• becis

    Ahoj,

    chtěl bych se zeptat jestli jsou v bikeparku v Hostivaři i nějaký amatérský lajny jako například ve Statenicích? Skákat moc neumím, ale rád bych se to naučil, ale nechci se nikde zničit na metrovým dropu :)

    0 0
    • h.mad  

      Někde u Průhonic máš skočky, nebo si zajeď na Spořilov na naučení ideální..

      0 0
      • Sodík  

        Kde u Průhonic pls?

        0 0
        • h.mad  

          No to nevim, ve vlákně Technické vyjížďky v okolí Prahy, nebyl jsem tam. v Hostíku pod lanovým parkem (podél panelky) někdo dodělal lajnu po mě :-)

          0 0
          • tonik666  

            Ta lajna podel panelky byla tvoje? No, dodělal se moc říct nedá, je t tam spíš ve stavu rozkladu.

            Jinak, tím lehkým myslíš dirty na Spořilově? Ty mi moc snadné nepřišly. Nejlepší na učení mi přijde miniskok v Průhonicích a miniskok v Krčáku v lomu a na zdokonalování Milíčák, ta lajna tam je super.

            0 0
        • Muf_Bike  

          No něco je kousek za ČOV směrem jakoby k dálnici kolem červené trasy. Jsou tam postavené nějaké skoky (hlína/dřevo/ká­men), dokonce i rampa s dopadem a tak. No a potom když bys pokračoval po červené směrem na Prahu tak je tam takový hezký singlový úsek s pár skočkama spíš technický než vražedný, po trase mineš takový altán s posezením a ohništěm a kousek za ním ústí dovrchu do kopce různé cestičky (asi se tam dá dostat i jakoby z vrchu ale nikdy jsem tam nejel) to pak pokračuje jakoby podél té červené a vyústí to na takovém křížení kde si můžeš vybrat jestli pojedeš kolem botiče po nově udělané „dálnici“ (nechápu proč to tam udělali) nebo technickou a zabavnou kolem vody po kořenech. Asi tam toho bude i víc, ale já jsem spíš na technické vyjížďky než na skákání :) jet se do dá pěkně z obou stran jak z Prahy ven tak zpět

          0 0
          • ja_kub2  

            Ahoj, prosimtě docela to tam znám (jsem z Hostivaře) a jezdim tam dost často, můžeš mi nějak přiblížit nebo poslat link nebo nějak prostě vyznačit, kterou trasu myslíš? :)

            0 0
            • tonik666  

              Tady to najdeš nejlíp

              Staví to kluci z průhonic, takže skoky neničit, hezky objíždět atd.

              Jinak většina linků je ve vlákně „pražské bajkové lokality“

              0 0
          • tonik666  

            Shora tam sjet nejde, je tam dendrologická zahrada.

            Z centra se tam najíždí jak začíná plot dendrologické zahrady, tak podel něj a po pár metrech doprava (druhá odbočka).

            Od průhonic mineš ten nový altán a jakmile skončí lom a začne stráň, tak začíná singl, v podstatě vyjedeš po hraně lomu. Je tam takový drop do kameniště, podle něj to poznáš.

            0 0
          • Smazaný účet  

            Singl okolo červené „Botič – Milíčov“ je super. Podle mě je teda lépe jetelný od Prahy na Průhonice (A to buď z Hostivaře, kde to jde nakombinovat s netechnickými traily na stráni) a posléze držet červenou:

            projet kolem rugby hřiště, podjet Novopetrovickou a dojet do Křeslic, tam dát pozor u odbočky v ul. „Nad Mostem“ a po krátkém asfaltovém výjezdu je odbočka do lesa. Cesta chvíli vede po nové upravené šotolinové „dálnici“, ale pak lze uhnout na starou kořenovou červenou.

            Ta na první pohled končí u neznačeného křížení cest (po levé straně se nová šotolina napojuje na pohodovou pěšinu), ale klíčová je stezka podél plotu nahoru.

            Tam existuje několik variant různě projetých cest (naposledy jsem bral tu přímo u plotu, ale byla dost zarostlá). Ta se pak napojují na asi nejzábavnější úsek, který končí kus za zmíněným grilovacím placem (kus od brodu)

            0 0
      • algor  

        Kde jsou, prosim te, na sporilove nejake skoky/bikepark?

        0 0
    • Morchella  

      Borci, tleskám, prokouklo to tam ohromně a ty tunýlky jsou bezva zpestření mojeho ježdění po kozí stezce. :-)

      0 0
      • kocers  

        Musim potvrdit, že fakt povedené. Chvilku sem se musel odhodlávat, ale vrchní čtyři skoky sem nakonec hecnul a super. Asi se tam ukážu častěji.

        Jinak byl jsem i u pumpy. Sice malá, ale vypadalo to pěkně. Jezdil tam nějaký malý borec na bmx, tak sem se nechtěl ztrapnit, takže tu třeba někdy příště :-D

        0 0
        • hawrda  

          taky jsem jel o víkendu okolo, celkem překvapení :)

          u foto č.6, by mě zajímalo, jak se na to najíždí, neb z obou stran je to do kopce :)

          0 0
          • k3nyL  

            Musis dat ten skok predtim. Pak mas rychlost tu lavku podjet a vyjet na ni nahoru. Smerem co koukas na fotce se sjizdi a pokracuje dale. ;)

            1 0
            • hawrda  

              jo, no nechám to mladším, a já si vystačím s klopenkama :)

              0 0
    • Mr.Duck  

      Na jare 23 jsem se tam byl podivat a fakt se mi libi jak se to posunulo, skoda ze jsem nemel kolo! Nektery dopady byly docela trefovacky, ale velikost akorat a vypadalo to plynule :)

      0 0
    • k3nyL  

      Uff… po hodne letech se konecne blizi finale. Pokud vse dobre dopadne, tak se dalsi dlouhou dobu budete moci prohanet v prvnim legalnim freeride spotu v Praglu… Za vse muzete podekovat pantatovi Hubajzovi… bez jeho autizmu by to nebylo realne. Krom toho je tam mraky hodin prace lokalu a neuveritelne mnozstvi solidarity. (rozumej penez ktery spalis). Nicmene bych rad pozadal o nasledujci> Spot neni jeste oficialne otevren. Do ofiko otviracky schazi doladit par veci.

      Po dnesku mi to neda a radeji to tu napisu: spousta casti trailu je cerstva a bude to chtit cas nez vse uzraje. Prosim pokud bude mokro – dokud to nevytvrdne, tak respektujte zamlikovane veci, pripadne myslet v cem slapu. Dale pak neni hotove znaceni stoupani zpet na start. Vracejte se prosim po ceste kolem a ne skrz traily přes skoky. Ne jen že dupete po hranach, ale dnes jezdilo 20 lidi a je to o hubu. Zeleno modry trail je pro deti.. kazdy byl jednou dite. Prosime ohleduplnost. Use brain, ride safe n enjoy.

      Az bude po ofiko otvirace, tak se dozvite vice… treba jak pomoci s udrzbou, nebo se zapojit jinak ;)

      Dik

      23 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.