Jaké barvy drží na přilbě?

8 nepřečtených
  • Ahoj, mam kamarada grafika a nelíbí se mi bílá přilba, tak sme našli motiv a nejspíš to vypadá na „ruční“ práci, tak ted potřebuju zjistit jaký barvy na tom budou držet, popř jejich cena. uvítám jakékoliv nápady, nebo zda je výhodnější to sesmolit na pc a nechat to vyřezat + nějaká krycí fólie

    0 0
    • mosquito  

      navrh+vyrezani v nejakym reklamnim studiu vyjde dost draho … ikdyz by to mozna slo domluvit ze byste jim to hodili treba v Corelu a jen by to vyrezali na folie … zadna kryci se uz nedava

      0 0
    • Pavlos  

      at ti to nerozere polystyren:)

      0 0
    • LUCCA  

      Ahoj, ja som si svojho casu tiez striekal prilbu podla vlastneho navrhu, islo to s obycajnymi syntetickymi spraymi a dobre to drzalo…Pred striekanim ale dobre odmasti povrch a jemne ho zdrsni smirgel papierom.

      0 0
      • Smazaný účet  

        Přesně tak, já sem to nešmirgloval ani a docela to šlo, teda když jsem křísnul o nějakou větev tak mi to třeba kousek odřelo, ale aspoň to bylo drsňácký. Vzal jsem normální synt. emaily co seženeš v drogerce a pro sjednocení lesku a jako ochrannou vrstvu jsem dal asi 3 vrstvy synt. laku lesklýho. Dělal jsem s pistolí a musim říct že to byla pro amatéra fuška, neb všechny ty ďoury děsně rozptylujou proud vzduchu. Jo a aby se mi to nedostalo na vnitřní polystyren tak sem to přelepoval (papírová páska krycí). Napadlo mě eště že jako ochranná vrstva by možná šel použít nějakej epoxidovej lak, ten dělá takovou tlustší a relativně pružnou vrstvu. Ale nevim jak by to reagovalo s barvou.

        0 0
    • wroum  

      kdyz si nechas podle sveho navrhu vyrezat ze samolepici folie polep na helmu, zaplatis za to tak cca 300 kc. kryci folie neni potreba. jedine musis rict ze se to bude lepit ne na plochu (podle toho se vybere folie).

      jinak samozrejme je lepsi si to „sesmolit“ sam na pc a dat do studia v krivkach (corel, illustrator). u takovyhle zakazky by asi prace na PC nekolikanasobne prevysovala cenu samolepek.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.