• ToBo

    Ahojte…
    dufam ,ze toto zoberiete vazne, a nie ako mojho predchodcu… staviam si bike a potrebujem poradit. co si myslite o komponentoch bbb? uvazoval som nad: hlavovym zlozenim()=1399Sk, predstavcom(li­testem)=1150Sk, rajdami(topbar)=699Sk, sedlovkou(Sky­craper)=799Sk.

    budem rad, ked mi poradite aj ine znacky. zajima ma najma pomer cena/vykon.

    budem sa snazit jazdit XC (kostra GT Zaskar Pro 2004).

    Vdaka. Pekny den prajem.

    0 0
    • vlk  

      myslím že ritchey taky není špatný a okolo těchto cen se taky pohybuje.

      0 0
    • jecnak  

      Otazka je co chces, jestli jen funkci, nebo taky aby se na to kolo dalo divat. Kazdopadne BBB je Taiwan nejvetsiho kalibru, coz by mi zas tak nevadilo kdyby ty krabonovy vecicky nebyli jen karbonem potazeny dural. Dalsi vec je, ze moc nemusim ruzny kovany veci a preferuju radsi na CNC udelany kompose.

      Kdyz uz bych stavel kolo, tak bych se poohlizel po nejakych trochu „kultovejsich“ vecech.

      Ja osobnebych bral hlavovku – Campagnolo Record nebo WTB, predstavec FSA OS 140, riditka asi Easton karbon, sedlovku Woodman karbo – kvuli primymu zamku.

      0 0
      • McBlacky  

        ty jsi moc fajnofka :-) mě by BBB stačily vklidu, líbí se mi ten název, uvažuju i o pointech a pellsu, protože na spyderu tohle bohužel všechno dávaj shit

        0 0
        • jecnak  

          Ja proste nemam moc duveru v ty „vyrobce“ co delaji vsechno a nic.

          0 0
          • wroum  

            uplne ti rozumim. ja osobne si radsi koupim treba SHAMANA za mensi penize nez nejaky BBB z taiwanu. uz jenom z principu. navic treba u toho shamana vim, ze to opravdu dela shaman a ne ze to koupi a nalepi si tam svoji nalepku (udivuje me ze se nekdo vubec rozhoduje podle tech tauwanskejch nalepek – mezi ritchey a bbb a mnoha dalsima je rozdil pouze v tech nalepkach, samo krome tech „vystavnich“ rad, ktere delaji znacce jmeno). kdepak kvalitu ti napis nezaruci.

            0 0
            • McBlacky  

              to máš tak- na opravdový záležitosti jako roox, itm,… nemám a ani bych to za to nedal, a taiwan je jedno jakej, každej si vybere… škoda že cane creek nedělá všehcno to by pro mě byla volba No1, ty jejich kola si jednou prostě budu muset koupit :-)

              0 0
              • Mamutt  

                Jsem si právě přinesl CC Direct Curve 5… náááádheeeernýý brzdičky.. ale za sedmičku je to docela raketa :(

                0 0
                • McBlacky  

                  sakra závist :-( dát sedm za véčka bez pák je hukot, ale ještěrka je ještěrka :-)

                  0 0
            • wbiker  

              No, nemyslím si, že zrovna třeba Point nebouchá svoje věci na Tchaiwanu. Ale i tak, to přece neznamená, že kde je levná pracovní síla, tam ty výrobky musí být špatné. Všechna inženýrská řešení pochází z centra firmy, oni je potom jen zadají do rukou někoho, kdo to na tchaiwanu vede. A navíc – pracovitost těch lidí tam je docela obdivuhodná.

              0 0
              • Otto  

                Není tak zcela pravda… Dnes už i inženýrská řešení pochází z tajvanu. Příklad: čipy pro řízení a regulaci vytápění si dle požadavků ( včetně programování,sof­tvéru) nechávají udělat na Tajvanu. Je to rychlé, levné a kvalitní. Asie nás asi rychle převálcuje. Jediné co spoustu firem tady drží je nostalgie jejich zákazníků. Samozřejmě se nebavím o supermarketových šitech ruzného druhu. Otázka z mnoha kde se vyrábí značka, která je synonymem kvality své luxusní „terénní“ vozy – kvalitní německá práce VW Touareg made in Slovakia. A znamená to, že je to špatné auto?

                0 0
      • ToBo  

        mozno si to davaju vyrabat na taiwan, ale je to holndska firma… to je u mna bod +.. .:-)))

        0 0
    • pes_brok  

      Zo spominanych pouzivam sedlovku Skycraper. Bola jedina, ktoru som zohnal na 26.2×400. Vaha OK, uchytenie len jednou skrutkou(dve su lepsie), hokejka len s kratkym odskokom(pre mna malo ale to je individualne).

      0 0
    • Azagthoth  

      Od kial si?Ja som tiez zo SR.Predal by som ti moje rajdy BBB Skybar a predstavec BBB Highjump,za 900Sk dokopy,alebo po 500 sk za kus…je to skoro nove,vsetko cierne,ozvi sa 0903468502

      0 0
      • Azagthoth  

        ale radsej napis SMS,teda ak mas zaujem :-)

        0 0
        • ToBo  

          bratislava, cez weekend zvolen… a ty?

          0 0
        • ToBo  

          to prave nie to, co chcem… ja xcem topbar a litestem… ;-)) teda pokial nezozeniem nieco ine…

          0 0
    • pali  

      Na hlavovom zložení BBB jazdím celú túto sezónu. Spodná miska by mohla by? lepšie utesnená aj keď je to na priemysloch dostáva sa tam voda.Ložisko je utesnené ale je potrebné tam da? vrstvu vazelíny aby povrch nekorodoval.Ináč funkčnos? v pohode aspoň zatiaľ.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.