• hanness

    Tak jsem byl dnes ve vyse zminovanem obchode a nakoupil par hadriku na bike,jsem zvedav s funkcnosti zminovanych veci.Nekdo mi rikal,ze jsou to Francouzi a vsude jsem videl made in china :D,ale verim,ze to fungovat bude,musi… :).Mate doma neco z tohoto obchodu?Docela tam je plno veci na civil a vsemozne sporty,cyklistika byla vymetena,snad na jare…

    0 0
    • Jakobo  

      Byl jsem nejaky cas na stazi ve Francii a Decathlon jsem si oblibil, levne, celkem kvalitni a velky vyber. Nevim, jak v CR, ale ve Francii prodavali v Decathlonu obleceni, stany atd. pod znackou Quechua a to byla slusna kvalita, neco mam dodnes. Supermarket s nizkou cenou po cely rok.

      Taky jsem si koupil za 150 eur kolo, bez kola to neslo ani ve Francii, nejaky kros s perovym SR, tezke snad 16 kg, ale jezdil jsem, jezdil, po sopkach v Auverne, do Vichi a tak. Nakonec jsem kolo strelil za 100 euro. Kola bych tam ale nekupoval, jen obleceni a otdoor pro min nenarocne.

      0 0
      • hanness  

        Ale jo,urcite se tam jeste ukazu,jsem zvedav,co nabidnou na jare.Slusny ceny tam jsou,o tom zadna a kvalita si myslim tak stred.Ja proste na hadry za 2klacky a vis nemam.

        0 0
    • witmar  

      kupoval jsem tam nějaké funkční trika na běhání za hubičku a spokojenost veliká… spousta vecí se tam dá pořídit fakt levně…

      0 0
    • Smazaný účet  

      Mám od nich více věcí většinou z jejich základní ekonomické řady označené b'Twin a neměl jsem problém. Za ty prachy je to ideální kompromis pro rekreační cyklisty jako já. A vrážet prachy do něčeho, když nevím jak mě to dlouho bude držet je ekonomický nonsens. V okamžiku kdy vím že mě to baví, tak si klidně přidám za kvalitu, takže Decathlon bych neodepisoval stejně jako Lídl… :-)

      PS. Ale některé věci tam měli sakra předražené, jako např. boty Shimano jsem jinde koupil za polovinu.

      0 0
    • vinca  

      U nás ceny cca o 1/3 vyšší, než stejné zboží ve Francii .

      0 0
    • BigKarel2  

      Otec a i jeden známej naj odtamtuď neco na kolo a jsou spokojenejný…Mě spíš zaujalo Alivio řazení asi 3,5× draší než normálně…A vůbec, ceny těch cyklo součástek… :D

      0 0
      • Jakobo  

        To zas celkem chapu, znackove zbozi prodavaji za ofiko cenu, je to tak i v jinych obchodech. Oni na tom primarne nestoji, maji vlastni znacky, ktere aspon lip prosadi. Ty si muzes znackove zbozi treba The North Face koupit ve sleve na konci sezony ve specializovanem obchode, ale v Decathlonu zase koupis bundu Quechua za cenu nekolikrat nizsi po cely rok.

        0 0
        • BigKarel2  

          Jó, jó…jen mě to zkrátka praštilo přes oči…

          0 0
    • MaPa  

      Oblíbený podnik při dovolené ve Francii :-). Ale většinou jen věci v akcích popř. ty „jejich“ značky. S ničím nebyl problém, ty věci fungujou – neoprén, funkční trika, dres, mikiny, bundy, hodinky, …

      0 0
    • Smazaný účet  

      plavky…ze španělska, ale :-)

      0 0
      • Norri  

        Byl jsem tam o vikendu. Uzasny vyber peknych veci. Ale vsechno nahovno – vsechno male… Odchazel jsem pekne nasrany, protoze se mi ty veci opravdu libily. Jak je mozne ze 4XL je mi male (i kdyz to by se pri mych proporcich dalo pochopit) a jak to, kdyz mi jejich „metr“ na ruku ukaze ze mam XL a rukavice XXL jsou mi male?

        Ale zena si tam neco vybrala a i malemu jsme koupili cyklokratasy s vlozkou na necelych 200,–

        0 0
    • McBlacky  

      dá se něco vybrat, ale dost z toho je kšunt-podivný střihy, nelogické řešení, kvalita zpracování- chce to nekupovat bezhlavě podle ceny.

