• miro

Cao. Doporucte mi naby na priemyselnych loziskach s prirubou na kotuce, dobre utesnene a hlavne lahke. Cena max.8–9tis SK.

0 0
    • raceface  

DT Onix Disc nebo DT Hugi 240 Disc

0 0
    • Richie  

Myslim, ze jsou velmi slusne naboje i na FR, co hodne vydrzi, ale vyborne vyresene ty Xsivy (nevim jak se to pise). Cena kolem tisicovky CZK…

Richie

0 0
      • wroum  

http://www.sterba-kola.cz/…ig/dirt8.jpg

vyborne naboje! :-)

0 0
        • Thidney  

škoda, že je ostrý to listí a ne ten náboj ;-))

0 0
        • Richie  

Jo to je presne ten. Celkem dore a za dobrou cenu.

0 0
          • wroum  

prohlidni si poradne ten obrazek. nekolik dratu je vytrzeno z naby.

0 0
            • enjoy  

no a co?ty se na tu fotku taky podivej poradne:-),vubec se tomu nedivim.

0 0
              • McBlacky  

jsem něco prošvih? to jako že by za to mohl ten kotouč 205? nebo je to v něčem co uniklo mému zraku?

0 0
                • enjoy  

no protoze to musela byt dost slusna rana,kdyz minimalne jeden drat z tech vytrzenych se ustrihnul a zbytek se teda vytrhl no:-).ja myslim ze by to vyresily draty od authora,s tema by ta naba nemela problem:-)

0 0
                  • wroum  

rana to nebyla. kazdopadne kdyz je naba delana na pevnou osu, tak asi na ni nebudes jezdit pro rohliky. urcite to mela vydrzet. navic na tom kole je monster a ten pobere mooc. dalsi vec je ze priruba ty naby je popraskana na vice mistech nez je videt na fotce. draty s tim nemaj nic spolecnyho.

0 0
                    • enjoy  

jasne draty s tim nemaj co delat,vlastne na kole ani nejsou potreba.

0 0
                      • wroum  

co mas porad s tema dratama? dratum nic nebylo. praskla naba.

0 0
                        • cabbage  

mozna bude problem ve vidli- typuju ji na monstra a ten v kombinaci s nabou za ticku neni „optimalni“ svym urcenim.

0 0
                          • wroum  

jaky vliv ma monster na zivotnost naby? ja myslim ze bud zadny nebo tim, ze pobere hodne moc veci, spis nabe ulehcuje. naba na 20mm osu je urcena na prasarny a neni duvod proc by naba za litr nemela vydrzet. navic draty to vydrzely, z cehoz vyplyva, ze naba byla mene odolna nez rafek a draty (normalne znicis spis rafek nebo draty, naba by mela byt odolnejsi).

0 0
                            • cabbage  

spis slo o predpokladane pouziti- monster se vetsinou nepouziva na blbnuti na bixce:-) 20mm osu ma ledacos: psylo,pike, nixon,Z1.

0 0
                        • enjoy  

tak jestli dratum nic nebylo tak se asi jeden z nich nejak provlikl dirkou:-))

0 0
    • Meesha  

Taky bych asi dotlacil na Hugi 240. To uz je pekna zalezitost!

0 0
    • Azagthoth  

Kua,kebyze ja mozem dat 8 –9 tisic korun na naboje…ja idem kupit predny XSIV,na priemysloch,na rychloupinak s prirubami na disk za 1300Sk,moc si ho chvalia.A co takto RB Design?Reactor alebo Tractor,chces to na QR20 alebo na rychloupinak?Poz­ri http://www.rbdesign.sk/sk_index.htm

0 0
      • Richie  

Jo na ty uz jsem taky narazi, ale nevim jake jsou s tim zkusenosti. Ale padaji fakt dobre…

0 0
      • McBlacky  

ty RB jsou ale pěkně mastný, tuším, že zadní je okolo 6tkč

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.