• Loooocie9

    Zdravím všechny bajkerky a bajkery. Přečetla jsem si příspěvky na téma „Haglund“ a nedalo mi to, musím se podělit a zároveň zkusit najít návod, jak se zbavit mýho „Achilla“ a začít konečně pořádně jezdit na kole a běhat.

    Můj příběh ve stručnosti: od cca 20 let (teď mi je 33) mě trápí achillovky. RHB opakovaně. Pravá AŠ – 2× snesení Haglunda v lokální anestezii, levá AŠ – 3× to samé co na pravé. Levá furt zlobí, vloni v dubnu již 4 (!!) operace, tentokrát s luxusem celkové anestezie – opět snesení Haglunda, odstranění nervu (který tuto oblast inervuje) a protětí Achilovky kvůli zánětu.

    Teď je to skoro rok. Při běhání mě při každém popoběhnutí bolí achilovka. Místo po odstraněném nervu mě brní. Na kole mi Achilovka tahá a „tuhne“. Achilovka na dotek bolestivá, ale otok není (a nikdy nebyl).

    Takže – má někdo podobné zkušenosti? Ví někdo, co s tím? Zná někdo nějakého doktora, který mu achilovky navždy vyléčil? Nějaký domácí tip, jak si pomoci ? Díky za jakékoli napády, jak se navždy zbavit Achilla…

    Loooocie

    P.S. v příloze fotky mý nožky po operaci AŠ – aby si to případní zájemci hodně rychle rozmysleli…

    0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.