• kimi

    Dosud mám s Connexem dobré zkušenosti jak co se týče řazení tak co se týče výdrže, ale při stejné ceně váhám, zda HG73 nezkusit. Porovnejte, máte-li zkušenost s oběma.

    0 0
    • mastihuba  

      sám zkušenosti nemám, jezdil jsem HG73 bez problémů, teď chci zkusit PC59. Kamarád jezdí Connex a údajně mu líp řadí než SH73. Takže asi hlas pro Connex.

      0 0
    • Daf  

      Dle mych zkusenosti je na tom s vydrzi lepe jakejkoliv jinej retez v dane cenove hladine :) Doporucuji vyzkouset Campu C9 ta vydrzi extra dlouho a radi velmi dobre i kdyz Shimano precijen radi asi o neco lip.

      0 0
      • kimi  

        Campa je ale stejná cenová hladina! (550Kč na Trinnity.cz). Rozepiš se co se týče výdrže. Dík

        0 0
        • Daf  

          UZ jsem to tady psal. Do ted jsem pouzival retezy sram PC69 a ty s zivotnosti koncili kolem 3000km. Momentalne mam na Campe 5300km a merka je dva zoubky pred koncem. Normalni retezy menim na predposlednim zoubku merky tenhle vymenim radeji trochu driv tzn. az pujde silou zatlacit na ten predposledni. Ocekavam vydrz pres 6000km. Co se tyce terenu v kterym jsem jezdil tak to byla vetsinou silnice na ktere trenuji, ale take 5 dlouhych maratonu plus dve padesatky a tyden dovolene v Dolomitech. Za podobnych podminek jsem pouzival i ty Sramy takze to muzu pomerne objektivne porovnat. Campa dobre radi, ale je kratsi a kdyz mas vice ojete prevody tak ta si jen tak nesedne. O retez se staram tak ze mazu radeji min nez vic a proto mi retezy vydrzej podstatne dyl nez vetsine lidi a taky jeste vazim 64kg.

          0 0
    • Meesha  

      Taky o nem ted uvazuju. Na Velotrade maj modrej asi za 570Kc…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.