má někdo pojištěný kolo proti kradeži?

8 nepřečtených
  • peg

    Jestli ano. Kde, za kolik apod. Teda jestli něco takového existuje.

    0 0
    • blue.sun  

      ANo, taková možnost je, nabízí ji tuším ČP, ale cenově se to těžce nevyplatí. Neřeknu ti z hlavy ceník, protože ho neznám, ale vím, že na moje kolo bych za rok dal tolik, že bych si klidně mohl koupit nový…

      0 0
    • MARIN  

      probiralo se to tady uz → vyhledavani – pojisteni

      0 0
      • gomolka  

        pojištění domácnosti – připlatíš si na hodnotu toho kola … každá pojiš?ovna to má jinak :o( Je zapotřebí pořádně pročíst smlouvu, a? nedopadneš jako já … viz kradená kola :o((

        0 0
    • jihra  

      Např. ČSOB pojiš?ovna – připojištění kola v rámci pojištění domácnosti. Kolo v ceně 50.000 Kč lze v Ostravě připojistit za 169 Kč ročně. Kolo je pojištěné proti požáru, výbuchu, úderu blesku, pádu letadla, vichřici, krupobití, zemětřesení, pádu stromů nebo stožárů, tíze sněhu nebo námrazy, vodovodní škodě, sesuvu půdy a lavin a samozřejmě proti odcizení a vandalismu. Bohužel to odcizení pouze z pojištěných prostor v rámci pojištění domácnosti. Mimo pojištěné prostory zaplatí pojiš?ovna odcizené kolo prakticky pouze v případě loupežného přepadení. V menších městech a na vesnicích bude pojistka levnější, naopak v některých městech může být i dražší. Pojistit si můžete kolo v libovolné ceně.

      0 0
    • peg  

      Ale mě by spíše zajímalo, jak se dá pojistit kolo při odcizení na závodě, třeba ze střechy auta nebo z kufru. Jestli se to dá?

      0 0
    • marco  

      Pojistit se dalo před pár lety u ČP dnes je to docela dost rizikové a tak je to zrušeno nevím ptal jsem se všude každá pojiš?ovna odpověděla(ale že jich v ČR máme) vždy odpověď ano pouze s domácností a s tím prostory sklep, garáž, byt, atd. nezbývá nic jiného než to nahlásit po příjezdu domů doma si vyloupit sklep a policii říct odtud mi ukradly kolo ale je to navádění k podvodu tak jako nic jsem neřekl.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.