Ktory cyklo merac pulzu kupit SIGMA BC 1706 HR,Polar CS100?

13 nepřečtených
  • mafo

    Potrebujem poradit s inych skusenosty ktory s tychto dvoch cyklo meracov pulzu ktory kupit ine nehladam nakolko tieto vychadzaju cca3000sk viac nechcem investovat

    http://www.sigmasport.de/…s/bc1706_hr/?…

    http://www.ehodinky.sk/index.php?…

    0 0
    • kubad  

      Polar je určitě kvalitnější a lepší, ale netvrdím že Sigma nebude stačit a fungovat

      0 0
      • kubad  

        jo ještě doplním že používám Polar  CS 200

         
        0 0
        • Ricci  

          Ja idem do dejto SIgmy, ma to vsetko, co potrebujem, cyklo+teplota+vys­komer+pulzak, uz by ma mal cakat na poste :-)

          http://www.kupkolo.cz/…vy_2396.html

          0 0
          • kovar  

            2006 mám taky. Jelikož má digitální přenos, tak se mi občas stává, že se odloguje, při delší pauze třeba, tudíž přestane měřit, a je třeba vysunout a zasunout z držáku a opět se chytne.

            0 0
    • Daf  

      Me to prijde skoro neporovnatelny. Polar ma podstatne vic funkci, hlavne u pulsmetru a je tak mnohem vhodnejsi pro trenink. Sigma je oproti tomu hodne jednoduchy pristoj.

      0 0
    • Smepet  

      Sigma ma krome mene funkci take horsi ovladani ( pro mne ), je o dost pomalejsi nez polar. Mam zkusenosti se SIGMA 1606 a polar S 725X, ale zkousel jsem i polary nizsich rad. Naprosto fatalni ovladani jsem mel u sigmy hodinek Onyx Pro ( VEtsinu funkci vubec nevyuzijes protoze jsou k nicemu. ). Jeste stesti ze jsem si je omylem prejel autem, kdyz jsem menil zarovku ve svetlometu a zapomnel jsem je na motoru.  Od te doby co mam polar bych nic jineho nechtel. Na cyklistiku a beh jsou pro mne nejlepsi volba.

         
      0 0
    • MlokCZ  

      Pokud bys bral CS100, tak doporučuju nechat si vyměnit pás za Wearlinkový (téměř nic to nestojí). Ale netušim, zda ti to vymění každý prodejce.

      0 0
      • mafo  

        Tazko sa rozhoduje vela ludy zas preferuje hodinky ktore maju drziak na kolo napr.znac.canon hodinky ci polar ja by som najradsej polar len tie ceny su dost vysoke hlavne u nas v sk.

        0 0
        • Smepet  

          To je pravda, pokud ti nevadi trochu riskovani a anglicky manual, daji se tyto veci vyrazne levneji koupit na e-bay z USA. Ne kazdy ale na to ma zaludek. Ja jsem na to mel zatim stesti (safra, musim hned nekde zaklepat ).

          0 0
          • mafo  

            Dost na forach sa spomina stredna cesta:Pulsmetr Sigma Sport PC 15 hodinky pozeral som cz manual a pridu mi dost prakticke a jednoduche prehladne a cenovo asi najvihodnejsie zo vsetkych znaciek a konkurencii kto nehlada funkcie ktore ajtak nevyuzije ale viac ludy a nazorov

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.