• dEvilPS3

    Zdravim,

    byl jsem kamarádem pověřen k výběru fula do 35000.

    Kamarád zatím jezdil pouze asfalt/pevne cesty na treku, ja mam MTB HT a kdyz jsem ho vzal do lehciho terenu, libilo se mu to. Tak me poveril s tim, ze chce MTB taky, ale aby se dal zamykat i zadek (myslite si ze se vlezu do te ceny s Brainem ci necim tomu podobnym?), vidlici bych videl na XC na cca 100–120, a osazeni by mu stacilo SLX a 9tikolecko.

    Mate nejake typy, ktere by byly do tehle ceny s inveticí do kvalitníjho odpružení, místo třeba do XT či XTR?

    0 0
    • Milvus888  

      XTR rozhodně za 35 tisíc nečekej , ani brain .. za 35 – hliník ,SLX, vidlice reba nebo nějaký nejlevnější fox , zadní buď monarch , nebo RP2 popř PR23, kola takový průměrný(mavic crossride,fulcrum red metal 3)

      např. asi bych vyměnil brzdy za SLX a bude to paradni kolo..

      0 0
      • maajkee  

        Hlavně nejdřív kliky. Jinak má tohle kolo brácha, akorát jsem mu tam hodil XT kliky a řazení a je to moc fajn svezení. Sám o něm dost uvažuju. Na 120mm poměrně dost rychlý kolo.

        0 0
    • 159753  

      dám ti stejnou radu jako ve vláknu vedle:

      http://www.cyklopoint.cz/

      ty ceny platí do konce října a jsou poslední kusy..například ninety nine xt je za neuvěřitelné peníze vzhledem k jeho výbavě..

      a zadek má zamykatelný

      0 0
    • dEvilPS3  

      mrknu na to vše, zatím děkuji za typy,v ceně jsem lajk, to co za 35000 dostanu sjem nechal na vás, jelikož se v cenách fullu neorientuju.

      Ještě jednou děkuji moc, vše si to srovnám

      0 0
    • MirosPikos  

      Dneska jsem objevil pár hodin po konci aukce mírně jetý RB IQ6 Race (nový 62 a vydražilo se za necelých 34). To by byl slušnej full v tvé ceně :)

      0 0
      • dEvilPS3  

        Ja se ale bojim ze kamarad by do pouziteho nesel. Mam v merku zatim bud http://www.cyklopoint.cz/…-xt-d-2358d/ a nebo http://www.canyon.com/…es/bike.html?… , vypada to ale ze ho posoupnu k te meride. Vas nazor?

        0 0
        • Kamikaze 591  

          Merida má prý celkem těžký rám. Někdo ji tady jezdí, já jsem to hledal, ale nenašel.

          0 0
        • Alphasonik  

          presne tuhle meridu jsem mel moznost projet letos na TestFestu…a ikdyz jsem tam na ni cekal asi pul hodiny frontu tak jsem mel chut ji po dvou miutach vratit…nerikam ale ze je to spatny kolo…jen to bylo to nejhorsi co jsem na TestFestu projel

          0 0
          • Azmir  

            V čem se ti nelíbila?

            0 0
            • Alphasonik  

              pro Meridu bylo asi nejhorsi to ze jsem na ni presedl z Anthema…ten byl ve vsech smerech lepsi…at uz jde o tlumeni..tak o to jak jde kolo za pedalem…pro me lepsi geometrie ve prospech Anthema…a provedeni Meridy taky nic moc…lacine vypadajici kokpit nevypada jen lacine ale i to ze jsem behem testu nedovezl kompletni packu ovladnai lockoutu vypovida o detailech…za me jednoznacne Anthem v tehle cene a kategorii kol

              0 0
    • michalscupak  

      http://jizdni-kola.online-sport.cz/…hon-sl-2012/?…

      Daj ti ho za 36500 když to ukecáš…

      0 0
    • baddik  

      Ahoj.

      Mám tady na foru v bazaru na prodej celoodpružené kolo GT MARATHON CARBON EXPERT.Karbonový rám,kompletně na SLX,předek 120mm,zadek 100mm.Kolo má najeto sotva 400km,je jako nové.Doklady o koupi samozřejmostí­.Potřeboval jsem kolo se závodní geometrií,proto prodávám.Jezdím hlavně cyklostezky a lesní cesty.PC 75000,–kč,nyní 39800,–kč.

      0 0
      • dEvilPS3  

        vyridim kamaradovy a uvidime, co rekne, ale vim ze na to ma max 35 000. Kazdopadne kdyby neco, tak se ozvu.

        0 0
      • baddik  

        Přikládám 1. fotku

        0 0
    • firegon  

      Cau,kdyby chtel tak mu strelim mýho trance,je v bajcich. Jen bych mu tam dal nove nejete veci jako plaste Kenda Nevegal 26×2.35,Avid alixir 3 180/180 a mozna sram X5/X7.

      38000,–

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.