• gekon69

    Ciao nezakladam toto vlakno aby ste ma tu odkazovali na starsie ale aby mi poradili ti ochotnejsi pri vybere plastov na maratony … na vyber mam continental mountain king 2.2 supersonic / speed king supersonic 2.1 / nove race king supersonic 2.2 / racing ralph 2.1 EVO 2008 co myslite ? vaha/valivy odpor/zivotnos­t/drzanie stopy … podla moznosti univerzalny plast nie len na sucho …

    0 0
    • jIrI___  

      Ani s jedněma z tvojeho výběru nemám zkušenosti, ale zařadil bych tam  ještě Maxxis Crossmark. Parádně jede na suchu a na asfaltu a v rámci možností dobře drží i v mokru. Jen mi připadá už jako celkem velký balón :-/.

      0 0
    • sri  

      Kenda Karma – nejlepší poměr váha/valivý odpor/ opotřebení a navíc L3R drží i na mokru

      maximální spokojenost.Záběr mají dobrý a drží všude skoro jako Continentaly. Con­tinentaly jsou dost měký a budou se rychle sjíždět(nemám za sebou servis mechaniků a sponzorů abych dával „pokaždé“ nový)

      RR maj vyšší valivý odpor než Karmy a jsou do sucha, Karmy mají nejmenší opotřebení a skvěle tlumí , skoro jako „celopéro“:-) mám na nich několik maratónů a pořád jako nový bez

      poškození ,říznutí a opotřebení.

      Další horký kandidát jsou WTB Nano raptor opotřebení/zá­běr/valivý od­por

      0 0
      • Ludweek  

        jj, karmy jsou perfektní gumy. Já měl dřív vzadu 1,95 kevlar. Vlastnosti perfektní, ale bohužel jsem ji prořízl, takže vydržela jen asi 1500km. Teď jsem koupil karmu 2,00 drát a příjde mi, že poměr cena/výkon je opravdu super. Je širší poměrně o dost než ta kevlarová, ale díky tomu se mi zdá v terénu lepší. Do kopců člověk úplně cítí, jak se vzorek lepí na podklad. Paradoxem ale je, že z kopců mám pocit, že je rychlejší, než cokoliv, co jsem měl předtím. Na silnici poměrně dost hučí, ale díky tomu i po sluchu poznám, jakou rychlostí jedu. Vždy když zrychluji nebo zpomaluji na 36km/h, ozve se takové zvláštní zahučení. Funguje to spolehlivě, takže nemusím koukat na cyklocomputer:-)

        0 0
    • daymaker  

      Mám Racing Ralph 2.25, je to už trošku větší, ale drží jako ďas. Jenom led jsem nezkoušel. :-)

      0 0
    • stihac  

      z tych continentalov som ja na podobne ucely vyberal (ale viac do sucha) Speed King 2.1 (existuje aj 2.3), Leader 2.1, univerzalnejsi bude Vapor 2.1, a potom univerzalny Explorer 2.1. Z maxxisov ktosi uz spomenul Crossmark

      0 0
      • gekon69  

        a mountain kingy jazdi niekto zavodne z vas ?

        0 0
        • Luma  

          Pokuď můžu srovnat výše jmenované pláště tak Karma je oproti MountainKing rychlejší na asfaltu a pevném podkladu,zase MK je jistější na šotolině,kamenech a kořenech hlavně vlhkých a mokrých.Karma má delší životnost MK mi vzadu vydržel tak cca 1700km,ve předu těch 3000km by mohl dát.Pokuď zvládáš techniku tak bych vzal Karmy jsou rychlejší a déle vydrží.

          0 0
    • goboloco  

      Mám CrossMark 2,1 UST a jsou výborný. Jezdím, ale spíš za sucha.

      0 0
      • chico*  

        Taky jej mam, ale IMHO to neni univerzalni plast. Na podzim prezuju neco jineho. Crossmark je super rychly a moc rychle se nesjizdi. Za sucha ma pro me snad jedinou malou nevyhodu – neni nejlehci.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.