Firma 2F - prekvapeni pri pondelku

15 nepřečtených
  • Luka

    Ahoj vsem. Vim, ze se tu mnozi stiznosti na ruzne obchody, servisy a e-shopy. Nu a ja mam dneska jednu opacnou, tedy pozitivni zkusenost… nejak mi to neda a pisnu to sem, protoze nekteri vyrobci, by se mohli inspirovat super pristupem…

    Toz tak na Sportlife s nama byl v pavilonu i stanek firmy 2F, delaji funkcni hadriky za rozumny ceny. Predseda se desne nadchnul pro jednu mikinu, microfleece vevnitr, svrchu takovej tezko popsatelnej matros, dirky na palecky, kapuca, proste „after-ride-wear“. Nebudu rozebirat, jak tam behal v damskem Lku, nemohl ani upazit jak to tahlo pres zada atd ( ;-))) ). Tak mi to nedalo a sla jsem taky okouknout, pani byly velmi mile, a doslova stejne smutne jako ja, kdyz mi u mikiny nesedela kapuce (mam trochu „zirafi krk“). Najednou se pritocila jedna a rika, ukazte, vite co, pisnete nam mail, my vam to usijeme s delsi kapucou o 3cm, co vy na to?… No tak samozrejme mi udelali radost a hned jak jsem se dostala po vystave k mailu, pisu jak zbesila objednavku na tuhle special edition mikcu. Nutno podotknout, ze mi dodnes neprisla odpoved na mail. Na druhou stranu, mi ted prave dorazila mikina i s kapucou presne jak pani slibila.

    Smekam kapucu a rikam vsem: tohle je jednani, ktere se v dnesni dobe vazne ceni! :)

    PS: nepodarilo se mi najit thread o pozitivnich zkusenostech s obchody. stejne jako ten „podobate se nekomu“… proste zmizely?..!

    Anketa: Stava se vam, ze potkate takovyho obchodnika casto?

    1x
    14%
    0 0
    • Smazaný účet  

      nakupuju jen u takových…tudíž moc nenakupuju :-)

      0 0
    • foxhound  

      mají webovku?

      0 0
    • Smazaný účet  

      nj, je jich jak šafránu. málokdy se takhle zajímaj když jde o koncovýho zákazníka. jsem zas jednou třeba sháněl silikonovou vazelínu. tuzemský výrobce, ale vyrábí se primárně pro průmyslový využití, já chtěl špetku na vidli. tak jsem nakonec napsal obchodnímu zástupci výrobce pro střední čechy a hle – druhej den mail s odkazem a kontakty na pražskou firmu, kde mi kydli půl kila do plechovky… měli problém jak to zadat do pokladny, takový malý množství jim to nebralo… :o)

      0 0
      • scret  

        kolik toho obvykle berou? tunu?:)))

        0 0
        • Smazaný účet  

          nevim… kolik může vážit sud vazelíny? :oD chlap nandal gumovou rukavici, otevřel sud, hrábnul, kydnul do plechovky (měli nejmenší asi litrovou), já říkám „ale já chci jenom půl kila“, tak zas trochu vodhráb a tvářil se, že tak málo mu ani váha nezaznamená… sem z toho zatim spotřeboval asi 1/10 a to sem eště něco dal kubovi…

          0 0
    • Twister  

      No, bude to vypadat jako reklama, ale: U Cyklo Adam v Suchdole jsou takovýhle věci na denním pořádku. :) Nesmírně ochotný, solidní a velkorysý. Gesto „pozornost podniku“ je naprosto běžný a často to nejsou jen prkotiny za pár korun.

      0 0
    • favorit.  

      my takhle doma mame hodne veci od Volraba :-)

      0 0
    • kudlanka32  

      to je mily…sice se este nikdo neobtezoval aby mi neco takhle presil, ale sem tam se dobra vila najde…

      jednou jsem si objednal tricka u B2 a kdyz sem to rozbalil nasel jsem tam omluvu ze to poslali pozde (ehm ne jeste ten tyden ale „az“ ten dalsi:) a nalepky navic…nebo mi yeti poslal patku zadarmo, kdyz nesla oficialne koupit.....

      v tyhle dobe nicim nevazanyho kapitalismu, to pohladi po dusi.....

      0 0
    • scoty  

      Koukám, že si budu muset u 2F vyjednat provizi..:-))

      Je pravda, že trika pod dres od 2F už vozím delší dobu a jsem velmi spokojen. Ve srovnání s materiály Moira či Odlo mi přijde mírně česaný coolmax od 2F mnohem příjemnější. Dá se pocitově srovnat s bavlnou. Na stánku v Brně jsem jim vykoupil zbytky a když jsem pěl chválu šéfovi a těm dvěma rozverným paním(nechtěl jsem tu slevu zadarmo..:-)), tak jsem byl ujištěn, že už materiál sehnali a trika zase našijí.

      Jinak za tu tvoji mikinu s kapucou bylo doma tolik bodů, že mi jich možná do dneška ještě trochu zbylo…:-)

      0 0
    • poiko  

      podobnou mam s tilakem

      0 0
    • treatt  

      No tak se podivejme…to je prekvapeni…krasne… Toz uzivej special limited extra individual edition :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.