• breta

    ahoj máte někdo nějaké zkušenosti  s tímto rámem ? tuhost váha a podobně ?

    0 0
    • cagalam  

      copak nikdo žádné zkušenosti? taky by mě to zajímalo.....

      0 0
      • Piki  

        mám ho v „16“, váha celého kola je něco málo pod 10,5 v černé verzi (a mé velikosti:-)Tuhost rámu asi moc neposoudím, přeci jen jak je malý je dosti kompaktní a já se svojí vahou mu moc zabrat nedávám..:-) Jinak celkově spokojenost, mám lonský model s brzdami K18. jen ta rebba trochu zlobila(těsnění oleje) ale po výměně těsnícího kroužku vše ok…

        0 0
      • MlokCZ  

        Taky co k tomu napsat. Samotný rám jsem nevážil (nebudu ho jen kvůli tomu komplet odstrojovat), váha celého kola v profilu. Myslím, že reálná váha je někde kolem 1,5kg v anodizaci a 18tce velikosti.

        Na tuhost pevného rámu opravdu nejsem ten pravý na hodnocení, s tuhostí pevných rámů jsem nikdy problém neměl, takže z mojeho pohledu ok, tady by měl zhodnotit ale někdo povolanější, nějaká větší chrt :-). Proti oboum mojim fullům je při záběru opravdu extra tuhý :-)

        A co se týká geometrie, tak tohle je čistě individuální záležitost, mně sedí naprosto perfektně (taky jsem ten rám vybral přesně dle mojich požadavků na geometrii) a to s vyšší vidlicí (tedy buď s Rebou na 115mm nebo s tou pevnou, která odpovídá Rebě na 95mm, tedy je to ± to samé jako ta 115mm + sag). I když je o pár mm delší než LTD, tak je to pořád poměrně krátký rám.

        0 0
        • cagalam  

          Díky, přece jsem se dozvěděl něco z toho co jsem potřeboval. Píšeš, že je o něco delší než LTD. Mohl bys mi prosím tě změřit délku horní rámové trubky, nikde se mi totiž nedaří najít geometri rámu REACTION v 18"

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.