• Frankenstein...1

    Ahoj, jake kolo do belgie(silnice/mtb)? Budu bydlet konkretne v Ostende.

    0 0
    • Chiron  

      Tak pokud vím, tak je to placka se slušnýma cestama. Myslím, že pro MTB by se moc využití asi nenašlo. Tak silničku nebo trek.

      0 0
    • Marskatin  

      belgie je země cyklokrosu :)

      0 0
    • makak  

      Shodou okolností jsem potkal kamarádku co tam žije 2 roky a chlubila se, že si konečně koupila ideální kolo pro Belgii. Podle jejího popisu usuzuju že to je kros.

      0 0
      • karliner  

        Pro cykloturistiku nebo dopravu do zaměstnání apod. je krosové kolo ideální asi všude. Pro sportovně zaměřenou jízdu je třeba hledat jinde.

        0 0
        • black.horse  

          stačí na to přidělat berany a je to:-) nebyl bych tak kategoricky odmítající, pro sportovní pojetí jízdy v lehkém terénu je to imho skoro lepší nástroj jak bike…

          0 0
    • lynxx  

      Léta jsem bydlel v NL, coz je typově stejná (vlámská) oblast a kultura. V Oostende jsem byl na návštěve a vypadalo to tam stejně jako na holandském pobřeží, takže: zapomeň na MTB – placka + všude jsou perfektně upravené cyklistické stezky. Já osobně bych volil cross se širšími plášti (kdyby náhodou). Taky si budeš muset opatřit „dromedára“ a bytelný zámek. Dromedár bude tvým hlavním dopravním prostředkem a dostaneš se s ním v Oostende všude a rychleji a hlavně bezproblémově v porovnání s MHD nebo autem. Dromedár vypadá asi takhle http://www.gazelle.nl/…classic.html … taková vlámská „ukrajina“. Neznám nikoho, kdo by si tohle kolo kupoval nové. Buďto si ho opatři v bazaru nebo lépe od překupníků. Těch je tam spousta a místa, kde kradená kola nabízejí, jsou veřejně známá … místní Tě určitě nasměrují … Ať už si budeš opatřovat cokoliv, tak to kupuj tam a nevoz nic z ČR. Vyjde to tam o takových 10–15% levněji.

      0 0
    • Flinker  

      Zijem v NL, blizko Amsterdamu a pred odchodom som predaval MTB (Canyon XC 8.0) s tym ze staci cestak. Onedlho som zistil ze aj na MTB sa tam da, su tam perfektne sigletreky a celu zimu sa jazdi na plazi (aj preteky).

      Takze si dobre skontroluj a pozistuj co je v okoli, mozes byt prekvapeny a budes potom zlozito zhanat dovoz MTB :-) alebo ho kupovat ako ja.

      0 0
    • Frankenstein...1  

      Takze silnicni kolo by melo byt v pohode, jeste aby mi ho nalozili do studenta…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.