• estevez

    Neznáte nějaký dobrý cykloservis (MTB) v Ostravě?

    0 0
    • tomfree  

      V Ostravě,to vím úplně přesně,pokud to chceš rychle a kvalitně,tak vem nářadí a udělej si to sám.

      0 0
    • berluskoni  

      jo, parádní týpek, kvalitně, rychle, levně a kvalitně. kvalitně schválně dvakrát. celá naše rodina od něj má kola a spokojenost je. je to na Pustkovci, jak je hospoda U lva, naproti do ulice dolů asi tak 150m, pak to je po levé straně takový maličký obchůdek u rodinného baráku. není tam kde zaparkovat. to najdeš je to hned u cesty

      0 0
      • estevez  

        to zní dobře, teď ještě jestli nebude mít plno. určitě se tam zajdu podívat. dík.

        0 0
      • Hynas  

        Tenhle týpek se jmenuje Tomáš Binar a poskládá ti kolo podle přání, seřídí, vyservisuje…skládal jsem tam kolo pro kamarádku a přístupem jsem byl vyložené potěšený…a vyšlo to pěkně :o)

        0 0
    • krtex  

      U pustkovce typka nemam osobni zkusenost ale kamaradi tam chodi (ze to maj blizko ?) Neni ale rychly kdyz je plno..A jel jsem na kole po servisu u nej – mensi detail, nebrzdilo.. vubec..

      Ja bych ti doporucil MAX CURSOR – kdyz necemu nehovi, reknou ti to na rovinu ze to neudelaj a predejdes tak problemu ze ti neco Z*urvi. Mel jsem od nich prvni MTB a servis byl GR8 !

      Dale mam zkusenost uz jen s centrovanim kol:

      YOGI – no problem

      MADEJA – prepleteni za 500,– (nove spice DT + prace) a pri predavce mi technik rekne (samoze mel muj tel.) ze naboj je na odpis.. Neptal jsem se proc ho vypletal, vzal jsem kolo a uz me tam neuvidi. Do deore Naby jsem dal novou pevnou osu a zatim na nem jezdim. Vyplet je ale strasen mekky..

      Regards, KTX@

      0 0
      • berluskoni  

        no když je plno tak je plno. před sezonou chtějí mít všichni kola najednou v kupě. tomu se dá předejít jen když jdeš na servis ještě kyž to venku niní na triko. s tím nic nenaděláš. no a ty brzdy- asi měl špatný den:-)

        0 0
      • Andre3w  

        No k tomu mam taky sve. Nechal jsem si tam poskladat kolo. Co se tyce znalosti, tak melo dobre, ale kdyz jsem si kolo prevzal a projel se cca 2km, tak jsem zjistil, ze na kole neni snad ani jeden sroub ktery by byl dotazeny dokonce i na trmenech kotoucovek byly ty srouby dotazene jen na oko. A vyplet byl taky strasne mekky. Vzhledem k me vaze 110kg to byl jen spatny pokus o zert.

        Servis ktery muzu doporucit je Hrabovsky cca 200m od Madeji. Jak cenove tak i kvalitou

        0 0
    • krtex  

      .. a priste napis pls trochu vic, ono pod pojmem „cykloservis (MTB)“ si lze predstavit vpodstate cokoliv od prelisovani kluznych pouzder ve vidli, pres vymenu lozisek odpr. zadni stavby az po nastaveni prehazovacky TESCO bike..

      0 0
      • estevez  

        Konkrétně potřebuju vyměnit sředovou osu a kliky na GT, ale myslel jsem to obecně, když bude cokoli potřeba. A neznáte toho Konečného z Frýdlantu? Kdyby bylo nejhůř, naložil bych kolo do auta a dovezl tam…

        0 0
    •  

      Zdravíme pozemšťany!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.