• Lister

    Vyhovuje vám podoba fora. Mám pár připomínek k tomu co by se dalo změnit. Nejvíc mi asi vadí, že nemůžu editovat to co jsem napsal. Třeba napíšu hrubku, kterou je ostuda tam nechat a už s tím nemůžu nic udělat. Nebo odpovím v jiné části stromu než jsem chtěl a už to nemůžu změnit. Navíc téma je pak nepřehledné. To samé u recenzí. Stalo se, že jsem dal 1 místo 5 a nedalo se to změnit. Další věc , kterou bych uvítal, by byl vlastní ikonka, hned by bylo vidět kdo odpovída, protože hlavička každého příspěvku mi přijde celkem nepřehledná. Možná si říkáte, že jsem měl psát přímo adminovi, ale já si myslím, že by bylo fajn, kdyby tady vyjádřil každý svůj názor a pak jen upozornit admina na toto téma a? si to může přebrat. Doufám že nezůstanu se svým názorem sám. Fuj to by byl trapas.

    0 0
    • RomanH  
      1. Zpetna editace vlastniho prispevku – fajn, jen aby pak nekdo pri „hadkach“ nemenil slovicka :o)
      2. Vyhledavani – chtel bych vyhledavat pomoci AND, OR – treba i pres SQL dotaz, aby s tim nemel Admin moc prace
      3. Recenze – chtel bych razeni recenyi u jednotliveho komponentu od nejcerstvejsi k nejstarsi (stejne jako na MTBR.com)
      4. Co mi vadi nejvice – barvy a barevne pruhy – je to moc pekne, ale chtel bych nejaky cernobily „pracovni“ mod bez obrazku a reklamnich baneru – stare BF jsem bey problemu „ukryl“ mezi ostatni programovaci okna :o)
      0 0
      • Beeda  

        Treba #drop database forum:-), nebo at nam da rovnou rootovskej shell. B

        0 0
        • admin  

          no SQL dotaz v zadnym pripade to vyhledavani mam v palnu nejak sem se ktomu nedostal :(

          0 0
    • náčelník  

      Editace je blbost, raději si to po sobě dvakrát přečti :)

      0 0
      • J.A.V.  

        Možná by šlo přidat to co je třeba na Lupě, kde ti to po prvním odeslání ještě jednou zobrazí, aby sis mohl zkontrolovat chyby. Tím že to na tebe vyskočí tě to trkne.

        Zpětná editace je blbost.

        0 0
        • RomanH  

          Zbytecne Te to bude zdrzovat o dalsi click a znovunacteni stranky. Mam zde spousty preklepu a chyb, ale prijdme mi to podobne jako s barvou na kole – dulezitejsi je obsah.

          0 0
          • J.A.V.  

            Já s tebou souhlasím, kdo si to chce přečíst ten si to přečte napoprvé, a kdo ne, ten i ten druhej klik odkline bez čtení. Ale zpětná editace je ještě větší volovina, jak už jsem psal o kus níž. A souhlasím zejména v tom, že když to má hlavu a patu, tak nějaký překlepy a chyby neřeším (a když nemá tak taky ne).

            0 0
            • MartinXC  

              Nesouhlasím, editace by pomohla vychytat ty okamžiky, kdy se podíváš, jak se ti tvůj příspěvek vlastně blbě a nesrozumitelně zobrazil, zapomenutá písmena, atd… Limit pro zpětnou editaci by měl být do stavu, než je připojený další příspěvek.

              Editace by se mi ale líbila nezávislá na okně s diskusí – v samostatném okně raději, a? se můžu podívat i na ostatní zapsané reakce.

              K ostatním sekcím – jedině snad u Hmotností někdy není zrovna jasno o co se jedná, chybí tam název položky.

              A možná ještě jedna věc – něco jako „vývěska“ pro akce (ale a? se to nemíchá s ostatními akcemi) – připadá mi, že nazrává doba, kdy někteří máme snahu se začít organizovat na vyjížďky – což by na vývěsce šlo docela snadno (ale do diskuze to nepatří).

