Cesky pohar 2006 kategorie HT v DH

18 nepřečtených
  • Richie

    Zdrastvuj te! Lidi je tu nekdo kdo jel pevnasy v Ceskem poharu ve sjezdu?

    Jesli jo, tak jake mate lidi pocity. Jak by ste zhodnotili kola? Prezili?

    Ja jsem jel letos svoji prvni sezonu prave v tehle kategorii a MSKR! Byl jsem vsude krom karlovic, ktere mam skoro za barakem. Nakonec 18ty a kolo to celkem prezilo. Jen zlomeny saltr a sedlovka. Paradne sem si uzil. Jedine co mi vadilo. Ty poharove trate jsou na HT poradna zbijecka.

    Peace…

    0 0
    • ddd - andy  

      Ano, mas pravdu! :-) Nicmene my s fulem to berem hodne v klidu. Na druhou stranu 4 zavody za rok, je fakt des a bida! Ale prezit se to da, ne?

      0 0
      • Richie  

        Jj, dalo. Kazdopadne pristi rok uz taky vlitavam s Intense do junioru a tesim se jak maly. Mno co uz zimu nejak prezijem…

        0 0
    • Radek Broz  

      Jezdil jsem HT loni a letos na fullu jsem si kolikrat rikal, jak jsem to mohl vubec sjet (zejmena Spindl, vsude jinde se to celkem da). Behem 4 vikendu se tomu kolu az tak moc stat neuze, chtelo by to pridat zavody;-)

      0 0
    • fousmen  

      Jj ja si to objel vsechno, taky poprvy, ale o vysledcich se radsi bavit nebudem jo? :D ale jo, tak skoncil jsem 28. no.. Jinak parada, bavilo me to moc, akorat to nejak nestihaj moje prsty a predlokti.. Po sobotnim treninku uz mam vzdycky problem poradne capnout riditka.. :) Nejvetsi peklo, co se tyce trate pro me byl Liberec, na ruce asi Spindl.. Uraz diky bohu zadnej (jezdim pomalu) a na kole akorat par rozlomenych niplu, ohnuta sedacka, rozlomenej saltr a tak..

      0 0
    • TinkTink  

      Toz..HT na DH…no…pohoda no…je to zlo a kazdej kdo nemusi a jezdi to je pro me blazen :)…jezdil jsem to minulou sezonu a letosni jsem jel akorat Liberec a pak uz jsem se jenom lecil…rozstipal jsem se na Downtownu :)

      Resume – kvalitni kolo to prezije v pohode, chce to mit dobrej ram, vidli a kola..a brzdy…a zbytek taky a je to v pohode :o) Pristi rok budu pozovat uz na fullovi, nejsem magor abych jezdil dal na HT… :)

      Ad poharove trate – nejsou…postupem casu jsem dospel k zaveru, ze jsou v pohode (pominu-li nejaky skoky co jsem nedaval), pouze kdyz je chces jet na HT, tak se musis smirit s urcitou davkou adrenalinu navic :o) = HT je zlo.

      To se to keca na konci sezony, co? :-D

      0 0
      • Radek Broz  

        No, třeba Špindl na HT mi přijde jako zkouška, co všechno se dá ještě vydržet;-) Letos jsem to dole měl strašnej problém udržet i na fullu (zdvih nízkej, ale pořád nesrovnatelný s HT) – že jsem to loni dal na HT, nechápu.

        Jinak HT je mazec, ale na fullu je to ještě mnohem větší zábava – neřekl bych, že je tam adrenalinu míň.

        0 0
        • TinkTink  

          Ehm…Spindl jsem ani jednu jizdu nedojel:o))…to byl pro me strasnej den tamto…a letos jsem tam nebyl, to jsem byl jeste v sadre :))

          Full je imho fakt o zabave – pro me HT v DH uz nema se zabavou nic spolecnyho…

          0 0
        • hanz  

          no mam ale pocit že lonskej špindl byl mnohem mín rosekanej jak letošní takže ty se svejma letošníma malejma zdvihama si to mohl cítit jako stejný, nicméně loni aj letos jsem špindl ocenil jako nejhnusnější trat která mi nesedí, plácám se na ní a vůbec fuj.....liberec byl krásnej a karlovice taky ušly, klínovec je klasika.

          0 0
          • Radek Broz  

            Jo, s tim bych asi souhlasil… Respekt těm, co to letos zdolali na HT!

            Každá ta trať má něco – mě se kromě Klínovce líbí Krupka, ten Špindl taky moc nemusim, ale zas to tam kompenzuje super lanovka, prostředí a to, že je tam vždycky spousta lidí (a narozdíl od LBC si tolik nepřekážej), takže se tam těšim. Trať sama o sobě je spíš strašnej boj než jízda.

            Karlovice jsem viděl jen z fotek/videí a takový tratě mi zas vůbec neseděj a já bych si na těch skocích fakt nezajezdil.

            0 0
            • hanz  

              krupka je taky krásná ale ta lanovka tam je porno veliký. HT měli u mě respekt vždy.

              0 0
              • Radek Broz  

                Na tý lanovce jsem naštěstí ještě nejel. Vyvážel nás z náměstí Coach Transporterem mnohem rychleji a za zlomek ceny – paráda.

                0 0
                • TinkTink  

                  A to rikas ze jsi byl v Krupce? Styd se! Kdo nejel lanovkou, poznal jenom polovinu Krupky :-D

                  0 0
                  • Radek Broz  

                    :D Hlavne autem se tam da dat mnohem vic jizd a na tyhle trati se fakt vyplati, i kdyby se par lidi stridalo v rizeni.

                    0 0
                    • TinkTink  

                      Sak proti tomu nic nemam, ale ja mluvim o tom si to dat aspon jednou lanovkou :o)

                      0 0
                      • Radek Broz  

                        Jsem teď i chtěl, když se všichni kvůli „horku“ flákali ve stanu a nikdo nechtěl jet… Jenže zas tam byl bus za půlku ceny, takže jet za 60 lanovkou mi za ten zážitek nestálo;-) No, jak to bude příští rok s Klínovcem nikdo neví, takže možná na Krupce budu poměrně často a příležitostí bude ještě dost…

                        0 0
            • Richie  

              Me se treba cely pohar, jako trate strasne libily i pres to HTcko, ve spindlu byla parada ta rozjezdova rampa, dal jsem ji v semifinale manualem celou, krasne trate sou i ostatni, nejhezci se mi zdal liberec.

              0 0
      • Richie  

        Jo downtown, tam sem moc dobre nezajel, ale ten velky skok sem na HT skakal, pak dobra kalba. Na fuly se taky tesim. Jel jsem i klinovec na SantaCruz V10 a bavilo me to jak prase. A bez problemu sem to sjel v kuse, coz se mi na HT pokazde podarilo az v zavode.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.