• pos3k

    Tak navazuji na prispevek SPD, pády a městský provoz. Dneska se mi podarilo hodit krasnou tlamu na namesti republiky na tramvajovych kolejich v 15:30 cca.Divaku bylo dost.Hned me zvedali nejaci inglish turusti.Vyblekotal jsem ajem okej and wet surfejs.Pak nejaka mamina s mimcem v kocarku ze jestli neci vodu na oplachnuti vody.Tak jsem s diky odmitl, ze mam jeste v kejmlu.Chyba nejak jsem to v tom vedru vycucal a vykaplo na me par kvapek (nevyhoda kejmlu,nevidim kolik jeste zbyva a to mam 3 l). Kropili cestu a nejak to v kombinaci s kolejema neni dobra vec.Predni udelalo ups.Jsem lama. No kdyby jela v proti smeru tramavaj tak jsem asi jeste prejetej. To uz je druha tlama v rozmezi mesice na silnici :-( Auu Skody jsou obvykle: pravy loket sedrenej, prave stehno nahore narazene, lytko lehce sjete (diky chlupum) a krvavej sedrenec hned nad kotnikem (fakt osklive). Na kole (bohuzel pad na pravo) to odnesla decentne prehazka a sroub (nejak to ale radi) a co me nejvic stve ze jsem si zase cvak rohem do ramove trubky (fakt nechapu jak),pres nalepku az na hlinu (mi ten duratec musi vydrzet jeste 4,5 roku :-). Ted to mam z obou stran :-( Jinak na hlavu jsem snad neletel, helma ok, rukavice taky neco pochytaly, dres na zadech ma vytahle svy, kejml ma dirku (jen batoh), kratasy taky maj dirku (na stehne).Ale nejvic to odnesla prava ponozka Moira, ktera je vepredu pretrhla a ma diru velikosti americkeho dolaru (vetsi dvacka cz). No a proc to tez pisu.Nez jsem vyjel tak jsem resil jestli jet metrem nebo kolmo pro par elektro soucastek a neco vyreklamovat.A neco mi rikalo: Jed metrem, jed metrem.Neco (nekdo) mi rikalo (rikal) ze se neco stane.A ja to nevzal na svedomi.Snad priste.

    0 0
    • LP  

      S tema kolejema se mi to stalo taky a taky to byla pekne rychla drzka, je to svinstvo. Bojim se prejizdet koleje (sikmo) i za sucha natoz pak za deste (uz si davam bacha) …koleje jsou svinstvo, vytrhat, podobne jako kostky…po praze radsi nejezdit :(,ale jinak ty drzky jsou k smichu pred tema davama lidi na zastavkach :))) je to fakt trapny.

      0 0
      • Luka  

        Souhlasim. Jednou v desti mi ujelo sice zadni, ale jel za mnou autobus a bylo to sakra neprijemny, kolejim se vyhybam jako cert krize!!!!

        0 0
      • Manas  

        Ja mam koleje rad .. je docela sranda jet v tom zlabku … jenze ja mam 2.3 plaste a nizko teziste :-)

        0 0
    • admxx  

      …kdyz uz mluvis o tom ze to odnesla prehazka…neda se sehnat nejaky chranic na prehazku??? Driv sem to na kolech vidal..ale tedka nevim?! A ma to vubec cenu?

      0 0
      • pitelboy  

        chranic na šaltr sem videl vcera na kole na deore

        0 0
      • MARIN  

        jo jo kdysi (asi pred 10roky) s tim jezdilo dost lidi Byl to proste jen sohybany drat ktery byl kolem prehazky a uchyceny to bylo pod upinam nebo matku stredu. Pri padech to mozna pomuze ale v lese bych to povazoval za klackolap :)

        0 0
        • vlk  

          jo mám to doma.Kdysi jsem to vozil.-váha navíc,+ochrana po zjištění- že mi to tím jak je to stáhlé zohýbá úchyt na přehazku jsem to vyhodil.Teoreticky by se měla ulomit patka dříve než se zničí přehazka.Teď jsem koupil xt ale asi to tam zase dávat nebudu.

          0 0
    • enjoy  

      nevim jak to,ale mivam velice presny predtuchy jestli se mi ten den pri jizde neco stane nebo ne. jinak koleje nejsou vubec zadny problem,kolikrat zkousim jak moc „rovnobezne“ se daji prejet.ale vetsinou je jenom tak pro zabavu skacu.mokry bych skakal urcite nebo bych je bral snad i radsi kolmo:-).lepsi drzka je kdyz ma nekdo uzsi plaste a zarizne predni kolo do koleje…,ale to se mi nastesti nestalo:-)

      0 0
      • Pebe  

        Já jsem kdysi dávno na Favoritu zaříz přední kolo do koleje a musím říct, že kolo výhybku nepřehodí. Zaříz jsem se do výhybky, letěl přes řidítka a rozmáz se doprostřed křižovatky na Palmovce. A ještě jsem ohnul ráfek. To bylo ostudy :-)

        0 0
      • pos3k  

        no ja si dal masochisticky na obe kola zmaxe 2,1 abych se do tech koleji nerval :-( No pamatuji si ze jsem jel po dlazkach od Florence ul. Na Porici a pak jsem si preskocil mezi koleje.Jedu a tak sem se radeji parkrat ohlidnul jestli me nebude nahanet tramvaj.No a na zastavce jsem se ohlidl a juknu dopredu a uz letim jako bleskopytel dolu.Jsem si nevsim ze je to tam trosku do zatacky a mokry koleje udelaly sve.Naslpy me pustili pekne a to jsem si je pred nedavnem trosku pritahl :-( Boli to jak das, bohuzel nekolik sutriku mi zustalo v lokti, zaboha to neslo vyskrabat.Jeste ze jsou zebra v pohode.

