Celopero , celokarbon do 85 tis.

26 nepřečtených
  • superoc

    Prosim o pomoc s vyberem kola , na traily zdvih zadni stavby 130–150 . 29".

    0 0
    • novas752  

      Proč celokarbon? Za 85 s dobrou geometrií letos pořídíš karbon leda v brutálně očesaný výbavě, za ty prychy bych radši slušně vybavený hliník, to udělá daleko větší rozdíl než materiál rámu.

      0 0
    • RichP  

      Nevíme, jestli potřebuješ XS nebo XL, ale co třeba toto: https://www.cyklobazar.cz/…t-genius-910

      ? Třeba bys ještě něco ukecal.

      0 0
    • Venda  

      Canyon, YT

      0 0
      • Lister  

        Díval ses na dostupnost kol od Canyonu? Tam je vše beznadějně vybrané.

        Navíc ve 29 nemají žádné lehké kolo na traily. Neuron je spíš XC a naopak Strive a Torque už jsou docela kladiva. V každém případě skoro nic se už nedá koupit – rozhodně ne v té cenové relaci.

        0 0
    • Zevl  

      Co radon slide? Dostupnost údajně v týdnu 37. https://www.radon-bikes.de/…ail-90-2021/

      0 0
    • Gwaihir  

      Úplně to neodpovídá zadání, ale koukni na giant.

      0 0
      • Smazaný účet  

        n1 kolo, já pořídil https://www.spoke.cz/…e-29-2-2020/?… a jsem maximálně spokojený.. původně jsem měl zálusk na superior XF 939 2020 (hliník, naštěstí už nebyl ani jeden kus v Čr. Projížděl jsem ale i XF999 TR (topmodel carbon) a nějak furt nechápu co na tom carbonu všichni maj.. krom toho řidítka a madla na tom kole byly tak hnusný lacině vypadající, že bych je nedal ani na kolo za 20 tis.. Ještě jsem koukal na XF 929 RC a taky jsem se pobavil, kolo 86 tis, náboje alivio, brzdy mt400, kazeta a ráfky nějaký noname, vidlice taky nic moc.. Některé značky superior nevyjímaje opravdu nebrat, hroznej šmelung cena/osazení.

        0 0
    • AgataS  

      Většina těch bajků má ale hliníkovou zadní stavbu.

      0 0
      • superoc  

        Presne jak pises , hlinikova zadni stavba , premyslim o propainu ale to je pro me slozita cesta takze beru Kubu Stereo.Dik Vsem

        0 0
    • Winux  

      Nebudu zbytečně zakládat nové vlákno i když cenovka s tou, kterou uvedl zakladatel úplně nesedí :)

      Zajímal by mě názor na kolo Kellys Slanger 50 2019 – https://www.sterba-kola.cz/…tb-full-2019#… v případě možnosti koupě ve stavu téměř nejetého za cenu lehce pod 60k.

      Určení traily, lesní cesty atd.s tím, že občas i delší výlet.

      0 0
      • Smazaný účet  

        za tu cenu je výbava hodně pěkná.

        Dá se někde najít hmotnost toho kola? Snad to bude pod 14kg…

        Pokud Ti sedne velikost a jedná se skutečně o solidního prodejce (a ne testovací kolo) tak proč ne…

        0 0
    • Winux  

      Hmotnost jsem našel 13.8 kg, což je asi ok. Nakonec by šlo o úplně nový kousek, akorát už je jen velikost S za tu cenu. Podle Kellys tabulek se vejdu (S mají v rozmezí 166–179 cm) takže jsem se svými 178 cm jeden cm od horní hranice. Ale když se do toho člověk ponoří víc, tak nevím … hodil jsem si to do tabulky – dostupnou velikost S, nedostupnou (za tu cenu) velikost M, HT Krosse co teď jezdím a Thorxe 50 ve velikosti M, kterého jsem si tam dneska vyzkoušel, trochu pro porovnání, protože ten Slanger by byl jen na objednání bez možnosti si na to předem sednout a z toho mám prostě obavu a skladem na prodejně jsem to nikde jinde nenašel, že bych si to zajel vyzkoušet, nevím jestli by mi to někde byli ochotní objednat s tím, že po vyzkoušení se rozhodnu a i kdyby byli tak se mi asi příčí někoho takhle využít, když bych to pak koupil jinde :(

      Můj problém je, že by to mělo být moje první celopéro a nemám absolutně srovnání co se týče geo …

      0 0
      • mirorek2  

        s botama 180 cm nejsi na Sko ani náhodou dle mne, spíš na L u většiny výrobců

        0 0
        • Winux  

          Kellys co jsem koukal, to má posunutý, co vychází někde jako L je tam spíš M … každopádně to Sko vypadá fakt dost malý no … asi to skončí tak, že to odložím na příští rok a letos už to na tom HT nějak doklepu, skoro nic rozumnýho se nedá sehnat, tohle mě zaujalo tou dost sníženou cenou :(

          0 0
      • Stavel  

        Mám Slanger 30. Nevážil jsem, ale hmotnost se mi zdá, že sedí (při potěžkávání jiných kol). Kolo je na moje ježdění fajn. Takový univerzál. Při výjezdech v sedle se prakticky nehoupe. Po zamknoutí už vůbec.

        Co mě moc nepotěšilo je kvalita ložisek. Na fotce je vidět jezdno z ložisek po půl roce provozu. Prodejce i výrobce mi sdělili, že vše je v pořádku. :) Origo sada stojí 500. SKF cca 200 kus.

        K velikosti. Měřím 181/85. Mám velikost M. Asi bych snesl 1–2 cm delší,ale ± ok. Takže si myslím, že S na tebe bude malé. L je naopak moc velké. Mají posunuté číslování.

        Já kupoval za 50k. Takže i když bych započítal výměnu všech ložisek, tak mi to přijde jako dobrá cena.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.