• ondik
     

    Ahoj, prošel jsem několik stránek fora i hledal, ale nikde srovnání těchto kol nenašel.

     

    Chtěk bych vás tedy poprosit o radu – slyšel jsem plno chvály na kola kellys a byl rozhodnut si ho jít koupit, před chvílí mi ale kamarád říkal, že z těchto dvou vzít rozhodně Avalanche kvůli rámu a že kellys ani zadarmo :).

     

    Kolo nebudu nějak zvlášť namáhat, nejsem ten typ co jezdí každý den 100 km, spíš rekreační jezdec :). Taky s ním chci mít kromě normální údržby co nejméně práce (čili žádné měnění komponent a tak). Prostě aby se mi na něm pohodlně jezdilo :) Takže jsem selektivně vybral tahle dvě kola, kdybyste ale měli nějaký lepší tip (cca do 13 000) klidně napište.

     

    Díky za každou radu.

    0 0
    • ondik  

      ještě přímé linky na vybavenost těchto kol

       

      http://www.sterba-kola.cz/…/jizdni-kola

      http://www.kola-online.cz/…N-blue/d1314

      0 0
      • marapara  

        Řekl bych to samé co kamarád, jedině GT v tomto případě. Design, barvy, vše o 100% lepší. I výbava lepší na GT. Řekl bych, že bude i lehčí, tak o kilo.

        0 0
        • marapara  

          Nicméně údržbu od tebe bude vyžedovat určitě každé kolo. I kdyby sis koupil kolo za 200000, tak bez alespoň základní a jednou za rok nějaké větší údržby, to prostě nepůjde.

          0 0
          • ondik  

            Tak se základní údržbou samozřejmě počítám, jak jsem napsal, jen nejsem ten typ, který by pořád něco šteloval, dolaďoval, měnil a tak :)

             

            Jinak díky všem za rady, docela jste mě přesvědčili, asi ho jdu koupit :)

            0 0
      • v POHODÌ klokan  

        Jestli vybíráš pouze z těchto kol, tak bez váhání GT. Je líp vybavený, hezčí. GT je navíc levnější. Ohledně praskání rámů ti nic neporadím, ale řekl bych, že na výrobci nezáleží.

        0 0
    • melda  

      Asi dva roky jsem dělal mechanika a měli jsme na krámě Kellyse i GT. Takže moje rada – kellysu se vyhni obloukem. Co se týče praskání rámů, prasknout může úplně cokoliv. Záleží na dovozci, jak se k tomu postaví. U GT máš po registraci na netu prodlouženou záruku na 3 roky a problémy s reklamacemi nikdy nedelali.

      0 0
      • marapara  

        Tu poslední větu můžu potvrdit. Loni mi praskl Zaskar, za pár dní přišel nový rám a novější model.

        Praskne časem ale všechno :).

        0 0
      • Vilém  

        Co se tyce praskani, tak na tom budou asi tak stejne. Je to z jedne fabriky a rek bych ze oboje praska, GT u patek, Kellys u stredu. Reklamace asi budou resit oboji.

        0 0
    • jIrI___  

      Doma máme přesně tyhle kola, Oxygen loňský ročník a Avalanche už nějaký starší, asi 05. Avalanche na mě dělá jednoznačně lepší dojem, dva roky jsem ho jezdil. Kellys mi příjde jako takové „pouťové“ kolo, hlavně designem. Takže za mě jdi jednoznačně do GT :-)

      0 0
    • Zeppelin  

      Ber GT, jezdil jsem Avalnche 1.0 2004, to je bráchovo, svoje mam Experta 07, oboje super. Někomu se možná nelíbí „kripl triangl“, ale rozhodně za ty peníze dostaneš něco navíc, než by bylo u konkurence.

      0 0
    • jackasss1  

      jednoznačně GT

      0 0
      • Hornet  

        Zober GT a neurobis chybu:-), jazdim ho druhy rok 1.0disc, mam ho velmi rad, som s nim mooc spokojny, Hornetka kupila na zaciatku roka Experta GTW a nevie si vynachvalit. Takze jasne v tejto debate vitazi GT ;-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.