• blick

    Kdo dováží pláště KENDA ? Sháním KENDA Kinetics 2,35

    0 0
    • Pavlos  

      mel by to myt cyklomax www.cyklomax.cz

      0 0
    • JJ  

      maj je na koloshopu.cz jo a mate s nima nekdo nakou zkusenost?Nemaj moc tvrdou smes jako ty levny?

      0 0
      • blick  

        Kenda Kharma jsou jedny nejlepší pneu na XC (univerzální pláš? do prakticky všech podmínek,nízká váha, skvěle držej stopu i vedou)a teď sháním něco na drsnější enduro/all mountain.

        0 0
        • JJ  

          Ja taky neco takovyho shanim, na predek rozmejslim Continental Vertical nebo WTB Motoraptor 2.24(2.4), dozadu mozna Z-max 2.35

          0 0
        • gorgeous  

          Jo…Kharisma jsou vazne super, ale dneska jsem se s nima vyflakal na ledu, tam by mi stejne asi nic nepomohlo:-)

          0 0
        •  

          videl jsem 2.35 kendy bluegroove a nevegal (davaji je na freeride hara) a vypadaji moooc dobre…!!!skoda ze sem je nemohl zkusit projet

          0 0
    • ravo  

      www.cyklosvec.cz a v nabídce je mají.

      0 0
    • Meesha  

      Kendu dovázi CYKLOSVEC.CZ Myslim, ze tam maj vsechny.

      0 0
      • carmine  

        Dovazi je Cyklomax. Na netu je sice nemaj, na sklade ano. Napis jim, rychle odepisou kterej prodejce v tvy blizkosti je distribuuje. Jinak Kinetics mam a jsem spokojenej. Podle myho je smes tvrda asi jako Maxxis highroller.

        0 0
        • Pá-dlista1  

          40a,42a nebo 60a ? :) takovyhle srovnani me fakt bavi:) Ja si o Kineticsech nemyslim nic moc dobryho v porovnani s ostatnima 2,3" plastema (Gazza,Factory DH atd.) Zase stoji tretinu toho co tyhle. Zalezi na prioritach.

          0 0
          • carmine  

            Srovnaval sem s 60a, ve vetsine obchodu stejne nemaji na vyber a nabizeji jen tu 60a. Ty Kinetics si jezdil? Ja nesrovnavam s ostatnima 2,3 plastema, nejezdil sem je, protoze na ne nemam. A ty Kenda mi za ty prachy prijdou supr.

            0 0
            • Pá-dlista1  

              njn, za ty prachy..... to si dovolim u jinych komponent, kde treba ozelim hmotnost, ale ne u plastu. To je to jediny co oddeluje tvuj oblicej od zeme. Podle me maj moc kulatej profil a ten vzorek je takovej hustej a nevyraznej. Mozna maj mensi odpor, ale nemuzu srovnavat s XC plastema. No proste dusi si muzu prikrejt i necim lacinejsim nez je tahle Kenda, kdyz mi pujde jen o to:)

              0 0
            • Tomcat  

              Ne jezdil sem je Já. Tvrdost bude menší než těch 60a. Šířka je 2,2 palce k 2,3 tomu ještě něco chybý. Zadní moc nedrží takže nejdepší je používat oba přední. Celkově to je šedej průměr za velice nízkou cenu ( mám je za 350,– s kevlarem za jeden)

              0 0
              • blick  

                Typ na Kineticsy nebo Cortezy jsem dostal od kamoše ze Seatlu. Ale ta cena u nás se mi nezdá, v USA se pohybují dle parametrů od 20 – 45 USD. Kdo ví co to je tady za shit? A Blue Groove na předek a Nevegal na zadek je také zajímavá alternetiva.Viz http://www.nsmb.com/gear/kenda.php Jiná pak je WTB WeirWolf 2.3 – no mám ještě víc jak měsíc si vybrat, na Kraličáku je stále spousta sněhu :-)

                0 0
                • Pá-dlista1  

                  Obecne jsou ve statech drahe plaste az na nejake vybehove modely, nepopularni rozmery a vyprodeje. V tom bych nehledal zakopanyho pudla. Ty druhy dve Kendy otestuju, ale ve velikosti 2,6". Hrozne je vychvalujou, ale kolem me nemaj lidi s Kendama dobry zkusenosti a to nemyslim ani ty levny plaste (do 1000,–) Spis by me zajimali Arrow. Uvidime, jestli je sem nekdo zacne vozit. Matus to ma letos vozit na kole… tak snad. Ale delaj overeny vzorky a tvrdy smesi, co z toho bude a za jaky penize?

                  0 0
                  • blick  

                    Mám zkušenost, že Contíky jsou až dvakrát dražší než v Evropě, ale pneu za 315 Kč ..... no nevím Mrkni kolik u nás stojí Kenda Karma nebo Kharisma a odpovídá to cenám ve Státech, ale u FR gum jsou ceny až třikrát nižší. Kdoví co sem vozej?

                    0 0
                    • Tomcat  

                      No já sem je sehnal když krachlej RockMacine vyprodával sklad, než ho koupili Angláni takže ta cena byla náhoda.

                      0 0
            • Manas  

              No ja jsem je loni koupil s novym Norcem. Musim uznat ze jsou pomerne lehky (srovnani s Tiogou na oceli) a vcelku to v lese i drzelo. Ale na delsi jezdeni se mi zdaly docela mekky, tak nevim jak dlouho vydrzi. Taky me trosku zarazili u kevlaru hodne moc hadrovy boky. Hnedle jsem prorazil. Ale u tech letosnich nevim, myslim ze Blue Groove asi nebude spatna vec, viz. reklamni clanek v CykloServisu :-)

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.