na tom Fox Float R? …ale at tak nebo onak myslim, ze kdyz vyberu ktery koliv bike z techto 2 tak se asi nespletuu, co?

        0 0
        • pitos  

          Na Fox Float R jde nastavit odskok.Na Fox Float jen tlak vzduchu.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.