?bajkování v okolí Břeclavi a Hodonína?

8 nepřečtených
  • kkellinnkaa

    Čau bajkeři! s partou ,která bude mít ubytko a sklípky přes noc okupovat v moravských Hruškách ,bych ráda prozkoumala stezky,lesní cesty,singlíky v jejich okolí..nemáte,pro­sím,někdo dobrý typ na trip?:)

    0 0
    • marapara  

      Jedním slovem … rovina. Snad je Kapánsko mezi Mutěnicema a Podvorovem a v okolí Čejkovic jsou kopečky. Pak za Břeclaví až dál Pálava.

      0 0
      • kkellinnkaa  

        já tušila,že to bude nuda:) Pálavu jsem si projela loni a mooc dobrý,takový pěkný houpání:) tak Kapánsko a Čejkovice říkáš..dobrá tedy,vyzkoušíme;)

        0 0
        • medved.m  

          Chcete „… sklípky přes noc okupovat …“, tak jaká nuda???

          Ale houbelec, i to Poddvorovsko a hlavně tzv. „Modré hory“ od silnice z Čejkovic do Bílovic severně (Vrbice, Bořetice, Kobylí,…) jsou kopečky docela hezký. Ale jsou to hlavně vinařské stezky (zpevněné). Akorát bacha, ti Kobyláci jak mají mozky prolitý André, tak mají trochu problémy se značením stezek :-)

          0 0
          • marapara  

            nj, ale kolem Hodonína a Břeclavi je fakt nuda. Snad Lednicko-Valtický areál stojí ještě za projetí. Ale v podstatě je to 50 km téměř po rovině :).

            0 0
      • hribik A1  

        ale do okolia skalice by to zas tak zufalo daleko tiez nebolo…a od nej su na vychod tiez kopce…cesta z tej dediny po skalicu je tak nanajvys hodina tam a hodina naspat

        0 0
    • MEW-C4  

      Zdravím

      Krajem André – je to really pěkné, neni špatná cesta Velké Bílovice-Čejkovice, ale radši bych volil po cyklostezce bez provozu Velké Bílovice-Vrbice, dále pak na Boumovice,Bole­radice(maj pěknou rozhlednu a je to kousek do takeho kopčeku), Morkůvky, Diváky, Kurdějov, Hustopeče a pak přes Velké Pavlovice zpět. Tam jsou slušné kopečky. Taky se tam jezdí Agrotec HUstopeče Rallye. Je to akorát dál od Hodonína trochu. :-)

      Jinak Pálava tam je to taky super.

      Ale opravdový super zážitek je fakt až kolem Velké Javořiny, tam jsou až pořádné kopce. :-D

       
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.