• Pepin Thorx 70

    Ahoj, bude kompatibilni v názvu uvedená sestava? Mám na předku nějak nepovedený kotouč Sram Centerline 180mm(6 šroubů) a pri lehčím brzdění rozvibruje celou vidli. Srovnat se mi ho ani na 3×nepodařilo.Res­p.podaří,ale po zahřátí se zase zkroutí. Řeším tedy cenově rozumnou náhradu -desky mám organiky Galfer. Díky za radu

    Anketa: Kompatibilita?

    ANO
    0x
    0%
    NE
    0x
    0%
    0 0
    • MatS  

      No kestli to neni nejaka jeho kopie. Posledni dobou ho zacali koporovat. Origo Sram Centerline je jeden z nejtvrdsich a nejtizsich kotoucu.

      0 0
    • Chlebovnik  

      A jsi si jistý, že to je kotoučem? U origo destiček mi stačilo srazit jejich spodní hranu pod úhlem 45° a rázem bylo po vibracích.

      Teď mám Galfery a problém s vibrováním se neobjevil.

      0 0
      • Pepin Thorx 70  

        Jojo,dělalo to i se starýma deskama Max1,co mi tam nacpali v Bikestrike. Nicméně zkusím i tvou variantu. Vždycky pomačkám-porovnám kotouč,vše ok(podle třmenu je rovný) a při prvním delším sjezdu( Kozí na TT či Rubín na Klinovci apod.) Tak ještě během jízdy začně při lehkém brzdění vibrovat-kmitat (pravidelně,jakoby vždy o otáčku kola-čím jedu rychleji,tím je kmitání vidlice rychlejší a naopak.Pokud začnu brzdit intenzivněji či ostře,vše zmizí a vidlice je jak beránek.Objednal jsem v TS Bohemia SM-RT56 za 219 a uvidím.Pokud to nepomůže,syn má na bajku stejný,tak ho bude mít do rezervy.

        0 0
        • MatS  

          Tak zrovna SM_RT56 je bláto a bude cinkat a kroutit se taky. Se Sram Centerline 180 i 160mm mám odjeto dost tisíc kilometrů a nemít teď kola na centerlock, tak je mám stále. Rovný a ani v Alpách moc necinkal. Je tvrdý a málo ubývá. A to jsem měl destičky organický i sintrovaný.

          Někde máš něco špatně. Buď je blbý kotouč nebo něco s vidlí. Anebo neumíš brzdit (sorry :-) )

          Teď mne ještě napadá, nezasahují ti destičky do paprsků kotouče? Pošli fotku kotouče, kde bude vidět obrzděná část.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.