• Vilík

    Ahoj! Protože nevím kam svou dobrou zkušenost napsat,píšu sem ve formě threadu. Sháněl jsem na svoje kolo odpruženou vidlici a specifikoval jsem jaký model.Telefonicky mě kontaktoval zaměstnanec firmy R&V SPORT+BAZAR VLADIMÍR HOLUBEC na ulici Milady Horákové v Liberci a nabídl k prodeji vidlici Manitou Skareb Super LO 80mm.Protože jsem jí chtěl nejdříve vidět,musel jsem jet téměř 170km do Liberce a nakonec vidlici koupil a dostal jsem na ní 12 měsíců záruky.Bohužel se po pár vyjížďák ukázalo že není vpořádku což potvrdila firma Progresscycle V Praze a doporučila výměnu pouzder.Protože na to nebylo,zkusil jsem telefonicky vidlici reklamovat a jednal jsem s panem Romanem Urbancem,jednatelem firmy.Ten mi řekl ať vidlici přivezu že jí vezme zpět.Protože jsem ale zdaleka,požádal jsem ho jestli by nebylo možné jí poslat poštou jako dobírku včetně kopie prodejního paragonu.Řekl mi že to možné je a ať jí teda pošlu.Jaké bylo mé překvapení že to co slíbil,splnil!!!!! Chtěl bych právě na základě této příjemné zkušenosti upozornit na tohoto člověka upozornit a na těchto stránkách jen říci…DĚKUJI VÁM PANE URBANEC!

    0 0
    • Hejdik  

      Je chválihodné,že jsou ještě poctiví a dobří lidé mezi obchodníky a takoví si zaslouží pochvalu.Smutné na tom je jen to, že je jich tak málo a když se někdo chová jako správný obchodník a v podstatě by tohle mělo být standardem,tak jjsou takoví vynášeni do nebe… Jsem zvědav kdy už si obchodníci uvědomí tento"standard".

      0 0
    • Troll  

      Vetsinou se tu nadava a lateri, takze si myslim, ze tohle je taky docela zajimave forum a pridam se s mou zkusenosti…

      Kupoval jsem nove kolo a nekdo tady mi poradil, ze kdyz Giant, tak www.atombike.cz/.. Par obchodu uz jsem mel obejitych ci kontaktovanych mailem, ale v Atom bike jsem se setkal s naprosto super pristupem. Co jinde neslo, najednou nebyl problem, dohodli jsme se na vecech, ktere jsem chtel a i na rozumne cene.

      Proste pochvala, takhle by to melo fungovat…

      0 0
      • Vilík  

        A o to mi tu právě jde.......tam kde jsem měl příjemnou zkušenost tak proč mlčet!Opravdu je už málo obchodníků jako kdysi........­.....náš zákazník náš pán!

        0 0
      • kurýr na bajku  

        se taky přidám… superkšeftík s bikama a myslím, že můžu mluvit i za několik svých kolegů…

        0 0
    • karliner  

      To je snad normální, ne?

      0 0
    • Drus  

      Můžu se přidat s pochvalou SP kolo v Praze na Budějovické, koupil jsem si tam své první kolo, kupuju tam defacto vše co na kolo potřebuju, udělají mi cenu, poradí. Zkrátka já jsem rád a oni jsou rádi za stálého zákazníka. Spokojenost :-)

      0 0
    • André Vebr  

      Teď se na mě nikdo nezlobte, ale připadá mi to docela úsměvný. Vzpomněl jsem si totiž na jeden starší český film (fakt si nevzpomenu na název), kde kromě jinýho dělali „jako“ rozhovor s lidma na ulici ohledně vzájemného chování mezi lidí. A padali tam právě podobný hlášky typu:„Představce si, kupovala jsem 2 kg brambor a prodavačka nejen že se usmívala, ale dokonce mi je ještě dala sama do tašky! Doma jsme ty brambory schválně převážila a co myslíte, byly to skutečně 2 kg!“ :) Anebo: onehdá jsem utíkal na autobus a představte si, řidič když mě viděl tak na mě počkal. Mě to připadá samozřejmý a logický, že (hlavně prodavači, nebo majitelé firem) se k zákazníkům chovají korektně a slušně. Ale bohužel venku za okny řádí 21. století a doba se změnila. Pro mě je to spíš smutný číst takový zprávy, stejně ty s opačným obsahem

      0 0
      • Krys  

        Představce si … :)))

        0 0
      • Ice-goofy  

        Naprostej souhlas..

        0 0
      • Blade  

        Já už budu hodný, dědečku ;-)

        0 0
        • André Vebr  

          To ne, bylo to myslím ještě černobílý a hrál v tom Menzel. Alespoň to mám takhle zafixovaný

          0 0
        • Žulda  

          Příště budeme chytřejší, starouši. Peterka a Augusta.

          0 0
          • André Vebr  

            Yes!! To je vono! Dyť říkám, černobílý a Menzel :)))) díky za osvěžení paměti!

            0 0
            • Blade  

              Jo, asi jo, i když, s Kopeckým si taky nějakou takovou scénku vybavuju… Nicméně tohle určitě není černobílej film..

