• Xorb

    Ahoj lidi,

    nenašel jsem v tématech nic dostatečně informujícího, takže si dovoluji založit nové téma.

    Potřeboval bych poradit s výběrem nového popř. i bazarového kola na fourcross/dirt. Prostě kolo na nějaký to ježdění v lese, traily, pumptrack a určitě na skákání, ale ne nic extrémního, ještě mám byť částečný pud sebezáchovy.

    5 let jsem jezdil na ghostu: (http://www.bike-eshop.cz/…-4x-pro-2010) a ten mi úplně vyhovoval, snesl bez problému všechno, co jsem s ním vymýšlel, dokud mi nebyl nedávno odcizen.

    Takže teď jsem ztracen, s žádnou jinou značkou nemám zkušenost, nevím čemu můžu věřit, co je slušný kolo. Logicky se mi tedy líbí ostatní modely (na fotkách) Ghost rok 2011, 2012, ale ty už jsou dost staré a nedají se skoro sehnat, nehledě na to, že model 2012 (ghost 4× team) je i mimo moje finanční prostředky.

    Proto se ptám, nevíte někdo prosím o kolech podobných tomuto typu? Značky kol kterým věříte nebo máte i zkušenost?

    Kritéria mě napadají: určitě hardtail, celopéra jsem si prostě neoblíbil, kola klasický 26", střední přesmykač je zbytečnost, dobrej napínák je pro mě daleko důležitější, geometrie rámu je vcelku jasná, čím vyšší, tím víc se ve vzduchu plete a finančně to se studentským platem zvládám max. tak kolem 25000,–…

    Dík moc za jakoukoli radu či nápad!

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse