• DavidX4

    Chci tady jen napsat, že tento obchod a servis je super. Skvělý přístup, skvělý servis a hromada věcí co by mohl člověk s bikem potřebovat. Doporučuji všem :-)

    0 0
    • Milvus888  

      reklama ?

      0 0
    • Dazz  

      Za sebe bych jim za spokojenost 100 % nedal, ale líbí se mi, že si tam v poho lesíkem dojedu na kole a nemusím někam do centra :-)

      0 0
    • Stipka  

      já tam taky chodím a super :)

      0 0
    • Ascomann  

      Za mě špatný. Šel jsem tam s vůli zadní stavby myslel jsem že je špatné ložisko. Tak jsem si tam po pár dnes zase a bylo mi řečeno že ložiska mi vyměnili ale vůle přetrvávala a že byl špatný čep. Ale měl jsem štěstí nějaký našli v šuplíku tak mi ho tam dali. Bohužel originál měl halvu do konusu jejich suplikovy ne. Tak mi trochu vydrželi rám. A šroub co se sroubuje do čepu z druhé strany.. Asi nenašli inbus tak si pomohli sikovkama. A na druhém kole mi nezvládli odvzdušnit ani brzdy.

      0 0
    • kadak  

      A já bych to chtěl komentovat, že se kluci snaží, přístup mají výborný, ale zadní kolo na CX mi centrovali asi na 4× a nakonec se to stejně nepovedlo.

      Historka z minulého roku:

      1. – měli mě s tím vyježděným Mavicem rovnou vyhodit
      2. – po výměně drátů a centrování mi po cestě do práce jeden drát úplně vypadl, ani sem si nevšiml kde,…
      3. – po doplnění vypadlého drátu a docentrování (během šichty, což oceňuji) po cestě domů vypadl jiný drát
      4. – dovezl jsem jim to tam s tím, ať nespěchají, že to chci radši dobře, než rychle…
      5. – kluci to odvezli přes vánoce otestovat na vlastním kole, někam do Čech a zapomněli to tam („naštěstí“ sem si v té době zlomil nohu, takže mi to bylo v té chvíli jedno)

      Nakonec mi to dali někdy v na konci ledna, na jaře jsem začal s kolem, měsíc jsem odjezdil a v řiti, zas. Dal jsem tomu ještě jednu šanci v Porubě u Binara, tam to znovu doplnili a vycentrovali, ale poprosili mě, ať už to nikdy nenosím, že je to žvýkačka a ne ráfek… :) Mám to jako nejzálohovatější zálohu na zimu, zatím drží, nájezd tak 150km…

      Druhý příběh mluví o zapleteném zadním kole na XC HT, které není napletené na střed zadní vidlice… Protože jsem lama, všiml jsem si toho zhruba až za měsíc,… Jezdím tak už asi dva roky a je mi to fuk. Na mého „rostlináře“ to vliv nemá, ale čuměl jsem na to, když jsem to objevil, jak husa do flašky…

      Tím nechci říci, že nedoporučuji, jen bych trošku utlumil vášeň.

      0 0
    • Cemik  

      Trochu haprovali s termínem, po 2 letech jsem přešel na jiný servis ale v zásadě nebyl nikdy s ničím problém. To chlápek dole u pošty, to je hodně velký odborník…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.