              Nicméně to jsou třetiřadé problémky…

              0 0
              • Meesha  

                S tou vyveskou souhlacim. Uz sem o tom taky premejslel. Editace se mi ale nejak nelibi.

                0 0
              • admin  

                v akcich je typ „Vyjizdky“ melo by slouzit pro srazi lidi z B-F

                0 0
    • Lister  

      Pro upřesnění. To stím upozorněním pro admina jsem napsal dřív než jsem zjistlil, že existuje kategorie TO ADMIN.

      0 0
    • SODOVKA  

      Já bych přidal možnost vložení fotografie do profilu uživatele, aby to tadz bylo osobnější :o)) Třeba se od vidění plno lidí zná a ani o tom neví :o]

      0 0
    • bikerGT  
      • Mozna by nebylo od veci udelat sekci, neco jako FAQ, kde by byli obsazeny mnohokrat opakovane dotazy na navody co a jak. Neco jako servis.
      • Pri vyhledavani urciteho prispevku se mi stava, ze to nemuzu najit, i kdyz vim, ze se to probiralo diky variabilnosti slov – prehazovacka-prehazka-saltr…, vidle-vidlice-VYDLE :) Da se to, ale je to na dlouho.
      0 0
    • Lister  

      Ještě mě napadá, že pokud udáte email na upozornění o odpovědi tak vám chodí i vlastní příspěvky. To je ale jen drobnost.

      0 0
      • Lister  

        Ještě jedna věc. Misto kolonky na vložení emailu pro upozornění by se možná hodilo jen políčko na zaškrtnutí, aby se nemusel pokaždé psát email. Pokud se nepletu tak adresa je povinný registrační údaj.

        0 0
        • Lister  

          Teda tady to ale funguje. To políčko už tam fakt je. SLÁVA ADMINOVI.

          0 0
          • Lister  

            Tak vlastní příspěvky už mi taky nechodí!!

            0 0
            • Lister  

              Sakra. Chodí. Stále chodí.

              0 0
    • Air  

      krom jineho ty ikonky nejsou spatny napad, ale volil bych jen nejake male. Pri odpovedi, ktera se pak ztrati je dobre si to uvedomit (casem na to kazdy prijde) a napsat titulek: „TO XXX“, to by mohlo nahradit nejake zkracene automaticke zarazeni… Ale to jsou jen takove hypotezy, treba to jsou blbosti… Neni to zas takova hruza. Ja jsem spokojeny s programovou urovni tohoto fora. Hlavne je dobry to, ze se zabarvuji ty prectene a pokud nekdo neco dopise, tak to zase zmodra :) s tim hodnocenim – kazdy si musi davat pozor, jak to je (jestli jako ve skole nebo naopak). Popripade se da napsat 2.recenze, ve ktere to opravis. Ta vysledna znamka se sice nezmeni, ale stejne je to nekdy prehnane (lidi s negativni reakci daji treba 1 b, i kdyz to zas tak spatne objektivne neni (tedy o 80 % horsi vuci idealnimu vyrobku ci ocekavani). Nekdy jde ale spatne zvolene hodnoceni i poznat (dal treba znamku 4, ale oznacuje vyrobek za skoro idealni…)

      0 0
    • Daf  

      Podle me by to chtelo vylepsit vyhledavani. Nekdy je docela tezke neco najit podle jednoho klicoveho slova zvlast kdyz jeste nekdo pise s diakritikou a nekdo bez.

      0 0
      • jonti  

        vyhladavanie by sa oplatilo ako na google, teda osekat pred tym diakritiku, dost to moze pomoct.

        0 0
    • x-mass  

      Jo, s tou editaci je to dobrej napad. I kdyz si to po sobe dvakrat prectu, tak tam po odeslani vzdy neco najdu. Ty ikony myslite jako neco na starem Cyberspace.cz. To by mohlo byt taky v pohode.

      0 0
      • J.A.V.  

        Já myslím že je to blbost.

        Na idnes.cz se stává, že je někdo v komentářích upozorní na chybu v článku. Oni jí opravěj ale bez nějakého oznámení. No a ten člověk pak vypadá jako prudič, že upozorňuje na něco co tam není. Totéž by mohlo nastat tady. Něco napíšu, někdo mi na to odpoví že nevím která bije, tak to opravím, přepíšu… To by v rukou některých uživatelů nadělalo více škody jak užitku.