              0 0
      • Thidney  

        jsem nekde cetl vyrok Karla Schwarzenberka – neco ve stylu – člověk je masožravá zlomyslná opice a své základní chování od doby kamenné až tolik nezměnil – a obas si myslim neco podbneho jen ne tak dyplomaticky receneho. Nemam pocit ze by se doba zmenila a pred xy lety se lide chovali k sobe s vetsi uctou, mozna bylo vice strachu ze surovejsich trestu, to maximalne. Lide maji vseobecne tendence silne idealizovat minulost.

        0 0
      • Drus  

        No sice by mělo být slušné chování samozřejmostí, ale stejně tak by mělo fungovat, že když se někdo slušně nechová tak u něj nenakupujeme… Tady možná pokulháváme my jako zákazníci, že je nám často jedno, kde nakoupíme. To neplatí jen o kolech,super­markety, banky…

        0 0
        • Vilík  

          Koukám že se to tady zase začíná zvrhávat někam jinam!!!!!!!!!!! Šlo mi o to upozornit na člověka kterému skutečně není v dnešním 21.století udělat něco co je cizí spoustě lidí!!!!!BÝT SLUŠNÝ A STÁT ZA SVÝM SLOVEM!!!

          0 0
          • André Vebr  

            Vilík: To je naprosto v pořádku, mojí reakcí jsem neměl ani nejmenší úmysl Tvůj příspěvek nijak zpochybňovat nebo se někomu vysmívat. Naopak, je dobře vědět kam chodit a kam na nakupovat. Jen jsem si to spojil s tím filmem :)

            0 0
            • Vilík  

              To je vpořádku Andre.Jen nechci aby to tu dopadlo jako někde jinde…urážky,na­dávky atd..

              0 0
      • Vilík  

        A právě proto jsem to sem psal…už jsem tady navrhnul jednou v jednom fóru udělat rubriku nejen na nepoctivé a třeba i hrubé a sprosté obchodníky a hlavně inzerenty na netu,ale i rubriku v které by se takoví slušní obchodníci zveřejňovali.Zatím to jenom spí!

        0 0
        • Drus  

          Taky mě to napadlo, ale jak zabránit, aby se ti zlí nechválili nebo naopak někdo nehanil konkurenci.

          0 0
          • Vilík  

            Musel by to spravovat jeden člověk kterému by se podněty psali do obou rubrik.A myslím že slušní cyklisté by podrazy nedělali!

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Slušní cyklisté ne, ale neslušní jo. :-) Nemyslím si, že by to fungovalo.

              0 0
              • sis  

                na jinem foru to funguje

                0 0
              • Vilík  

                Máš pravdu!Potrefené husy se vždycky ozvou!Proti nim je špatná obrana tak jako proti „takycyklistům“ na silnicích.........

                0 0
    • orca  

      je krásné si to přečíst – jen mi připadá smutné chválit něco co by mělo být normální. Dnes mám spíše pocit že lidé automaticky čekají podraz , podvod , nečestnost a tak o to více jsou šokovni když se stane opak …

      0 0
      • Vilík  

        Proč?Já jsem si teď nechal poslat kotouč,chtěl jsem ho v bublinkaté obálce aby jsem hned zjistil jestli je tam to co jsem chtěl.......a světe div se!Narazil jsem na dalšího poctivýho človíčka jménem David Helan který to nejen poslal tak jak jsem chtěl,ale ještě to tu bylo druhý den a bylo tam to co jsem objednal!Tak proč o něm hned nemluvit?

        0 0
      • Drus  

        No div se, sami se tu pořád podrážíme, katdá odpověď je podražená a o kus v pravo od předcházejícího příšpěvku :-))

        0 0
        • Vilík  

          Mrni se na Cyklobazar!!!!!!!!!­Další chudák z našich řad narazil na hajzla z Ostravy!!!!!!Už je na čase s tím něco dělat!!!

          0 0
    • scret  

      tak taky se pridam a klidne at to vypada jako reklama:))

      byl jsem ted v patek v Praglu,ze si obejdu nejakej ten bikéšop kdyz jsem mel cestu kolem,tak jsem zasel do 69ky a v klidu chlapci poradili,byli prijemny a ochotny…

      Pak ze zajdu jeste na karlak do Bikeexpertu a pak Bikeranche a ouha,zavreno,pak teprv jsem si uvedomil ze je vlastne svatek a vsude je mrtvo,jenom ta 69ka byla otevrena…a proto bych rad pochvalil prodavace,ac prestoze vsude bylo zavreno,byl svatek,a oni si urcite umeli predstavit i jinou zabavu nez „trcet“ na krame,byli fakt v poho a netvarili se ze je zakaznik votravuje,klobouk dolu… to se dneska nevidi casto…

      0 0
      • Vilík  

        To vůbec nevypadá jako reklama!Až budu v Práglu tak vím kam mám zajít a kam už ne!69ku znám a můj švára kdysi měl za ně jezdit(nebo jezdil?) takže vím že to jsou pohodový kluci a umí poradit,nic pro ně není za těžko.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.