      0 0
    • Mig_all  

      strasne predrazneny obchod pokud vylozene nejdes po tech jejich akcich a slevach na jejich vlastni zbozi… jinak tam nekoupis proste absolutne nic, takze obchod k prdu… Nicmene kdyz jsem tam poprve a naposledy byl tak jsem se nasral protoze jsem se tam sel podivat na tuhle jejich vlastní crosku: http://www.btwincycle.com/…10–86945214/ a zadnou tam nemeli a mit nebudou tak nevím asi pro ne cesko neni moc cyklokrosovou velmoci a radsi je prdavaji nekomu jinemu…

      0 0
    • heuas  

      Ahoj, já tam odtud mám kolo za RR.8.1 za 18 tisíc, je to naprosto perfektní kolo, když bych si pořizoval tu samou výbavu od meridy tak za to dám přes 22t. Rámy vyráběný ve francii ve vlastním vývojovym centru. Můžu to jenom doporučit, svoje značky maj levný jen protože si na to nehrabou další distributoři, ale jde to z výroby rovnou do krámu. Maj tam i béčka, ale kola nad 10 tisíc jsou ve velmi solidní kvalitě a levnější o 20–30% než „známé“ značky.

      0 0
      • alinceb  

        A dneska ses regnul jen abys nám mohl povědět, jaký sis tam koupil super úžasný kolo…:D

        0 0
    • JMT  

      Když už je to vytáhnutý ze záhrobí… mám toho odtamtud dost a prakticky vše stojí za prd. Je to levný ale tim to končí. Stejný jak lidl…

      0 0
      • McBlacky  

        Třeba vložky do rukavic za stovku jsou jedna z nej věcí co jsem kdy viděl. Lehký tenký funkční úplet. Tepelná izolace překvapivě velká a trvanlivost taky.

        tričko na běhání na stovku a flíska za dvě kila na určení „do bordelu a k ohni“ za ty prachy též plní účel. běžecký šortky taky drží a prdel z nich nekouká…

        0 0
        • ravo  

          V neděli jsem byl v Decathlonu v Ostravě. Vložek do rukavic jsem si nevšiml, ale je dobré vědět, že tam nějaké funkční mají, protože moje moiry jsou bohužel neznámo kde.

          Jinak je fakt, že výběr velký, ceny nízké, ale konkrétní zkušenosti žádné.

          0 0
          • McBlacky  

            tohle je proti moiře asi tak třetinová váha, ale hřeje to víc. nechápu …

            je to už déle co jsme je kupovali. na sobě měli nápis stratermic

            0 0
        • JMT  

          Neřikám že vše je špatný, pouze to že to co jsem koupil, stojí za prd :-)

          0 0
      • jIrI___  

        Mám z tama jakýsi rychleschnoucí ručník a je super!

        0 0
        • JMT  

          Jedna z věcí co mám a pod pojmem super si představuju uplně jinou funkci

          0 0
    • pepan_kladno  

      Muj bracha koupil v Grenoblu v Decathlonu v nejake burze kolo – ram kolumbus na Ultegre za 90Eur a ten kram si nemuze vynachvalit.

      0 0
    • Czech1  

      Já mám z DECATHLONu poměrně dost věcí a hlavně dobré zkušenosti. Koupil jsem tam eliptikal, hodinky s pulsmetrem, na zimu fleece mikinu, rukavice a různé cyklo doplňky(brýle, montážní páčky, duše, tachometr). Některé ceny u cyklo doplňků se mi sice zdají předražené ve srovnání z konkurenci, ale jinak jsem spokojen. Navíc mám klubovou kartu, které má své výhody :-D

      0 0
      • kralovek  

        jojo … decathlon je dobra kvalita.

        Neni to zadnej luxus … duraz je kladenej na funcknost za dostupnou cenu.

        I co se tyce kol … je to ta hladina na ktery se uz da jezdit. Sice nic vic navic, ale to neva, pac cilova skupina decathlonu jsou siroky masy.

        0 0
        • QwertyN73  

          Byl jsem v Decathlonu ve Francii a v Liberci a bohužel se to co rozsahu sortimentu nedá srovnat. Obecně ovšem jediný co tam má cenu kupovat, jsou jejich privátní značky (Quechua). Mám od nich komplet kempingový vybavení a za tu cenu skvěle funkční.

          0 0
          • roman 3D  

            mám několik 2sekundových stanů a nedám na ně dopustit, taktáž kempingový stůl a kemp. židle plus plno ptákovin ke kempování a vše k velké spokojenosti

            0 0
            • QwertyN73  

              Též mám všechny ty šikovný udělátka.. Když jsem poprví vlezl do dekáče ve Francii, udělal jsem nákup za 100E jenom za tyhlety hovadiny. U nás to hudáč prodává za těžký prachy a tam to mají za hubičku, nešlo odolat. Jinak mám i nějaký trika a pláštěnku Btwin a po 2 letech všechno ok.

              0 0
              • roman 3D  

                je fakt že když nebyl decathlon v liberci tak jsem si nechal všechno vozit z francie a tam jsou ceny úplně jinde

                0 0
                • QwertyN73  

                  Jednou jsem narazil dokonce na outlet decathlonu, kde bylo všechno ještě o 1/3 levnější. Jmenovalo se to tuším Koodza. Tam jsem se musel hodně přemáhat.

                  0 0
                  • jIrI___  

                    No to věřím. Věci nevalné kvality a ještě starých ročníků, to už chce hodně sebezapření :))

                    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce