• VIktorr

    Pozna clovek nejak kdyz ma trosicku narazenou/pokri­venou/ohlou vidlici? Mam takovy neprijemny pocit,ze mi jde kolo vuci riditkum trosku bokem a potvrzuje mi to i fakt,ze kotouc nechodi mezi destickami s rovnomernou mezerou,ale dotyka se jedne desticky a od druhe ma mezeru. Jinak vidlice se nijak nezadrhava ani nepridira. Jeste teda jde o Manitou Relic.

    0 0
    • Vilém  

      A dostala nejakou ranu? Nemas spis pohlej predstavec?

      0 0
      • VIktorr  

        No dostala,ale je to 14 dni zpet a vsiml jsem si toho az dneska:-/tak nevim,nevim..

        0 0
        • VIktorr  

          Ten predstavec to asi nebude. Nebo nevim,protoze to by zase chodil normalne kotouc:-/ mam lehkou osmici vprdedu,ale to by nemelo mit vliv na kotouc,ne?

          0 0
          • Vilém  

            To ze nesedi kotouc muze byt klidne spatnym usazenim ap. Na dalku tezko rict. Pokud vsak dostala ranu, tak bych prohledl patky, korunku, zkontoloval zda jdou nohy rovnobezne. A nebo nechat posoudit nejakemu servisu.

            0 0
            • Smazaný účet  

              Po předloňském pádu přes řidítka se mi už nikdy nepodařilo mít kolo rovně ve vidlici(Manitou Slate), ale bůh ví, tyhle modely(i tvůj Relic) se vyráběly na Taiwanu a kvalita teda nic moc, dokonce je pak i stáhli.

              P.S. Kolem to nebylo, v nové vidli(Epicon) je přesně v ose vidlice.

              0 0
              • VIktorr  

                Stahli? Mas k tomu nejake blizsi info? Jinak je to celkem nemile:-/ v servise mi na to patrne nic moc nereknou. Leda tak poridte si novou vidlici. Predpokladam,ze jsi to nepatrne ohnuti nijak nerovnal,co?

                0 0
                • Smazaný účet  

                  Podle některých zpráv byl ročník 2007 poslední, kdy vyráběli na Taiwanu. Kvůli kvalitě prý přesunuli výrobu zpátky do USA. Proto asi z nabídky vypadla Slate(stejný vnější nohy a korunka jako tvůj relic, stejný tlumení, jen mazaná vazelínou a ocelové vnitřní nohy. Krom toho lhali u váhy – podle katalogu 2090g, na váze 2300 s uřezaným! krkem na 180mm). Už jen z krátkého života  tohodle modelu usuzuju jakej to byl šmejd. Funkce nic, váha nic, jen to tlumení bylo dobrý. Odtrh 14–16kg jsem naměřil.

                  Zpátky k té křivosti. Možná to bylo tím že dostala bombu(ale přeletěl jsem přes řidítka takže bomba asi žádná nebyla – nebyl to náraz do předního kola ale zamkly se mi řidítka a já letěl, takže se asi ta vidlice pnula. Nedokážu říct, nepamatuju si z toho pádu nic. Jen před a po, mezitím nic.). Když jsem tu vidlici teď vytáhl ze skříně tak jsem zjistil že spodní nohy se sbíhají směrem od můstku k patkám. A že vrchol spojovacího můstku není přesně uprostřed mezi nohama. Navíc když se na tu vidlici podívám shora tak jedna noha(nevím jestli je to pravá nebo levá to bych teď kecal) je kousek před tou druhou. Nejsou prostě v jedné ose ale jedna je kousek mimo. Prostě ta vidlice je celá křivá. Zkoušel jsem všechno možný, usazení v patkách, otáčení kola ve vidlici, centrovalo se kolo. Žádná změna. Teď je ten krám ve skříni a mě je blbý ho vůbec nabízet k prodeji. Nový Epicon křivý není, kolo je uprostřed, funkce milionkrát lepší. Škoda těch vyhozenejch peněz za manitou :0/

                  Asi jsem tě moc nepotěšil viď :0(

                  0 0
                  • VIktorr  

                    To jsi me ted vazne prilis nepotesil. Ja si na tu vidlici nemuzu jinak stezovat uz me parkrat vytahla z pruseru. Jde o to,ze si tez nemyslim ze by dostala nejakou mega ranu. Pri sjezdu jsem vletel do takovyho koryta ktery melo z me najezdove strany cili z kopce pozvolny klesani,ale druha strana koryta byla pulmetrova stena skoro v pravym uhlu:-/naletel jsem tam rychle a proto jsem to vymetl. Jinak bych kazdopadne musel slizt z kola a prenest ho. Jenze jak jsem dotoho vletel,tak jeste predtim nez se kolo zapichlo o stenu jsem udelal roznozku pres riditka a preletel pres ne. Takze kolo buchlo do te steny jenom svoji vlastni vahou…budu to muset nejak promerit a vyzkoumat jeste:-/ v podstate to nicemu moc nevadi akorat me to sere:-/ chodi krasne, vyvesenej zdvih sedi na milimetry jak na prave tak na leve…

                    Jinak mam 2007 a je na ni napsano Taiwan:-/

                    0 0
                    • Smazaný účet  

                      No jak to tak vypadá tak měli na taiwanu křivou formu. :-/ Jinak kdybys chtěl náhradní díly na toho relica(tlumení, vnější nohy) stačí říct, prodal bych ti za pár šupů tu Slate ať se mi tu neválí.

                      0 0
                    • Smazaný účet  

                      Tak to asi vypadá že měli na Taiwanu chlapci křivou formu na vnější nohy :0( Kdybys chtěl náhradní díly na toho relica(tlumení nebo vnější nohy) stačí říct, za pár šupů bych ti nechal tu slate.

                      0 0
                      • VIktorr  

                        JA uvidim jak moc mi ot bude vadit.Popripade s tim skocim do servisu a uvidim…Kdyztak o te moznosti vim.

                        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.