AGang Cult 2.0 2013 - doporučíte?

20 nepřečtených
  • bobino18

    ahoj, chci se zeptat znalců:

    Kolega má možnost mít toto kolo

    http://www.bike-net.cz/…lt-2–0–2013/

    za nějakých 20 000 kč. Je to dobrá volba? Nemá nic jiného na výběr, tak jestli jen kouknete na to co to má za komponenty a řeknete názor. Za 20 táců asi lepší nesežene co ? :-P

    0 0
    • kOmE  

      Vsechno na tom je relativne funkcni. Takze pro ne, predpokladam ze kolega to bude mit na drsnejsi jezdeni. Na cyklostezku a lesni cesty je to nic moc :D

      0 0
    • psycho205  

      abych nezakládal nové téma, myslíte si že Cult zvládne i jízdu v bikeparku ?

      0 0
    • JFtryall  

      Cau..ja jsem testoval model 2012, ale komponenty jsou skoro totozne. Mohlo by ti to napovedet. :-) za 20 to je dobra nabidka.

      http://vimeo.com/48588406

      0 0
      • lutte1  

        Ty jsi hroznej gumídek na tom kole. :) Respekt!

        0 0
      • fousek  

        Na konci si ho pekne nakrmil:-)

        0 0
      • Byea  

        Ahoj Jirko, vidim ze ses na Cultu pekne projel :) Zajimalo by me, jestli je to vhodny i pro holku. Jezdim tedka (ja chudera) na pevnaku pells root uz 3 roky. Ted jsme byli v koutech takze sjezdu se nebojim ani na pevnaku :D . Spis bych se chtela zeptat celkove jestli je to dobrej napad, nikdy jsem fulla predtim nemela. Vaha kola mi nevadi pac muj pells je na tom podobne ackoliv je to pavnak takze mam prupravu. :)

        Dik za pripadnou reakci, rada bych se o tom kole pobavila s nekym kdo na tom jel.

        jeste jednou dik

        Bára

        0 0
        • maajkee  

          No tenhle Cult má už skoro defakto 16kg, to bych řekl, že i když bys měla těžkýho pevňáka, tak pořád bude o dost lehčí. S tímhle už nebude sranda se tahat do kopce. :)

          0 0
          • Byea  

            takze jen kvuli vaze nedoporucujes? Ja furt neverim tomu ze to bude takovy rozdil nez doted. Musim pocitat s nejakou vahou kdyz je to full, to ze mam tezkyho pevnaka beru jako vyhodu ze se nebudu tak trapit.

            No a neni neco treba dost podobnyho co je lehci? Je pravda ze RST Titan Air vidla tam neni upne to pravy…asi tusis proc :)

            0 0
            • maajkee  

              Netroufám si doporučovat. Já jen mluvím za sebe, že i jako chlap bych se nechtěl moc tahat s tím do kopců, zas na druhou stranu, pokud člověk nezávodí a nespěchá, tak co by ne. Jinak funkčně to bude určitě naprosto OK. Když vidí člověk Jirku na tom videu, tak to vypadá, že to kolo jede uplně samo, ale on předvádí super jízdu i na vratech od stodoly :)

              0 0
              • Byea  

                no ja do kopca nerada jezdim na cemkoliv :D takze vzdycky budu nadavat. a jak rikas, ja urcite s nikym nezavodim a ani se nesnazim borce dohanet…proste pockaji :) chci to opravdu ciste na dobrej sjezd kterej si uziju nenasejkovana i za cenu toho ze to na ten kopec musim vytahnout – nejlepe kdyz to za me udela lanovka :P hlavne…ja mam celkove problem najit pro sebe kolo kvuli vysce vs. jake kolo chci :/

                0 0
          • goofy  

            No tak 16kg na pevnaka je nic. Ja ho mel k 17 kilum… :-)))

            0 0
        • goofy  

          Cult urcite nebude spatny. Pokud jsi jeste nejaka musi vaha, tak bude prakticky neznicitelny. Propada mi podobne lazeny jak Specialized Pitch, coz je hodne fajn kolo. Jen by si asi zaslouzil lepsi vidli.

          Ale sjezdaka z neho nikdy neudelas. Je to porad umiverzal, ktery si toho necha z kopce dost libit…

          0 0
    • destr69  

      Čau, kolo mám druhým rokem a naprostá spokojenost. Zvládne prakticky všechno, sjezdy, nebo traily na Singlu. Předtím jsem měl Treka a z vlastní zkušenosti se té váhy bát nemusíš. Naopak na Caltu se mi jezdí líp do kopce (geometrie rámu). Jinak maximální spokojenost s řazením SRAM 2×10, je to uplně něco jinýho než Shimano 3×10. Doporučuji dokoupit teleskopickou sedlovku.

      0 0
      • maajkee  

        Tak jasně, že 2×10 je uplně něco jinýho než 3×10, ale to nebude sramem nebo shimanem, tam bych řekl, že shimano třeba xt chodí o něco líp než třeba sram. Každopádně jezdil jsem 2×10 XT teď 2×10 X9 a ve výsledku je mi to uplně jedno, funguje oboje ± stejně :)

        0 0
      • Byea  

        hledala jsem vselijaky bajky s co nejmensi vahou a tohle prave je jedno z nejlepsich kol co se ostatniho tyce co ma vahu jeste v pohode :) pod 15kg uz to nejsou kola co bych chtela… takze ja to asi risknu. Akorat jak uz jsem psala…ta vidla neni uplne nej, je na ni dost velka kritika. Ale tak to se da vzdy vymenit ze :)

        0 0
        • destr69  

          No za sebe můžu jen doporučit, to kolo je nerozbitný. Jinak ta vidlice, taky jsem z toho měl strach, ale po předchozí sezóně jsem nechal udělat servis a všechno OK. Za tu cenu lepší kolo neseženeš. Ve srovnatelné kvalitě máš například Treka o 20 000 dražšího.

          0 0
    • báleš  

      jezdím Culta už skoro rok a nemůžu si stěžovat krom teda vidle. Poradí někdo za co rozumného vyměnit ??

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.