        0 0
        • Lister  

          Dobrá se zpětnou editaci příspěvků asi máte pravdu, ale u těch recenzí a dalších sekcích by se to hodilo. Tam není ten obrat přízpěvků tak velký a můžeš opravit dřív než si někdo všimne

          0 0
        • Smazaný účet  

          Asi bych to nedělal jako úplnou editaci, spíš že můžeš do příspěvku něco dopsat, co by se zobrazilo pod už připsaným textem (ale ve stejném příspěvku) jako „dodatek/datum/:(tex­t)“. U recenzí by možná plná editace tak nevadila, aby se dala opravit známka, dopsat váha etc a zkušenost po delší době.

          0 0
        • x-mass  

          No dobra. Ale to co jsi navrhoval mi prijde jako dobry napad. Proste, abys to vydel jeste trochu jinak nez v samotnem editoru.

          0 0
    • blue  

      jsem zasadne proti ikonkam, zbytecne to zaplacne stranku dalsi spoustou rusivejch elementu

      0 0
      • Mucha  

        presne tak, zadny ikony, smajliky, atd. !!!!

        0 0
        • Smazaný účet  

          Ikonky mi nechyběj, je to přehlednější takto, ale fotečka do osobního infa by mohla bejt.

          0 0
      • Meesha  

        me se to taky nejak nezda. Nechapu, co je v ty hlavicce neprehlednyho…

        0 0
    • ravo  

      Já bych hlasoval za nějaký timeout při zadávání příspěvků, aby se zamezilo tomu, že kliknu dvakrát a příspěvek se tím pádem zobrazí taky dvakrát.

      0 0
    • fousac  

      me se forum takhle libi a nejaky zasadni zmeny bych neprovadel..

      hlas pro zmenu vyhledavani pridavam taky, obcas se stane, ze se mi neco nepodari najit…

      0 0
      • cabbage  

        na b-f mi vadi jen to ze kdyz kliknu na Pridat tak se odhlasim- ze bych tu nebyl výtán?:-((( fotka v infu je zajimava ale ja ji nevyuziu

        0 0
        • admin  

          tomu sem moc neporozumel muzes me to do mailu upresnit? pokud se ti to odhlasuje po kliknuti na pridat tak to je trochu divny :)

          0 0
    • Meesha  

      1. zakázat vstup Jarinovi! :-))

      0 0
      • aku  

        Ty si vestec. 20 minut po tvojem prispevku to tady vypada jak v jedlickove ustavu. chjo

        0 0
      • Air  

        to proste nepujde. Snad mu to jen muzeme zneprijemnit tim, ze by bylo povinne vyplnovat vsechny registracni udaje (pri registraci). Tim by ho mozna prestalo bavit se porad registrovat pod novym jmenem. A taky tim ze si ho nebudeme vsimat, protoze ho to prestane BAVIT. Ja si za mlada delal srandu z blbecku na X-chatu, kde chat probihal formou:

        Horfirt: je ahoj Milado, jak se mas? Anastazie: JEeeeeee caaaaau Horfirte, ty ses tu taky. To je fajn. Milada: to je dnes hnusne pocasi. HOrfirt: to teda jo. Anastazie: tak se pujdem ozrat ne? Horfirt: me se dnes nechce. Anastazie: a me vlastne asi taky ne Milada: ach jo Anastazie: tak co budeme delat? Milada: nevim Horfirt: ja taky ne. Anastazie: ja taky nevim co se mi chce

        Nebo jini uzivatele pristpivali podobne jako: aaaaaaaaaaaaa­aahhhhhhhhhhhhh­oooooooooooj vyyyyyyyyyyyyyyyyyy jjjjjjjjjjjss­ssssssssteeee­eeeeeeeeeeee tttuuuuuuu vvvvvvvvvvvss­ssssssssiiiic­cchni vvvvvvvveeeeel­ciiiiiiii cuuuuuraaaaaa­aciiiiiiiiiii

        PICO PICO PICO PICO PICO PICO

        ha ha ha, to jsem vaaas vysrraaaal coooo?"

        atd. atd. Tak takovy chaty fakt jsou o hovnu… Strileli jsme si jen z pitomcu, ktery fakt nekecali o NICEM. Ale nechapu proc nekdo leze na chat, ktery ma plodnou diskusi? To proste musi bejt dement. A jeste rozumi kolum (aspon trochu), to uz fakt nechapu. Laikovi by se mohlo zdat, ze se tady bavime o hovnu, ale on by mohl vedet, ze to tak neni. A to me stve, ze se sere do normalnich lidi.

