• Vilík

    Ahojky! Můžete mi pomoct s tímto budíkem?Vím že je to už skoro historickej kousek ale maká pořád bez chyb a závad!Mám ho už víc jak 10 let,vyroben byl tuším 10/1994 a nevím jak ho „oživit“.Odešly v něm baterie a když jsem je vyměnil a nastavil ujetou vzdálenost,ať mačkám co mačkám,pořád ho nemůžu uvést do provozního režimu aby ukazoval rychlost,vzdálenost atd..Nemá někdo náhodou od něj ještě manuál nebo neví kdo by mi poradil z dovozců?Všem velké díky!

    0 0
    • saab  

      sigmasporty mají zezadu takový gumový tlačítko, který bez špejle nezmáčkneš. V momentě kdy nastavíš ujeté km bys ho měl zmáčknout – mělo by se to opět rozchodit. Pak si tam nastav najeté km za jeden výlet (TRP) a opět zmáčkni ono tlačítko zezadu (musíš ho asi 3 vteřiny držet) – pak si nastav obvod kola v mm a znova zmáčkni tlačítko.. Jestli má 700 hodiny (mám pocit, že je měla), tak je nastavíš tak, že na ně klikneš a opět zmáčkneš ono štelovací tlačítko…

      Sám mam taky sigmasporty a jsem spokojenej – nejsem typ člověka, který potřebuje nejnovější výdobytek od nejznámější nejvíc „in“ unačky, takže dokud ta věc spolehlivě a dobře slouží, tak proč ne…

      0 0
    • tachmude  

      Zkus se mrknou tady www.nakole.cz/…ze/tema.php3?… Dople jsou nějaké pdf od 600 a 800.Možná Ti to pomůže.

      0 0
    • acc  

      Tuhle sigmu vozim taky:)Asi 10let na silnicce a ted sem ji dal na bika..vypada jako nova a bude slouzit dalsich 10let:) Shanel sem na ni kabelaz a v obchode se na me usmivali a rikali at si koupim novej..nakonec sem sehnal v obchudku na konecnej jednicky tuším (Brno).

      0 0
      • Vilík  

        Já s ní taky právě neměl nikdy žádný problém,ani při nastavování ale najednou jako kdyby potřebovala „poprosit“.Ještě štěstí že má člověk dobrý a hlavně šikovný kamarády!!!!

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.