• alibagil

    Zdravím všechny,

    jaký je Váš názor na kolo Agang Sin City 2010?

    http://www.agang.eu/…cifikace.htm

    Sháním nějaké kolo na vyjížďky po okolí, převážně asfaltové silnice a cyklostezky a tohle mi celkem padlo do oka, vzhledem i parametry (carbonová vidlice), hlavně se tedy dá koupit do mnou stanoveného finančního limitu 10 tisíc. Jen mě zaráží, že nemá dvoj(troj)-kolečko vepředu s přesmykovačem a člověk tak bude odkázaný jen na těch 9 zadních převodů, to by asi mohl být na některých úsecích trochu problém, co?

    Richard

    0 0
    • Honzee  

      Taky jsem na nej koukal na cyklobazaru. Za tu cenu je to podle me dobra nabidka. Ale do kopcu to moc nebude – prevodnik 45z, 170mm kliky – to uz moc nezacharani ani kazeta 34z. Je to mysleny jako kolo hlavne do mesta. Na stezku podel Vltavy to bude ideal ;-). Jedine se zkusit domluvit v krame na vymene klik za trojplacku + presmykac + razeni. Tedy pokud ram umoznuje montaz presmykace. A akorat se vejdes do tech 10ti tisic. :)

      0 0
      • alibagil  

        Tak právě, že v mém okolí těch kopců zase není tolik, cyklostezky většinou po rovince, při nejhorším by to tedy vyřešila ta výměna, podle fotek se zdá, že je rám na montáž přesmykovače připraven. Nevím, přemýšlím, že do něj fakt půjdu, počítám, že do 10 tisíc stejně nic jiného s carbonovou vidlicí asi nenajdu.

        0 0
        • Honzee  

          Muzes zkusit jeste kontaktovat mistniho uzivatele scalar. Stavi crossova low-cost kola. Nicmene sleva u toho agangu je tak vyrazna, ze pokud jdes po cene, tak myslim, ze vyhodneji nesezenes.

          0 0
    • Smazaný účet  

      vypadá to, že víš co chceš a to kolo vypadá fakt dobře. nebál bych se toho. snad časem by jsi viděl jestli ti chybí převody a mohl by jsi nahodit ty kliky + smykač ale na pohodu se i s těmi 9ti převody bude dát pojezdit hodně.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.