• tom_777

    Tak co jak se vám jelo???

    Já měl defekt a svoji pumpičku jsem rozbil (!!!) a chtěl bych touto cestou vyhledat kluka co mě pumpičku půjčil. V cíli jsem zkoušel volat „pumpičká pumpičká…“ ale nikdo ji nechtěl… moh jsem přijet tak max. do 5 minut po něm. Poukud chodí na B-F ať písne na mail já mu ji pošlu. Bude vědět jak daleko od cíle to bylo.

    0 0
    • elbunda1  

      Jeo se mi no jak to říct…extrémně :) Bylo to o dost těžší než loni, což jsem nečekal, bolí mě celý tělo…ale jinak vše supr!

      0 0
      • tom_777  

        mě se jelo proti lonsku super až do toho defektu – pak lítalo mlíko caffe-latex všude kolem, když porovanam s kým jsem jel tak jsem moh bejt o dost vejš – ztráta víc než půlhodiny kvůli proražený gumě…

        0 0
    • sairus  

      Jel jsem svůj první závod. Dal jsem si tu extrém 67km. Jsem rád že jsem to alespoň dojel :-). Nikdy jsem nebyl zničenější! Měl jsem často křeče do svalů a občas jsem kvůli tomu musel spadnout z kola a zůstat ležet. po asi 10ti minutách mi nějakej týpek hodil pilulku na křeče a za 5 minut jsem zase jel. Ale už jen na půl tempa. Takže děkuji dárci :-).

      Opravdu jsem nečekal, že to bude takovej mazec. asi 5× jsem přeletěl řídítka :-). Jednou jsem čelně napálil do stromu :-). 2× jsem se vykoupal v louži :-). UFF :-) nemůžu ani usnout.

      0 0
      • JakeF  

        :-D wow, skoro by si člověk řek, že to byly závody údolím smrti. Až teda na ty louže a strom :-).

        0 0
        • tom_777  

          má to takový romantický názvy : Pohádka, Nebe… Peklo, Hněvín , Šedý kaňon, Bílý kaňon… KRPÁL:)

          Byli jsme si to projíždět tejden předem a nezávodně je to víc na pohodu. Hodil jsem pořádnou tlamu na místě který jsem v treningu dal… taková ostrá levá asi 500 metrů za Krpálem..najíždělo se tam na ulici

          0 0
          • JakeF  

            Já to nejel, já byl v Prachaticích ;-). Ale zní to zajímavě, co tam bylo pár lidí z týmu, tak si to taky pochvalovali a taky jedno DNF v důsledku pádu. Příští rok jedu určitě, pokud se to nebude krejt s Galaxy zase…

            0 0
          • Kecha  

            Tak to jsem se proletěl na úplně stejným místě-)

            0 0
      • Darkson  

        křest ohněm:-)

        0 0
      • vsn  

        wow 5× pres riditka :D … ja jenom jednou :) trochu odrena prdel a zada ale toho jsem si vsiml az kdyz jsem se koupal :) … ale jel jsem jen 56 km :)

        docela jsem prekvapil sam sebe :) jezdim na kole 2 mesice (takze taky muj prvni zavod) a dojel jsem 33 ze 64 :) ale 30 – 40 km jsem myslel ze sem hotovej

        0 0
      • Arops  

        Kdo to nejel-neuvěří. To se musí zažít. Opravdu maso.

        0 0
      • vsn  

        hele 5× pres riditka to se ti povedlo az za tim rozdelenim trasy? … jak moc je to sjizdny tech 10km co v kratky trati neni .. bych se tam vypravil az naberu sily :)

        0 0
        • sairus  

          Většina byla na těch 11km. Na sjezdech bylo hodně uvolněných šutrů a hodně sypký povrch. Pak taky jedno krásné místečko pro hrochy :-). Nejvíc jsem ale na sjezdech bojoval s nášlapy a přední brzdou. Bylo to ale super :-)

          0 0
    • game_over  

      dva pády na moiře :)

      0 0
    • voodoocz  

      Já jel jen hobby a i tak mi to stačilo. Klobouk dolů pro pořadatele, perfektně připraveno.

      0 0
    • tom_777  

      stále se neozval majitel pumpičky, to je škoda fakt bych ji rád vrátil

      0 0
    • Honzas  

      no tak letos fakt masakr. z lonskejch peti hodin jsem se zlepsil na krasnejch sest;-) dva proflamovany vecery pred zavodem a tri tejdny bez kola byly znat, do kopce jsem se natrapil, z kopce si to aspon trochu uzil, pac dolu to bylo pekny a vsechno jsem sjel.

      trapeni zacalo hned pri druhym vyjezdu na Ressl za autodromem, kde jsem mel jeste docela slusnej cas a do ty doby mi to i docela jelo. pak jsem se dotrapil na treti obcerstvovacku, dal si pivo a tak dvacet minut oddech a chvili to zas docela slo. no a pak mi seklo totalne a pekne jsme si pred posledni odbockou zanadaval, ze ja c…k na tom rozdvojeni nejel radsi doprava. a vrchol byl, kdyz mi pak na ceste od Resslu zpatky na stadion odjela znacne korpulentni nemkyne. nemit defekt, tak ji nedozenu;-)))

      0 0
      • sairus  

        HH taky jsem se proklínal, že jsem nejel doprava. Taky jsem měl skoro 6hodin. Nejsi ten týpek co si všude dával cigárko? :-).

        Během cesty jsem si furt říkal. Ještě 18km do konce. Za hodinu Ještě 14 do konce… :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.