        0 0
        • aku  

          to byly casy ))

          0 0
        • stréc od piva  

          hujer a jarin je jedná osoba, takže nicku nemá moc..

          ale ten ukazkovej chat cos předved to je fakt husty :))))

          ale jarin někdy má dobrej thread ale jinak je to spammer jak swin

          0 0
          • Air  

            nojo, ale z hujera se muze stat zitra treba spejbl a nebo hurvinek… a nebo se treba pojmenuje nejak cool jako treba Stone :)

            0 0
          • admin  

            ja bych to videl asi takto:

            Jarin, rodrigues, stréc od piva, hujer ovoce zelenina, kupce, hanička, pavlínka, jarmilka

            jsou jedna osoba, prinejmensim se znaj :)

            0 0
            • aku  

              :)) to si tomu dal. i kdyz rodrigeze sem uz tady dlouho nevidel

              0 0
              • admin  

                nerozumim jedno IP jedno heslo

                IP jsem odfiltroval

                0 0
                • aku  

                  Myslel jsem ze jim trosku krivdis. teda aspon v pripade rodrigeze a kupce.

                  0 0
                  • admin  

                    rikam bud je to jedna osoba nebo se znaj jelikoz jdou vsichni z jednoho mista a maj stejny heslo tak si troufam tvrdit ze to tak je :)

                    0 0
                    • aku  

                      Pekna cistka. Diky Admine

                      0 0
                    • Meesha  

                      wow! To je na titulku do blesku!!!

                      SKANDALNÍ ODHALENÍ NA B-F!

                      0 0
                  • aku  

                    spletl jsem si nick rodrigueZ a rodrigueS. I kdyz rodrigueZ ma jako www nastaveno bikehill.wz.cz a jediny prispevek od rodrigueSe je oznameni, ze bikehill.wz.cz jede. Tak tomu ja rikam konspirace. Jarmilky strecove atd. to by jeste slo. Ale kupce? Tusim lemplovi docela smysluplne odpovidal ohledne treninku. Ach jo. Cert aby se v tech lidech vyznal.

                    0 0
                    • aku  

                      No i kdyz ted sem si prosel par jeho jinych prispevku a jista podobnost by se nasla

                      0 0
                      • admin  

                        rodrigues a rodriguez jiny IP stejny heslo :)

                        0 0
                        • cabbage  

                          takze kolik tu bylo vlastne jarinu? doufam ze tyhle cistky preziju:-)))

                          0 0
                          • aku  

                            Skoda ze se neda zmenit heslo co ;)))

                            0 0
                        • aku  

                          Takze sam veliky pan zavodnik Rodriguez je taky Jarin? To me podrz. Tak tomu se rika hyper osobnost. Zacina mi to pripominat jeden cesky film, kde nekdo prohlasil: My vsichni jsme GOGO

                          0 0
                          • Meesha  

                            Ne, tomu se rika schizofrenie! :-))

                            0 0
                            • ravo  

                              Schizofrenie je odborný ekvivalent pro GOGO:-)

                              Nicméně Fox Mulder má zase pravdu – nikdy nikomu nevěř…

                              0 0
                              • Meesha  

                                GOGO neznam. Snad jenom Gondikova+Gondik :-))

                                0 0
                                • Vrci  

                                  Čtyži vraždy stačí drahoušku: postava kterou hrál Hlinomaz

                                  0 0
                          • enjoy  

                            jsem uz na starym foru vedel ze rodriguez je… no bylo by toho vic.

                            0 0
                • Meesha  

                  Ja sem pocitacovej analfabet. To sou podle IP fuckt jedna osoba?

