• kovar

    Zdravím,

    už jste někdo pořídil destičky Force Ti s chladičem?

    Jaké jsou zkušenosti?

    Prosím, děkuji.

    https://www.global-sport.cz/…ymer-chladic

    0 3
    • snas89  

      Zkus zalozit jeste dalsi 4 vlakna se stejnym dotazem a treba nas to popostrci k odpovedi:/

      0 2
    • drood  

      Titan má bídnou tepelnou vodivost, udělat z něj chladič poněkud ztrácí smysl…

      2 1
      • mr.nikdo  

        A co teprve cena…

        0 1
      • kovar  

        no právě, proto se ptám na zkušenosti.

        0 0
        • kubad  

          stojí to pár korun, vyzkoušej poreferuj.

          zázraky bych rozhodně nečekal od značky Force

          1 1
          • kovar  

            o tyhle předsudky jsem přišel letos v zimě na MTB, kdy mrazy a sníh jsem odjezdil na deskách force, obyč. organických, jiné značky org. desek brzdily nespolehlivě.

            0 0
    • kolo.bazar  

      Protože jsem v KCK/Force dříve pracoval a měl jsem možnost tyto destičky vozit na kole ještě předtím, než se dostaly do prodeje /v rámci testovacího a rozhodovacího procesu, stejně jako další lidi, kteří v KCK/Force pracují), tak můžu s klidným svědomím říct, že brzdí opravdu dobře a není se čeho bát. Odjezdil jsem na nich cca 3/4 sezony (Rychlebské stezky, Kouty nad Desnou, Dolní Morava, Kopřivná, Saalbach a spoustu dalšího) na brzdách Sram Guide RSC, ostatní testeři je vozili jak na silnici (Shimano DuraAce a Ultegra) tak na biku (Shimano XT 8000, Avid Elixir) v dalších různých variantách a nikdo z nich k nim neměl, ve srovnání s originálem, sebemenší výtku.

      1 0
      • Jakobo  

        Ty ses z Otrokovic nebo ze Zlina? Tos pracoval kde, v KCK, kdyz jeste bylo ted nevim, Malenovice, Louky? Pak bylo zase v Otrokovicich. Kde je dnes uz nevim, ja uz tam byvam malo. To KCK se uz minimalne 3× stehovalo. Snad bylo kdysi davno i primo nekde ve Zline.

        0 0
        • kolo.bazar  

          Bydlím ve Zlíně a pracoval jsem v jejich aktuálním místě v Otrokovicích. Ve Zlíně na Příluku, kde byli dříve, už nejsou pár let.

          0 0
      • gersa  

        Jen technicka, Shimano DuraAce stoji 329Kc, tak nevidim aktualne duvod brat Force

        0 0
        • Jakobo  

          Ja take nechci nahravat na nejakou hadku, je mi to jedno, v zasade je dobre, ze Force existuje. Ale moje zkusenosti s vyrobky Force jsou veskrze spatne a dnes se jim na mile vyhnu. Jedine, co je dobre jsou vyzkousene vyrobky znamych vyrobcu, jen obrandovane nazvem Force. Treba RMX Dragony se dnes delaji jako Force, je to ale porad Remerx. Nektere sedla, co mam vyzkousene se prodavaji s napisem Force, pedale od VP atd. Jedine, co mam na lepsim kole jsou karbonove podlozky pod predstavec Force, ale byly bez napisu. To ostatni je proste levna cina, Aliexpress. Casto fakt to nejlevnejsi z vyberu, co Alik pro nejaky vyrobek nabizi.

          0 0
          • matbiker  

            Tak nahod, s cim mas tak spatne zkusenosti. Nejlepe, kdybys to napsal do vlakna Hodnoceni Force. Diks.

            0 0
            • Jakobo  

              Ja zadne recenze psat nebudu. Bude me to stat cas a ve vysledku je to zbytecne. Vzdy se najde dost takovych, kteri se nechaji zlakat na 20 % nizsi cenu. Ze tech 20 % neusteri, ale naopak ve vysledku zaplati i 2× je zbytecne vysvetlovat. Shimano vyrabi sirokou skalu ruzne cenove, kazdy si muze vybrat svou skupinu a v pomeru cena / vydrz je Shimano bezkonkurencni. Podobne Sram. Pro doplnky je opet spousta vyrobcu, kteri prodavaji kvalitni a levne vyrobky. Z tech levnejsich s sirokym spektrem vyrobku treba BBB.

              Pokud ma nekdo i presto potrebu nekde setrit a chce levnou Cinu, pak opet, zbytecne presvedcovat. At si to proste koupi. Konecne, na jednorazovou akci nebo na vyzkouseni tam je to asi jedno.

              V tomto konkretnim pripade kupovat organicke desticky s chladicem je uplny nesmysl. Zvlast jak tu padlo s tou nizkou tepelnou vodivosti u Ti. Na bezne XC pokud nemam 120 kg chladic nepotrebuju, kdo jezdi DH tak koupi sintrovane a tim spis ne od Force. Tim koncim a reagovat dal nebudu, nechci tu vyvolavat hadky.

              3 2
      • kovar  

        Dík za info, zkusím je.

        1 0
        • matbiker  

          Ničeho se neboj, mám je na Bůčkovi, na kterém jsem jel proscanou Rohálovku a nebyl s nimi žádný problém. Na tom Bůčkovi je jezdím celou zimu…

          A pro doplnění toho borca v kostkované košili, je to Force vyrobené v Itálii.

          0 0
      • va-bo  

        Kdo to pro Force vyrabi? Force to jen prodava.

        0 0
    • roud  

      Měl jsem jednou destičky od Force a už bych do nich nikdy nešel za mokra to dělalo nepředstavitelnej bordel a nebrzdilo to rozhodně líp než origo shimana.

      0 0
      • jIrI___  

        Pokud má člověk Shimano, tak tam nemá smysl řešit cokoliv jiného než origo sintr/organiku a to i vzhledem k ceně. U Sramu ta situace tak jednoduchá už ale není :)

        0 0
        • mr.nikdo  

          Byvala doba, kdy Force 200 a Shi 400…

          Z tehdy mam stejnou zkusenost.

          0 0
      • Dazz  

        Teď jsem jedny nedojeté Force desky musel dát pryč jelikož začaly děsně kvičet i za sucha. Byly tak max. v 1/2 života. Force desky nebrat :-(

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.