• Michalonzo

    Ahojte. Viem, že tento obchod sa tu už veľakrát riešil ale v žiadnom príspevku som sa nedozvedel nič konkrétne o spoľahli­vosti, čestnosti a podobne tohto obchodu. Ide najmä o to, že ako ste si už isto všimli som zo Slovenska, preto aj bicykel by som nechával posielať na Slovensko a chcem mať istotu, že všetko prebehne v poriadku. Máte teda nejaké skúsenosti alebo názory ohľadom tohto obchodu? Za odpovede ďakujem! :)

    0 0
    • michalscupak  

      Kupoval jsem u nich take kolo, take pres internet, vse bylo v pohode dokud mi neodesla brzda, takze reklamace, ta byla zdlouhava a s obchodem se nedalo moc domluvit na resini reklamace atd. Nakonec po vice nez mesici dorazila vymenena brzda a vse v poradku. Akorat ten pristup k reklamaci pro mne nebyl moc sympaticky a tim, ze jezdim hodne a bylo to na jare, kdy jsem potreboval jezdit me to dost omezovalo …

      0 0
    • michalscupak  

      jinak, jake kolo by si chtel u nich kupovat?

      0 0
    • Bafoon  

      Kupoval jsem tam tuším 3 nebo 4 karb.Haibiky. Různě pro kamarády. U jednoho jsem pár min. po koupi, na parkovišti u auta, zjistil lehounce ťuknutou vnitřní nohu Reby asi v 2/3zdvihu. Fakt minimáljně, ale po přejetí nehtem tam byla hrana. Vrátil jsem se zpět a dohodli jsme se na výměně vidlice. Zarážející na tom bylo, že mě prodavač/servisák přesvědčoval, že to ničemu nevadí a že tak vysoko to stejně nechodí atp.

      Nenakupuju tam.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.