                  0 0
                  • aku  

                    V tom pripade to je spiknuti necekaneho rozsahu :)) Kdo vi, kam az to vede

                    0 0
                    • aku  

                      Ted jsem si vzpomel, ze v jednom prispevku prohlasil Pad-lista ze se prihlasuje pod nickem Jarin ;)

                      0 0
                      • Meesha  

                        Jestli jo, tak to Padlista podchytil dobre, protoze sebral pravymu Jarinovi (Hujerovi) nick! :-)

                        0 0
            • ravo  

              Svazky STB odtajněny:-)))

              0 0
              • cabbage  

                svazky MTB odtajněny, kdyz uz :-)))

                0 0
    • ivovi  

      Editace – ne, jsem proti, z toho by byl akorat zmatek. Recenze – jo, tam by to mohlo jit opravit. Ikony – ne, jedine tak mozna do okna o userovi. Zrusit Hujera, ovoce a zeleninu taky. :-) Bych byl pro omezeni zakladani novych threadu na treba 2/den/user, i kdyz i to urcite Hujer obejde…

      0 0
    • Lister  

      Po tom, co předvedl hujer, si myslím, že by nemuselo být na škodu, kdyby se v přehledu témat ukazovalo kdo to téma založil.

      Taky my chybí dole v obsahu témat ten nivigační posuvník (nevím jak to jinak napsat), který je nahoře. Když projedu témata na stánce a chci si pustit starší tak musím nascroolovat nahoru. Tahle drobná úprava by to hodně usnadnila.

      0 0
    •  

      hm jak už bylo řečeno: zpětná editace do napsání první odpovědi limit 15s pro odeslání další zprávy hm ikonky, jedině do toho infa, možná i sem ale tak 80*80 pix a velikost třeba 20 kb s možností vypnout pro modemáře

      0 0
      • blue  

        80×80? si nejak prestrelil, ne? bezne maj ikonky na diskuznich forech 40×50 a i tak to je veliky, zvlast do tohodle systemu

        0 0
    • kovar  

      a mi chybi osobni blokace a odblokace témat, které mě třebas nezajimaji a stejně je ani nečtu – (nebo témat, které se zvrhnou v noční plácání o ničem…) Bylo by to pak pro každého pohodlnější a i přehlednější.To by mi vyhovovalo lip než bookmark (které stejně nepouzivám)

      0 0
      • kovar  

        Díky, ó velký ADMINE.

        0 0
        • admin  

          ;) nemel sem to cas nejak moc testovat kdyby se to chovalo divne prosim dej vedet

          0 0
          • blue  

            ja bych jen poprosil o drobny vylepseni, totiz checkbox u kazdyho threadu a dole nebo nahore tlacitko Blokovat vybrane nebo tak neco, aby se dalo zablokovat vic diskuzi najednou… slo by to? :-)

            0 0
            • MartinXC  

              A ještě vítězná čísla ve Sportce nejbližšího budoucího tahu bych si prosil…ale jen pro mě :-)

              0 0
              • admin  

                ty sem si schovaval jen pro sebe :)

                0 0
              • admin  

                ale ze si to ty, mam script kterej ty cisla vygeneruje, jako vstup ale potrebuju login a heslo do tvyho internetbankingu

                0 0
                • Gumicuk  

                  :-))

                  0 0
                • Smazaný účet  

                  Hehe, ty bych taky potřeboval… sem si zvolil tak fikaný heslo že než sem vyšel z banky, zapomněl jsem ho… a esli budu chtít nový, musim dát 100,–… dám 50,– tomu kdo ho dokáže zjistit… :o))

                  0 0
                • MartinXC  

                  To je jednoduchý, to jsou údaje který si náhodou pamatuju: login: Martin heslo: 1234 ;-)

                  0 0
    •  

      Neni to tohle tema ale nechce se mi kvuli tomu zakladat novy thread, zajimalo by me jak probiha losovani vyherce ankety :), diky

      0 0
      • admin  

        Vyberem nahodnych cisel a postupnym jejich uplatnovanim v selektech az zustane jeden :)

        0 0
        •  

          a na ty nahodny cisla pouzivas naky script nebo to „tipujes“, ze bys treba to moje cisilko mohl nechat az na konec, sedlo by se mi ted hodilo :)

          0 0
          • admin  

            ne ty si vyberu dopredu podle nalady a ruznejch indicii a pak si reknu jak to budu selectit a jak orezavat podle tech cisel a nakonec mam vyherce.

