• t.w.e.e.t.y1

    Ahoj chystám se kupovat svůj první full(jetý) do ceny cca 17 tis.Myslíte že by byl tento author dostačující?Ne­jezdím žádná hardcore.Jen lehčí terén,lesní cesty a tak.Díky za rady.Nebo pokud by někdo něco měl na prodej na výšku 182cm/84kg sem stím.

    odkaz:http://www.cyklobazar.cz/…-a-ray-2008/

    cena by se dala ještě usmlouvat níž

    0 0
    • Joseph de Sax  

      klidně běž do toho…ale pro jistotu si obuj gumáky..

      0 0
    • jachymk  

      pokusil bych usmlouvat tak za 15 to bude hodně dobrý bajk

      teda po stránce osazení, ovšem jak na tom bude rám opravdu nevím, 2008 by mohl mít něaké vůle

      sám jezdím HT takže s rámem bude muset poradit někdo jiný…

      jinak sram X.7/X.9 je prostě super, epicon nemá pevnou osu tak nevím jestli se to nebude kroutit hlavně na těch 140mm, mě se Epicon kroutí na 100mm mám 90 kilo

      brzdy tlumič můžeš prodat ale hayesy ikdyž mají špatnou pověst hodně lidí jezdí takže asi zastaví :-) a o tlumičích nic nevím

      já bych do toho šel, ale dával bych velký pozor jestli to kolo není ve špatném stavu. aby tě nestály opravy dalších několik tisíc…no jako kdyby si kupoval jeté auto :-)

      0 0
      • McBlacky  

        já bych to viděl trochu jinak.

        140 na tom Epiconu nevyužije, rám je jenom 100mm. Co konkrétně myslíš opravou za několik tisíc? Pokud jdou ložiska hladce a nemá stavba vakl, je to jako kdyby kupoval HT. Max riskuje kazetu, řetěz a kliky. Ale to je stejně spotřebák.

        0 0
        • atak10  

          Nejdriv bych za dozoru majitele stim bikem jel do servisu na prohlidku nebo tak neco jestli by to slo a tlumic bych asi prodal a vymenil jak se o tom uz v komentu nekdo zminoval… nemusel by mit propedal nebo lockout :-/ a to by te asi mrzelo zejmena v kopcich…

          0 0
          • McBlacky  

            je to bazar, tak to těžko bude nový kolo. Je jasné, že nějaké opotřebení na jetém kole je. V servisu ti moc navíc neřeknou, jedině snad pokud by kupující byl úplná kavka bez zkušeností.

            Radium lockout má.

            Navíc oproti tomu co tvrdí marketing se dá na fullu jezdit perfektně i bez PP nebo locku.

            0 0
        • jachymk  

          oprava je špatný slovo, spíš myslím právě komponenty které by mohly být v tahu řazení, šaltr, smyk, kazeta, řetěz, kliky, náby, brzdy… ono to pak naskáče

          0 0
    • c0d3r  

      jak to uz bylo.. jestli je ten bike ok, tak to zkus uhadat na 15 a zkus… zbytek si kdyztak doladis „za behu“ ;-)

      0 0
    • marapara  

      Myslím, že by to mohlo být v pohodě, pokud bude sedět velikost. Ale cenu bych zkusil uhádat na 15 k. 18 mi přijde moc za tohle.

      Docela mě pobavil u vidlice Epicon popis … pneumatické nastavování zdvihu :)

      0 0
    • t.w.e.e.t.y1  

      ještě jsem projel net a našel giant trance x5 model 2009 za 17tis.Akorát je to vel M.Jelikož je z Pha tak jsem tam poslal bráchu ať na něj jukne.A když mu padne a bude ok,tak myslim že by to byl lepší kup ne?Podle toho co sem o trance x5 četl.

      0 0
      • McBlacky  

        to ti bude malý

        0 0
        • t.w.e.e.t.y1  

          ale pár lidí co znám,maj taky M a měřej 180 cm a vyhovuje jim to.Uvidím.Brácha je stejně velkej jako já.Má taky fulla od giantu tak podle toho jak mu sedne bych šel asi do něj.

          0 0
          • t.w.e.e.t.y1  

            tak z giantu sešlo,škoda.Tak už zbývá leda ten author.Jelikož po 3 týdením hledání jsem jiné v této ceně nenašel.Tak snad lepší než drátem do oka.

            0 0
            • Joseph de Sax  

              za ušetřené prachy teď můžeš dělat večírky až do konce roku..

              0 0
            • piski  

              Jojo, 3 týdny jsou málo. Já našel nabídku, na kterou jsem kývnul až po půl roce a toho času shánění nelituju… Chce to každý den objíždět bazar…

              0 0
              • t.w.e.e.t.y1  

                To taky dělám,ale bohužel mám malou cenovou relaci.Mít tak 25 tis. tak už kolo mám,to je odost širší výběr.Ale víc mít nebudu.Aspoň tenhle rok né.Takže pro začátek by snad nemusel být nejhorší ne?

                0 0
                • hmm  

                  Takhle jsem si to taky kdysi říkal a pak mě to stálo mnohem víc než kedybych to koupil rovnou na začátku a to se mi stalo i s kolem. Každopádně v tvejch letech jsem si pořádně našetřil a dal tomu co nejvíc protože jsem věděl že za pár let budu řešit rodinu a finance dávat jinam. Takže pro začátek dobrý ale aby to taky nebyl konec :-)))

                  0 0
                  • t.w.e.e.t.y1  

                    píšeš jak kdyby ti bylo 50 a přitom si o dva roky starší.Já už rodinu mám dva roky.Takže šetřit není z čeho.Takže pro mě dostačující,ale už je to stejně jedno,neb už ho mám doma.První dojmy zatím nemohu posoudit,až ho řádně protáhnu.Ale zatím spokojenej.

                    0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce