Fulcrum Red Fire 5 - zkušenost

3 nepřečtené
  • hanzak

    Máte někdo zkušenost s koly Fulcrum Red Fire 5 5 ?

    Vnitř. šířka 27mm,deklarované použití na enduro snad znamená i nějakou výdrž (s kolem a výbavou mám přes metrák a ne vždy to zrovna šetřím), přívětivá cena a i vzhledově OK.

    Ale je to pro mě neznámá…

    0 0
    • boo-beek  

      Taky o nich teď uvažuju, prozatím jsem měl s koly od nich jen super zkušenosti (Red power 29 na HT, Red zone 27.5 na fullu, Red metal kdysi dávno na 26" HT), vždycky jsem je sehnal za fajn prachy a fungovaly skvěle, vydržely všechno prasení (29" XC HT na Ještědu pod metrákovým jezdcem…).

      Jinak, mám 95 kg, k tomu výbava + kolo, taky dost přes metrák, kdyby Tě zajímalo, co mám ještě ve výběru, případně kdyby se chtělo někomu poradit:

      • Mavic XA Elite, na CRC vyjdou na podobný prachy, ale 24 drátů a Mavic, trochu se toho bojím. Navíc „jen“ 25mm ráfek. Na druhou stranu jsou (pravděpodobně) v ceně i pláště a hlavně design, vypadají prostě skvěle.
      • DT Swiss E1900 (starší, 25mm), taky za podobný peníze. Užší ráfek oproti Fulcrumu + si nejsem jistý, jestli bych si těma 370 nábama v něčem pomohl oproti ostatním variantám.
      • Na Koloshopu nechat zaplést Remerx 2027 na Bontrager nábách, který tam doprodávají, ale nevím, jestli bych za stejný prachy dostal něco navíc oproti tomu Fulcrumu. Mohl bych si vybrat dráty, no, ale to asi nepotřebuju.
      • Někde u Němců jsem viděl WTB ST i25 na XT nábách asi za 150 EUR (levnější řešení, nejsem si jistý, jestli mi to za ušetřenou dvojku stojí – užší ráfek, nedám tam XD ořech, kdybych náhodou někdy chtěl)
      • Nechat na něco zaplést ráfky Blackjack ready, které mám doma, tzn, že bych asi mohl pořídit lepší náby, na druhou stranu ty ráfky něco pamatujou.
      • Bazar RaceFace AR30 na Sram MTH nábách. Asi nejlepší ráfek, náboje v zahraničních diskuzích moc dobrou pověst nemají. Navíc je to s XD ořechem, takže bych musel kupovat i kazetu. I s kazetou jsem ale na podobných penězích jako u Fulcrumu.
      0 0
    • bedoslav  

      Nekoupili jste je někdo? Taky bych byl vděčný za zkušenosti. Našel jsem na ně jen pár negativních názorů a nevím jestli to nebyly jen pomluvy…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.