• švícko

    ahoj lidi potřebuji poradit

    chtěl bych computer pro dvě kola vybral jsem si tento

    http://www.kupkolo.cz/…9-sts_z5654/

    musím k tomu dokoupit toto.http://www­.kupkolo.cz/sig­ma-sts-snimac-rychlosti-bike-1-bike-2–39060_z2954/.. nebo se to nějak přecvakává s kola na kolo.

    vždy jsem používal jen na jedno kolo, proto tak pro někoho blbej dotaz,ale nechci kupovat nic zbytečně

    předem dík za radu

    0 0
    • Jery01  

      Tento snímač mám doma, ztratil jsem computer. Jestli chceš, tak napiš na mail

      0 0
    • antt  

      kup rovnou k tomu ten držák na druhé kolo, automaticky ti computer rozezná, na kterém je kole, takže se ti budou zapisovat údaje o km a čase z každého kola zvlášť. Pokud toto nepotřebuješ a stačí ti údaje dohromady, tak se poohlédni po nějakém držáku ze ztraceného tachometru :)

      0 0
      • Jery01  

        Snímač se dá přepnout ( rozsvítí se červené světlo a zaznamenává jako druhé kolo ). Takže dle mě je jedno jestli je použitý nebo ne.

        0 0
    • maajkee  

      Slyšel jsem už spoustu lidí, co říkali, že se jim u týhle sigmy dost často ztrácí signál a computer vůbec neměří, pak zase jo, je to pravda?

      Potřebuju teď další computer a rozhoduju se mezi tímhle nebo Cateye Stradou wireless a nevím pořád co zvolit, s drátovýma sigmama a jednou starší bezdrátovou mám zkušenosti dobrý.

      0 0
      • Jery01  

        Mně měřil pořád, i teplotu. Akorát jsem ho v Rakousku vyklepal z toho držáku…

        0 0
      • Michal_K.  

        Je to pravda, zrovna se ho chystám dát na reklamaci. Mám ho dva roky, první rok šlapal bez problému, pak sem tam za nějakou vyjížďku ztratil signál a neměřil a trvalo to dlouho, než se chytil nebo se nechytil vůbec. Celkově jsem s tím spokojený, je hezký a vydrží hodně, ale tohle je nepříjemné a podruhé bych asi volil něco jiného.

        0 0
        • WEGO  

          Nemám s ním žádné zkušenosti, ale sháním taky nový tachometr a tento mi byl taky doporučen v tomto vlákně „CLICK“http://www­.bike-forum.cz/forum/tacho­metr-8.html#unread1

          Bezdrátový má bezesporu velkou výhodu absence nevzhledných špagátů, ale na druhou stranu jak to tady čtu, tak mě to odrazuje. Takže nejspíš asi sáhnu po nějakém drátovém, jen nevím po jakém.

          PS: budu rád za jakékoliv návrhy i odkazy (i bezdrátové pokud budou osvědčené, bez vynechávání.. a ocenil bych takové co mají dejme tomu pár vteřin na výměnu baterie za současného zanechání dat).

          0 0
      • jIrI___  

        Já osobně bych vzal Cateye, to je sázka na jistotu.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.