• loznafosna

    JE TU NĚKDO NABIKOVÁNÍ PO OKOLÍ, I BIKERKY SE MŮŽOU OZVAT… 

    0 0
    • kubad  

      někdy se můžem domluvit – je tady spousta lidí co v okolí jezdí, ale na BF z nich nikdo moc nechodí

      0 0
      • Pavel  

        …někteří z BV a okolí „jezdí“ na „nakole.cz“… Už jsme tam nějaký srazík místních organizovali…

        0 0
        • madcat  

          Su taky okres BV, ale úplně ten nejsevernější cíp, takže v Břeclavi samotné sem na kole teda ještě nebyl, a ani se nechystám – zlatý naše minikopečky tady u nás. Vy tam dole máte akorát jeden vápencovej krtinec, a stejně na něho ani nesmíte :)

          0 0
          • kubad  

            :-) ale když tě nechytnou je tam super poježdění – akorát ty kolmé stojky nahoru je opruz :-(

            0 0
    • matts1  

      tak já to mám podobně jako madcat, nebo spíš úplně stejně, krom jednoho kopce :) a je pravda, že kolem BV mě to nepřijde na kolo nějak moc zajímavý, Lednice a Valtice přervaný turistama, a všude samá rovinka :)

      0 0
      • Pavel  

        No, s těma rovinkama trošku opatrně :-); když víš kudy, tak se i tady dá docela slušně „kopcovat“ – 80 km a nastoupáno přes 800 metrů… ;-)

        0 0
        • kubad  

          jj 7× kolem Palavy a máš hned 1200 :-)

          ne dá se, ale jsou to vše krátké a prudké stojky

          0 0
          • Pavel  

            nn, je to normální okruh, žádný dokopec není dvakrát… a je to jetelné na žiletce… A všechno to krátké a prudké stojky taky nejsou (samozřejmě nelze očekávat 15-ti kilometrový dokopec; to by se na tu Pálavu musely kydnout aspoň další čtyři).

            0 0
      • madcat  

        Helemese, soused :-)

        0 0
    • Sinty  

      Jezdím spíše sám, ale můžeme se někdy domluvit, i na silničce, přizpůsobím se.

      0 0
      • Pavel  

        Já jsem podobojí… :-) Třeba v (každou) neděli v 9:30 před kulturákem? :-))

        0 0
        • Sinty  

          O prázdninách jsem jednou jel, 94km s prům. 34km/h takové pohodové tempo… pak přišel úraz na kole a neměl jsem moc chuť jezdit, do toho brigáda na tři směny. Chtěl bych se zúčastnit až v červnu, kdy budu mít více času na trénink, nejsem zvyklý jezdit takové trasy.

          0 0
          • Pavel  

            No já momentálně pořádám v neděli „soukromé“ švihy, protože nemůžu moc na kolena a „tamti“ by mne utavili asi hned (jako ta kolena)

            Takže kriplíci (=já) a nerozjetí (=kamoš) plus případní další zájemci o pohodový výlet sraz v 10.00 před kulturákem… ;-) jezdí se cca 60 km víceméně na pohodu (ehm, teda já, onen kamoš si to nějak nemyslí; onehdá jsem mu cestou vyprávěl nějaký vtip a včera se přiznal, že mne proklínal, protože sotva lapal po dechu; jsem si myslel, že se směje a on přitom zvracel plíce:-)). Teď v neděli byl průměr 22, jelo se přes Klentnici; tam jsem se trošku trhl (mikulov/cedule – klentnice/cedule), vracel jsem se pro sparinkpartnera ke Kočičí skále…

            0 0
            • Sinty  

              To by šlo, když nebude špatné počasí a podaří se mi vstát z postele včas, tak bych vyrazil s vámi.

              0 0
    • horal38  

      ahoj, rád bych se přidal občas k jednotlivcům nebo partě, kteří jezdí na kole. Jsem z Valtic, mám MTB, nejsem žádný chrt, jezdím v pohodě a klidu, vychutnávám, kochám se přírodou, zastavím v místech, kde se mi to líbí, obvykle se stavím někde na kofolu nebo pivo a někdy ujedu 10 km, jindy 40 km, občas je chuť si máknout víc i 90 km, ale žádný velký kvalt, prostě podle aktuální formy. Jezdí hodně lidí samotných a to je škoda. Bylo by dobrý tu udělat nějaký seznam nebo web. stránky s kontakty nejlépe emailovými a mobilními telefony a když někdo chce třeba odpoledne po práci nebo o víkendu nejet sám, tak se domluví a dá si sraz třeba v Břeclavi nebo třeba u Huberta či Třech Grácií a pak společně pokračovat zas kousek spolu, pak se zastavi na pívo… Když se jenom polikají km a nehledí se kolem, cítím se ochuzený. To neznamená, že to občas taky nedělám. 

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.