            Jo treba to vyjde mas to zatim 1:360 :)

            0 0
            •  

              a neslo by pravdepodobnost mi vyhry trosku zvisit, mam reklamu na B-F na svejch strankach :) ale ted to moc nejede, neni moc cas

              0 0
              • admin  

                tak to bohuzel ne :) pritelkyne taky chtela neco vyhrat jednou ale bohuzel, podvadet se nema :)

                0 0
                •  

                  tak to uz je co rict, kdyz mela pritulkyne smulu, si necham zajit chut, ale mohlo by tech anket bejt vic, nebo castejc, ale asi nikdo nechce sponzorovat co

                  0 0
    • Radek Broz  

      Nevim, zda to nekdo navrhoval, ale ja bych docela ocenil, kdyby byly zvyrazneny me vlastni prispevky (napr. jina barva bg) a to jak v jednotlivych threadech, tak thready, ktery sam zalozim a mozna i thready, kam jsem jiz prispel. Obcas nemam cas vsechno procitat a chci jen rychle omrknout odpovedi.

      0 0
      • wroum  

        to by se mi taky moc libilo.

        0 0
        • Pá-dlista1  

          Me je to k nicemu :( bych mel vsechno stejne barevny :)

          0 0
        • MartinXC  

          Hele jak to funguje rychle :-) Co si tak ještě na Admina vymyslet ?

          0 0
          • blue  

            treba automatickou odpoved na opakujici se dotazy? :-))))

            0 0
    •  

      A nešlo by třeba ještě udělat aby kdyz dam v nakem threadu zpet na seznam prispevku nebo jak to tam je, aby sem byl v tom seznamu narolovan v miste toho threadu ze ktereho sem odesel, abych nemusel rolovat a hledat kde sem skoncil se ctenim, to by nako slo ne a myslim ze by to hodne lidi ocenilo

      0 0
      • Lister  

        Čteš mi myšlenky, zrovna ráno jsem si říkal, že to sem musím někdy dopsat. Jěště mě taky napadlo, že by se mohla hodit možnost vkládat obrázky. Někdy má člověk takový problém , který néjlépe popíše fotogafie. Mohlo by se to omezit rozměry a velikostí souboru(třeba 50kb to by mělo stačit). Ty obrázky by se nemuseli ukazovat přímo ve stromu příspěvku, ale mohly by tam být jako příloha, aby si nikdo nestěžova, že stahuje nějaké zbytečné data navíc. Největší nároky by to mělo asi na prostor na serveru.

        0 0
        • Air  

          v sekci foto nebo bikes by mohla normalne pribyt kategorie, do ktery to hodis, s upozornenim, ze to neni na kraviny, ale pouze pro technicke zalezitosti (jako treba obr rozebrane vidle ci co…). Omezena velikost, platnost treba max.1 mesic, pak by se ten obrazek automaticky smazal a nezabiral misto na serveru. Pro ty co nemaji svy stranky by to mohlo byt dobry. Ale uvazuju, ze si z techto duvodu zridim nejaky stranecky – jen pro informativni ucely. Nemam cas si pohravat s web designem jako driv. To radsi pujdu jezdit.

          0 0
          • hanz  

            zase by ale byla škoda kdybi se to po čase smazalo-protože občas se kouknu na starší příspěvek, protože vím že se to tu řešilo-a příspěvek s obrázkem kterej by byl po čase bez obrázku by mohl být už bezpředmětný, protože by nebyla jasná třeba závada atd.

            0 0
    • RomanP  

      Myslím, že tenhle příspěvek se dost povedl. Chci pochválit ADMINa, protože je to vynikající, hlavně přehlednost úvodní stránky na fóru, zvýraznění vlastních příspěvků a tak. Podle mě čím dál lepší…

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce