Freeride či Fourcross v Brně Líšni

15 nepřečtených
  • bulharek

    Zdarec lidi,chci se zeptat,jestli nemáte nějakou dobrou lokalitku na sjezdik lesem v Brně Líšni.Já osobně jezdívám na vysílač Hády a potom lesem nad Velkou Klajdovku ,přejedu hlavní a jedu dolů lesem až skoro k Líšni Hřbitov…jinak se dá jet od hřbitova až do Mariánského Údolí taky pěkně z kopečka lesíkem,ale jinou cestu neznám.Takže pls jestli můžete něco doporučit…díky moc

    0 0
    • Eko914  

      no to tady je no,ale s pojmem freeride nebo4X to nemá nic společnýho… jinak pojedeš dál směr ochoz v ochuzi odbočíš doprava a čeká tě další solidní sjezdík.. jinak je toho taj mraky stačí se podívat do historie nebo prostě nejezdit pořád to stejný…

      0 0
    • Eko914  

      no dej si do vyhledání MTB bonbonky v okolí Brna…Sem taky z líšně s spoooooustu novejch tras znám díky tomuhle:-)

      0 0
    • goofy  

      Pokud chces opravdu freeride a 4×, ak doporucuji lokace: Zamilec, Nedbalky, v Bastru je nove postavena dirtovy park. o 4×-ce nevim, ale tusim v Lisni byla postavena TBB-ckarema pekna bikroska, ktera diky tvdohlavosti jistych BMX fotru, sla do… vnivec.

      0 0
      • bulharek  

        Dikec,kde sou prosimte ty Nedbalky,to teda netusim.Jinak o tom Zamilcu jsem neco slysel i cetl,ale ze pry je to tam zabity,tak nefim.No a jinak kdyby bylo treba neco v lese,nejaky fajny sjezdik,nejake male prirodni skoky,chapes,valis z kopca jako blazen,nekde vetve,proste takovej downhillek…neznas neco dobryho…u Lisne?

        0 0
    • Karaya  

      Kdyz uz pojedes na Hady, tak odboc na Vinohradech k Penny a zaním se da najit draha s celkem slusnejma velbloudama, a okus dale doprava po trase byvaleho ČP jsou dodnes pouzivane trasy a la 4cross..

      0 0
      • Eko914  

        odbačka u té nové adm. budovy?hned ráno si tam zajedu,doufám,že to nebude moc zarostlí:-) jinak vyhodí mě to někde na klajdě doufám?!

        0 0
        • Karaya  

          Na ty hrby tě zavede cesta přímo mezi Beritem (ta nová budova) a Penny. Když se podíváš z náspu parkoviště, tak uvidíš pěšinu šikmo doleva, tak po ní..Projedeš hrby, dojedeš na asfaltku, dej se po ní nahoru dojedeš k bráně s plotem. Dírou projedeš a jeď po pěšině nahoru, po 100 metrech vpravo další pěkný úsek. Je tam toho spousta, chce to projezdit křížem krážem. Další pěknej úsek je v tom březovým hájku v údolí..

          0 0
        • Karaya  

          Si tam můžeme dát odpoledne sraz, povodil bych tě i v Marianským.. :-)

          0 0
    • Běžec  

      V Mariánským. www.bajkonur.org/…11/index.htm Nevíte někdo, kde je ta skalka? :-)))

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.