        0 0
    • wertigo  

      Hluboce smekam a zaroven lituji kazdeho kdo si troufne/musi v Praglu jezdit na kole. Nemate to jednoduche hosi…

      0 0
      • Darkson  

        já jsem dělal půl roku kurýra, takže s tím mám i nějaký zkušenosti. ale k těm mokrejm kolejím: jednou mě to takhle uklouzlo do protisměru, kde zrovna jela tramvaj. naštěstí ještě nebyla tak blízko. spadnout o 5 vteřin pozdějc… dodneška mám z mokrejch kolejí vítr a dávám si hodně velkej pozor.

        0 0
        • kolombo  

          Koleje kloužou i autům, obzláš? u nás v Liberci, nejvíc tam, kde je tříkolejná tramvaj. Každou chvilku je někdo mimo silnici s pomuchlaným plechem. Mám 2.1 WTB bantam, tak mi koelje až tak nevadí, ale taky raději dávám pozor. Pro ty co neznají Liberec: tříkolejná tramvaj = úsek s kolejemi pro normální vlakový rozchod a 1m rozchod původní tramvaje.

          0 0
      • enjoy  

        tak to bacha:-),me city teror hrozne bavi.

        0 0
      • kOmE  

        sem tam si davam karluv most,staromak atd. a je celkem v poho klickovat mezi tema turistama

        0 0
        • enjoy  

          my jeli s kamaradem v plnym odpolednim provozu pres karluv most(nekdo mozna vi jak to tam odpoledne vypada.ja to nevedel:-)).byla sranda nedat v tom davu nohu dolu a cely to ustat.kamos akorat neni moc technicky zdatnej takze ho dostal nejakej mistni hlidac,co buzeruje cyklisty aby tam nejezdili.ale chapu to ze se tam nesmi na kole,je to o hubu.

          0 0
    • Třé?a  

      minulej rok taky..přední kolo zaříznutý v koleji. Nic se nestalo se mnou ani s kolem. Ale byl to sakra fofr, člověk se až diví jak se to rychle stane. No a ten roch zarvanej v novym rámu to už mam taky :(

      0 0
    • rasto  

      ve francii, TdF: pred mesicem jsme dupali v baliku s asi 20 ziletkama. asi 3 ziletaci hodili tlamu na mokrych kolejich (vypadovka z Grenoblu). nahodou vsichni 3 byli cesi :-) (zbytek byli nemci + holandani) ale poho, nic se jim nestalo.

      0 0
    • Martin  

      FUJ. Já na starým bajku jednou zajel obněma kolama do kolejí na Palmovce a tramvaj mě před sebou hnala až na Invalidovnu:-)

      0 0
    •  

      Dneska sme s kamošem taky viděli tlamu, a docela krutou, docela sotrej sjezd, na začátku je cedule cyklisto veď :D, sme s kamošem odpočívali zhruba v půlce a kolem nás prolít rockmashin asi tak 40, je tam malej drop, ten dal, no ale dál to bylo vymletý od vody, o tom nevěděl, hodil docela hutou držku, zarazil to do toho rigolu po přednim a letěl, kolo letělo ještě tak 10m, měl vyraženej dech, no a asi zlomenou kliční kost :-(, ale ty šutry kolem, docela štěstí v neštěstí.

      0 0
      • kankrlicek  

        U nás koleje nemáme, ale přesto se mi podařilo pěkná držka. Za půlkou Manitoua jsem předjížděl v šlapavém mírném sjezdíku 2 maníky, při předjíždění toho vedoucího jsem levou klikou trefil vrostlý kámen. Odhaduji, že jsem mohl jet tak do 30 km/h. Udělal jsem jim přímo před očima čisté salto vpřed, akorát jsem to nedotočil a šel na záda. Vozím batoh, takže bez problémů. Klika byla do vrtule, ohlá osa pedálu, jinak nic, dokonce i já byl v pořádku jen pěkně vykulený. V cíli mě braly křeče do prstů levé nohy. A stát mě to bude asi tak 5 klacků :(

        0 0
    • Smazaný účet  

      Já na předtuchy rači dám. Jednou jsem si čistil hlavu v kunra?áku a chtěl jsem jet od hrádku dolů k potoku a je tam takovejch pár metrů kerý jsou obtížnější (teda teď už je to tak vyježděný že ani ne) a jednou jsem tam dojel a najednou jsem cejtil že neska to nedám. Řikal jsem si, ale co, dycky sem to jel a v poho, ale prostě mě to hlodalo, tak sem se otočil a jel zpátky. Příště už sem to zas jel. Něco na tom bude. :o)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.